- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
cok sewındım canm hayırlı olsun....Tebrik ederim canım.. Rabbim sağlıklı Salih bi evlat nasip etsin inşallah.. Çok sevindim., darısı başımıza inşallah.. :) dikkat et kendine ve bebişine.. Ayyyy ne güzel bir duygudur şimdi.. :):)
hayırlı olsun cok sewındım ...ben ılk kez kullandm bu ay ve smdı hamıleyım dün öğrendm hamıle oldugumu çok mutluyum ama hala karın ve kasık agrısı çekıyorum sebebı ıse bebegın daha doğrusu kesenın tutunma agrılarıymıs normalmıs yanı ALLAH isteyen dıleyen herkese nasip etsın inş ALLAH sanada versn hayırı bı evlat....
çok tesekkur ederım ALLAH hepinize nasip etsin hep dua edıyorum isteyen herkese ALLAH nasip etsın bu guzel duyguyu bende senın hayrlı haberlerını beklıyorum hadi bakalm kendını hıc strese sokma bılıyorum bu söledıgım seyi yapmak zor ama olsun stresten uzak dur baska seylerle ılgılen sana tavsıyem budur...Tebrik ederim canım.. Rabbim sağlıklı Salih bi evlat nasip etsin inşallah.. Çok sevindim., darısı başımıza inşallah.. :) dikkat et kendine ve bebişine.. Ayyyy ne güzel bir duygudur şimdi.. :):)
Tamam canım :) bu söylediğin şeyi yapıcam.. :) dualarını eksik etme.. :)çok tesekkur ederım ALLAH hepinize nasip etsin hep dua edıyorum isteyen herkese ALLAH nasip etsın bu guzel duyguyu bende senın hayrlı haberlerını beklıyorum hadi bakalm kendını hıc strese sokma bılıyorum bu söledıgım seyi yapmak zor ama olsun stresten uzak dur baska seylerle ılgılen sana tavsıyem budur...
Benim 2. ilaç tedavim bu ay.. İlaç + ovitrelle çatlatma iğnesi. Daha 10 gün var adete, beklemedeyim.. İlk ay Serophene kullandım. Bu ay Serophene bulamadım, Klomen kullandım. Aynı etkidelermiş. Yumurtalarım da iyi gelişiyor maşallah, bir sorunumuz da yok, ama olmadı henüz.. bu ay inşallah.. Olmadı rahim filmi ve aşılama.. Rahim filminden de çok korkuyorumSerophene hap ve menogon iğne kullanıp güzel sonuç alan arkadaşlar var mılütfen yardımcı olur musunuz ??
Rahim filmini hemen istememelerinin sebebi sanırım zahmeti.. Zor bir şey sonuçta kadın için.. Hem orada da bir ilaç veriliyor size, bunu hemen yapmak istemiyor doktorlar. Ayrıca stresli bir durum.. Acısı olabilir vs. Masrafı da var.. Bana da doktor, en az 1 sene normal yolla bebek olmadıysa tedaviye başlıyoruz ve yine bir süre daha olmazsa sonrasında rahim filmi çektiriyoruz dedi. Hiç bir sorun olmasa da 1 sene bebek olmaması normalmiş. Bunu bile bile ilaçlar, tedaviler, filmler.. Bu zorluklara sokmak istemiyorlar kadını. Hele gençseniz ve yeni evliyseniz hiç gerek yok.. durumunuzu değerlendirerek yönlendiriyorlar. Benim yaşım 30u geçkin ve 3,5 yıllık evliyim. 10 aydır da deniyoruz. Bu ay da olmazsa rahim filmi :/Essev canim bencede ilk rahim filmi olmaliydi ama nedense önce ilac veriyolar hic bir problem olmadigini varsayip... cok sukur acik cikti tupler ama bana poliplerden bahsetti rahimde olan et parcalariymis. Patolojiye gondermis sonucta yarin. Merakla bekliyorum :/
Sizin adınıza çook sevindiimmöncelıkle mrb canım evet bu ay tedavıye seraphoneyle baslamıstık ılk kez seraphone kullandım veeeeee hamıleyım smdı dün öğrendım hamıle oldugumu :) hala karın ve kasık agrılarım var devam edıyo ama tutunma agrılarıymıs bu agrılar çok mutluyum ALLAH isteyen herkese nasip etsın ıns...
