- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
aayyy canım uzuldum ınsallah rahım fılmı ve dıger sonuclar tenız cıkar..... bende aynı durumda yım bu ay ıgne ıle olmazssa rahım fılmı cekılecek ve bende cok korkuyorunmm...hakkımızda hayırlısı olsun...Ben de çatlatma iğnesi oldum Rabbim nasip etmedi doktor değiştirdim direk bizden sperm değerleri ve rahim filmi istedi.. Cuma günü film çekilcek ve anestezimi olduğunu söyledi..
İnşallah canım inşallahaayyy canım uzuldum ınsallah rahım fılmı ve dıger sonuclar tenız cıkar..... bende aynı durumda yım bu ay ıgne ıle olmazssa rahım fılmı cekılecek ve bende cok korkuyorunmm...hakkımızda hayırlısı olsun...
canm cok haklısının onun gelme zamanı vardır ...... ben 5 aydır boşyere ılac kullanıdıgımı dusunuyorum kı oylede sonuc hep negatıİnşallah canım inşallahhakkımızda hayırlısı.. Ya aslında ilk yapmaları gerekn şey rahim filmi zaten.. Yani en azından ilaçları boşuna içmediğini düşünüyorsun film sonra.. Ondan önceki ilaçlar hep boşa belki de.. Hem filmden sonra çok hamile kalan var Rabbim banada nasip eder belki bu şekilde.. Ama Rabb'imin vardır bir bildiği ben hayırlı zamanda istiyorum her zaman.. Vardır zamanı daha belki de..
Ben de aynı durumdayımslm kızlar.... ben yenı bır dokt basladım ve yıne serophene ver dı ve aynı zamanda çatlatma iğnesi verdı.. 13 aralıkta ıgne olucam ...dua edın inşallah bu ay olur olmazssa rahim filmi çekılecek ve bende rahim filminden korkanlardanım ...
hhm gecmıs olsun canm... pekı bısey sorucam ıgneyı yaptıktan ne kadar sonra bellı oluyor yoksa adet gununu mu beklıcez yıne...... ben de cumartesı ıgneye gıtcegm ılk ıgneBen de aynı durumdayımİğneden sonraki 11. günüm. Sanki adet belirtileri var.. Yine hüsran bence.. 2. iğneli denememizdi ve bu ay da olmazsa ben de rahim filmi çektircem. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğiniz gibi en hayırlı zamanda sağlıkla olsunlar da.. Napalım.. sabredicez artık..
Canım iğne vücuda b-hcg hormonu da veriyormuş. O yüzden iğneden sonra belli bir süre içinde test yapınca iğnenin etkisiyle pozitif görüp, yanılma olabiliyormuş. En erken 14. gün test yapmayı öneriyorlar genelde, zaten bu da genelde adet zamanlarına denk geliyor. Yani yine adet tarihini beklemek en doğrusu oluyor. Ben de onu bekliyorum. Hatta ilaç kullanıyorum, adetim bir kaç gün gecikebiliyor bu yüzden. Adet tarihinin bir kaç gün daha geçmesini bekleyeceğim.hhm gecmıs olsun canm... pekı bısey sorucam ıgneyı yaptıktan ne kadar sonra bellı oluyor yoksa adet gununu mu beklıcez yıne...... ben de cumartesı ıgneye gıtcegm ılk ıgne
Canıımm... Hayırlısı böyleymiş demek.. Allah sabır versin.. İnşallah o günleri unutturacak çok güzel günleriniz olurArkadaslar merhaba. Bir suredir kk da farkli bircok konuda yazilanlari okuyorum ama pek mesaj atmiyordum. Esim gecenlerde bisiler yazsan belki daha rahat hissedersin kendini dedi. Ben de araniza katilayim dedim beni kabul ederseniz tabii
Biz 7 ay once 12 haftalik bebegimizi kalp atisi durdugu icin kaybettik. Kurtajdan sonra bir ay korunduk klasik sonra 6 ay oldu hala tik yok. Her ay ayni beklenti acabalar gercek olmayan semptomlargecen ay artik bir doktora gidelim dedik. Once muayene sonra esimden tahlil istedi hersey normal. Bu ay icin 3. Gun gel dedi gittik bana da serophene verdi. 5. Gun basliycam bakalim sonra da haftaya carsamba gel igne yapalim duruma gore dedi. Ben de sonra girdim kk ya yazdiklarinizi okudum burdayimmm.. Umarim bu uzuntuler beklentiler bir ise yarar da kavusuruz bebislerimize
İnşallah canım inşallah..Amin canimm insallah hayirlisiyla olsun da..bu konunun ilk mesajlarini okudum pek cok arkadas 2 3 denemede hamile kalip kucaklarina almislar bebislerini. Bizim de onlar gibi olup burada hamileyimmm diye bagirmamamiz icin hicbir neden yok O yuzden gonlumuzu ferah kafamizi saglam tutalim da gelsin bebislerimiz
Ben İstanbul'da ilk sorduğum yerde bulmuştum ama mesela Bursa'da tam 8 eczaneye sormuştum ve yoktu. Eczacılar, artık bu gelmiyor diyorlar. Ama Klomen var bir de. Aynı etkide, başka bir ilaç firmasının ilacı. Serophene muadili yani. Onu rahat bulabilirsin. Benim doktorum özellikle, Serophene her yerde olmayabilir ama muadilini alma, serophene al demişti ama bulamayınca sordum. Yoksa al, tamam dedi. Bu ay Klomen kullandım. Eğer bulamıyorsan doktoruna sor canım. Klomen kullandırabilir.Arkadaslar ben bu serophene i buladim hicbir yerde bulunmasi zor bisi mi bu??
Ben İstanbul'da ilk sorduğum yerde bulmuştum ama mesela Bursa'da tam 8 eczaneye sormuştum ve yoktu. Eczacılar, artık bu gelmiyor diyorlar. Ama Klomen var bir de. Aynı etkide, başka bir ilaç firmasının ilacı. Serophene muadili yani. Onu rahat bulabilirsin. Benim doktorum özellikle, Serophene her yerde olmayabilir ama muadilini alma, serophene al demişti ama bulamayınca sordum. Yoksa al, tamam dedi. Bu ay Klomen kullandım. Eğer bulamıyorsan doktoruna sor canım. Klomen kullandırabilir.
Arkadaslar ben bu serophene i buladim hicbir yerde bulunmasi zor bisi mi bu??
Hayırlı olsun inşallah..Kocacigimin ugraslari sonucunda ilac bulundu. Bu aksam basliyorum bakalim hayirli olsun
Amin cnm saolHayırlı olsun inşallah..
Kocacigimin ugraslari sonucunda ilac bulundu. Bu aksam basliyorum bakalim hayirli olsun
Amin canimm insallah hepimizin..Hadi hayirlisi cnm. Rabbim sifani versin. ins. hepimizin yuzunu guldursub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?