Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Slm kizlar gorusmeyeli epey oldu. burda olmak hem yoruyo piskololijik olarak ama hemde yazalim paylasalim istiorum.
Gcen ay ilac ve igne olmadim. bu ay regl okursam tekrarlancak. adetim 2 gun gecikti evde testte cikmio. adet belirtiside yok. kafayi yicem. kan tahlili yaptirsam mi bilmiyorum. bu ayda pek calismadik. tam.yumurtlama gunletnde bobrwk sancim oldu. hoc bisey yapamadik. kismet bakalim ya napim sizce. ewde silik bike cikmio 2.cizgi

Benim bu ay da olmadi hapla tedavide 2.ayimdi. doktordan rahim filmi talep etmeyi düşünüyorum bu ay. kabul eder mi bilmiyorum ama bi ay daha sadece hapla vaktimi gecirmek istemiyorum...
Rahim filmi çekilmeden bu tedaviye başlamaları mantıksız değilmi ? Ya tüplerde tıkanıklık varsa boşuna hormon yüklemesi yapmış olunmuyormu?

Kusura bakma canım kaçırmışım mesajını .. Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

slm kızlar ... yenı uye oldum... ben 1.5 yıllık ewlıyım 3 aydır serophen kullanıyordum bugun tahlıl yaptırdım yıne gebelık yok doktorum yıne serofhen kullanmaya dewm etmemı ve gunde 3 adet almamı soyledı ... acaba warmı benım durumunda olan

Serophene hap ve menogon iğne kullanıp güzel sonuç alan arkadaşlar var mı lütfen yardımcı olur musunuz ??
mrb .. ben 3 aydır serophen kullanıyorum bugun yıne test yaptırdım negatıf yanı sonuc alamadım... bundan sonra seropheneın dozunu artırdı doktorum gunde 3 tablete cıktı bakalım

mrb bende 3 ay kullandım ama agrım hıc olmadı .... 4. aya basladım derohende

kızlarr bu ılacı 3 5 ay kullanımdan sonra kırs yapıyor dıye duydum bır ebe arkadasımdan bu sekkılde sorun yasayan varmı.. benım 4. ayım olucak bu

Essev canim bencede ilk rahim filmi olmaliydi ama nedense önce ilac veriyolar hic bir problem olmadigini varsayip... cok sukur acik cikti tupler ama bana poliplerden bahsetti rahimde olan et parcalariymis. Patolojiye gondermis sonucta yarin. Merakla bekliyorum :/

mrb .. ben 3 aydır serophen kullanıyorum bugun yıne test yaptırdım negatıf yanı sonuc alamadım... bundan sonra seropheneın dozunu artırdı doktorum gunde 3 tablete cıktı bakalım
Özlem meraba.. Sıkıntı neymiş sende ki peki?? Bnim yumurtalarım gelişmiyordu.. Serophene bir gün 3 bir gün 2 tane aldım birde 3 tane menogon iğne verdi bu ay güzel sonuç aldığını söyledi.. 5 tane yumurtam oluşmuş ve boyutları çok güzel dedi.. Çatlatma iğnesi oldum Pazartesi günü.. Ve ilişki günleri belirledi benim için.. Şimdi beklemedeyim.. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah..

Canım meraba.. Son durumun nedir..?? Bende serophene ve menogon iğneden sonra 5 tane yumurta oluştu ve boyutları çok güzel dedi doktorum ve çatlatma iğnesi verdi.. İğneyi vurulalı 3 gün oldu.. Beklemedeyim şuan ?? Ama seni çok merak ettim:) inşallah bu ay yüzün gülmüştür??

Hayırlısı olsun canım benim inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız hep beraber..

Bende bekleyenlerdenim adete son 4 gün

mrbb .. benım sıkıntım adet duzensızlıgıı... yanı yumurtalarım çatlamıyor.. bu yuzden ılacı verdı dokt . kullandım ama bır sonuc alamadım bırde kafama takılan doktorum :)benı hıc kontrıole cagırmadı sadece ılacı verdı ılk ay ondan sonra hıc gıtmedım gelmene gerek yok dedı tlf gorustum .. bu nedenle bende yarın sabah baska bır dokt gorunecegım bakalım hayırlı haberle ınsallah

Meraba Canım.. Bende adet düzensizliği sebebiyle gittim doktora ve yumurtalarımın tembel olduğunu öğrendim.. Birde benim süt hormonum çok yüksek çıktı.. Ilk ay sadece serophene ve hormon ilacı kullandım.. Yumurtalarım gelişmedi.. Bu ikinci ayımda doktor serophene birde menogon diğer iğne verdi onlarla birlikte 5 tane iyi gelişmiş yumurta elde ettik ve ardından çatlatma iğnesi vuruldum.. Şimdi beklemedeyim.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

mrbb ayyy hadı hayırlısııı .. inşahhah guzel sonuc alırsınızz... ben bugun baska bır doktora gıtttım ve dedıkı polıkıstık ower var cok fazla ve gebelıgı engellı yor butun tahlıllerı ıstedı ve eşimden sperm testı ıstedı butun sonucları gorup ona goree tedavıyı başlatacagım dedı .... eskı doktorum hıc bundan bahsetmemıstı ve ben boşu boşuna 3 ay ılac kullandım ve boşyere bekledım cok canım sıkıldı

öncelıkle mrb canım evet bu ay tedavıye seraphoneyle baslamıstık ılk kez seraphone kullandım veeeeee hamıleyım smdı dün öğrendım hamıle oldugumu :) hala karın ve kasık agrılarım var devam edıyo ama tutunma agrılarıymıs bu agrılar çok mutluyum ALLAH isteyen herkese nasip etsın ıns...

mrb bende 3 ay kullandım ama agrım hıc olmadı .... 4. aya basladım derohende
ben ılk kez kullandm bu ay ve smdı hamıleyım dün öğrendm hamıle oldugumu çok mutluyum ama hala karın ve kasık agrısı çekıyorum sebebı ıse bebegın daha doğrusu kesenın tutunma agrılarıymıs normalmıs yanı ALLAH isteyen dıleyen herkese nasip etsın inş ALLAH sanada versn hayırı bı evlat....

Bı nasıl bi doktormuş ki sana bilip bilmeden ilaçları kullandırtmış.. Şaşırdım :// iyi ki değiştirmişsin doktorunu.. Umarım bu ay olumlu sonuçlar alırsın.

Tebrik ederim canım.. Rabbim sağlıklı Salih bi evlat nasip etsin inşallah.. Çok sevindim., darısı başımıza inşallah.. :) dikkat et kendine ve bebişine.. Ayyyy ne güzel bir duygudur şimdi.. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…