Ben çok korkuyoruumm.. Normal çektirdin di mi, anestezili değil? Ağrısız HSG diyorlar, öyle mi çektirdin? Nerede çektirdin? Gerçi hangi şehirdesin tabi onu da bilmiyorum. Kaç lira peki? Ne çok sordum :)rahim filmi zor değil acılı ağrılı değill ben çektirdiimm kızlarr çok kolay oldu benimkisii..
canıım valla hiiçç korkmaaaa baan iğne yaptılar öncesindee belki ondan hiç ağrım olmadıı..çok da kısa bir süree kafan rahatlarr heemm..canıım ben anestesisiz çektirdim 250 tl ye..nevşehirdeyiimm ben..Ben çok korkuyoruumm.. Normal çektirdin di mi, anestezili değil? Ağrısız HSG diyorlar, öyle mi çektirdin? Nerede çektirdin? Gerçi hangi şehirdesin tabi onu da bilmiyorum. Kaç lira peki? Ne çok sordum :)
Bendr serephine kullandim ama hic igne olmadim tahlili 12. Gunu yaptirman gerekir diye biliyorum insallah bebegin seninledir canimBiri sesimi duyabilir miçatlatma iğnesinden sonra ki 9. gün kan tahlili yaptırdım değerim 4 çıktı.. sizce erken mi tahlil yaptırdım bugün adet günümdü henüz adet olmadım.. (inşAllah olmam Aminnnnn)
Sağlık ocağında yaptırdım bn testi canım.. doktora özellikle sordum iğneden sonraki 9. gün çıkar mı sonuç diye o da çıkar diyince yaptırdımBendr serephine kullandim ama hic igne olmadim tahlili 12. Gunu yaptirman gerekir diye biliyorum insallah bebegin seninledir canim
Ama sifir degil belki gec dollenme olmustur kuzum beklemekten baska caremiz yok insallah bebegin seninledir degilse bile Allahin bildigi vardir mutlaka sabirla beklemek zorundayizSağlık ocağında yaptırdım bn testi canım.. doktora özellikle sordum iğneden sonraki 9. gün çıkar mı sonuç diye o da çıkar diyince yaptırdımsonucu görünce mahvoldum.. inşallah bebeğimiz bizimledir..
İnşallah canım.. Rabbimden hayırlısını diliyorum zaten.. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah..Ama sifir degil belki gec dollenme olmustur kuzum beklemekten baska caremiz yok insallah bebegin seninledir degilse bile Allahin bildigi vardir mutlaka sabirla beklemek zorundayiz
Canim benim patoloji sonucumda polipler çıktı yani kucuk et parcasi birde yapisikliklar varmis onlar acilmis galiba. Icim cok rahtladi sorun buysa eger hallolmustur ins. Gecen ay unutluydum olmadi bu ayda hic doktora gidesim gelmedi kendi haline bırakıp sonraki ay asilama düşünüyorum. Canim sana tavsiyem rahim filmini erteleme anestezili cok rahat hicbirsey hissetmiosun.Ben çok korkuyoruumm.. Normal çektirdin di mi, anestezili değil? Ağrısız HSG diyorlar, öyle mi çektirdin? Nerede çektirdin? Gerçi hangi şehirdesin tabi onu da bilmiyorum. Kaç lira peki? Ne çok sordum :)
Biri sesimi duyabilir miçatlatma iğnesinden sonra ki 9. gün kan tahlili yaptırdım değerim 4 çıktı.. sizce erken mi tahlil yaptırdım bugün adet günümdü henüz adet olmadım.. (inşAllah olmam Aminnnnn)
Çok saol canım..canıım valla hiiçç korkmaaaa baan iğne yaptılar öncesindee belki ondan hiç ağrım olmadıı..çok da kısa bir süree kafan rahatlarr heemm..canıım ben anestesisiz çektirdim 250 tl ye..nevşehirdeyiimm ben..
Ay ne güzel.. Zaten rahim filminden sonra hamile kalan çok varmış. Yapışıklıklar olabiliyormuş ve dediğin gibi filmle açılıyormuş onlar. İnşallah senin de sorunun çözülmüştür. Hadi bakalım, bu ay güzel haberler gelsin inşallah.. Ben de bu ay hamile olmazsam önümüzdeki ay çektiricem canım. Anestezili istemiyorum ama.. Bakalım.. Duruma göre.. Çok saolCanim benim patoloji sonucumda polipler çıktı yani kucuk et parcasi birde yapisikliklar varmis onlar acilmis galiba. Icim cok rahtladi sorun buysa eger hallolmustur ins. Gecen ay unutluydum olmadi bu ayda hic doktora gidesim gelmedi kendi haline bırakıp sonraki ay asilama düşünüyorum. Canim sana tavsiyem rahim filmini erteleme anestezili cok rahat hicbirsey hissetmiosun.
Canım daha çok erken bence ama doktor da çıkar demiş.. Daha artabilir canım, umudunu yitirme.. Üzülmek için çok erken.. Hem her şeyi Allah'tan istiyoruz.. İnşallah en hayırlı zamanda gelecekler bebişlerimiz... Yoksa bile üzülme.. Doğru zamanı bekliyor. İnşallah hamilesindir hayırlısıyla..
Böyle şüpheler çok stres yapıyorAdet tarihin geçince yapılan test en sağlıklısı. Mesela bebek tutunmaya çalışırken de yüksek çıkabiliyormuş kandaki değer. Ama sonra tutunamazsa düşermiş tekrar değer. İnsan o yüksek çıktığı anda kendini hamile sanıp sevinebilir ve bu sefer sonrasında çok çok daha fazla üzülür.. Bu yüzden sabırlı olmakta fayda var.. Böyle olması çok daha kötü olurdu. Adet tarihin geçince testi tekrarla canım
Çok saol canım..Ne biliyim bazısı çok acı çekiyormuş.. İnşallah bu ay bebğime kavuşursam gerek kalmayacak ama, yoksa mecbur çektiricem.. Ne güzel, ağrımamış senin.. Fiyatı da iyimiş.. Ben İstanbul'dayım. Burda biraz daha pahalı sanırım ama, mecbursak yaptırıcaz, napalım.. İnşallah gerek kalmaz ama gerek kalırsa da ağrımaz inşallah..
Ay ne güzel.. Zaten rahim filminden sonra hamile kalan çok varmış. Yapışıklıklar olabiliyormuş ve dediğin gibi filmle açılıyormuş onlar. İnşallah senin de sorunun çözülmüştür. Hadi bakalım, bu ay güzel haberler gelsin inşallah.. Ben de bu ay hamile olmazsam önümüzdeki ay çektiricem canım. Anestezili istemiyorum ama.. Bakalım.. Duruma göre.. Çok saol
Amin canım amiinnn... Sağlıklı olsunlar da Allah'ın izniyle.. En hayırlı zamanda olsunlar inşallah..Sende haklısın canım gerçekten erken yaptım ben tahlili.. Rabbim olduktan sonraki acılarını göstermesin inşallah.. Sağlıklı evlatlar nasip etsin (Aminnnnn)
Amin canım çok saol.canım inşALALH GEREK KALMAZZ İSTANBULDA RADYOMAR MI RADYOATAM MIYDI ÖLE Bİ YERİİ YAZMIŞLARDII orayı araştır bii ağrısız oluyorr diyorlardıı..
Ben de çatlatma iğnesi oldum Rabbim nasip etmedi doktor değiştirdim direk bizden sperm değerleri ve rahim filmi istedi.. Cuma günü film çekilcek ve anestezimi olduğunu söyledi..slm kızlar.... ben yenı bır dokt basladım ve yıne serophene ver dı ve aynı zamanda çatlatma iğnesi verdı.. 13 aralıkta ıgne olucam ...dua edın inşallah bu ay olur olmazssa rahim filmi çekılecek ve bende rahim filminden korkanlardanım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?