Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Off.. geçmiş olsun.. Benim doktorum özellikle serophene istemişti. Belki de sebebi budur canım. Yan etkilerini tam bilmiyorum ama..

Belki de canim ama ilk ay bile catlamayan yumurtalari kiste dönüştürüyor klomen insallah serephone oyle degildir

Belki de canim ama ilk ay bile catlamayan yumurtalari kiste dönüştürüyor klomen insallah serephone oyle degildir
İnşallah.. Ne fenaymış öyle o.. Ben de bu ay Klomen kullandım Serophene bulamayınca.. Napalım, bebişler için denicez her şeyi..

İnşallah.. Ne fenaymış öyle o.. Ben de bu ay Klomen kullandım Serophene bulamayınca.. Napalım, bebişler için denicez her şeyi..
Oyle valla canin ne yapıyorsak onlar icin yapiyoruz canim bu arada ben kist icin dogum kontrol hapi kullandim ama bugun 5 gun oldu hala hasta olmadim dun kahverengi akintim oldu arafa sancim oluyo baska da bisey yok acaba diyorum arada atladigim haplardan dolayi gebelik olabilir mi

Hapı bırakalı mı 5 gün oldu? Bende kahverengi akıntı oldu mu ardından adet geliyor, ama senin nasıl oluyor bilmem.. O şekilde hamile kalmak zor aslında. Hapı içmediğin gün yumurtlama gününe denk gelecek falan.. Bilmem ki.. Yine de ihtimal sıfır değil canım. İnşallah olmuştur.

Evet canim hap biteli bugun 6 gun 1 saat önce de az bi kan geldi sanci oldu biraz yine bisey yok anlamadım bişey

Evet canim hap biteli bugun 6 gun 1 saat önce de az bi kan geldi sanci oldu biraz yine bisey yok anlamadım bişey
Canım adetin gelecek heralde yavaş yavaş. Benim de hiç öyle olmazdı eskiden ama, bebek düşünmeye başladıktan sonra, önce kahverengi lekelenme, akıntı oluyor; sonra adetim başlıyor.. Vücutlarımız her şeye tepki veriyor, sürekli farklı şeyler oluyor. Sıkıntı yapma.. Hapın etkisi olabilir. Düzgün bir şekilde adet olmazsan, yine doktoruna sorarsın.

Canim sen gebelik için tedavi falan uyguluyor musun

Canim sen gebelik için tedavi falan uyguluyor musun
Geçen ay serophene ve ovitrelle iğne kullandım. Bu ay Serophene bulamadım eczanelerde, Klomen ve yine Ovitrelle kullandım, ama sanırım yine adet olucam bir kaç güne

Yumu
Geçen ay serophene ve ovitrelle iğne kullandım. Bu ay Serophene bulamadım eczanelerde, Klomen ve yine Ovitrelle kullandım, ama sanırım yine adet olucam bir kaç güne
Yumurta takibi mi yaptiriyorsun bende yarin hastaneye gidecegim kist bitmisse artik bende baslayacagim ilaclara

hmm anladım cok tesekur ederımm.. yarın sabah ıgneye gıdıyorum hayırlısı olsun

Arkadaslar ben serophene basladim 3. Gunum bugun ilacin ama akintim oluyor baya normal mi sizce? Boyle kokusuz ama kremsi bir akinti.. Size de oldu mu? Yumurta buyuyor mu demek acaba?

Kizlar ben doktordan geldim dedi kist yok olmus hemen serephone verdi ama bulamadim klomen var heryerde artik pazartesi bakmaya devam edecegim bulamazsam klomen alacagim

Arkadaslar ben serophene basladim 3. Gunum bugun ilacin ama akintim oluyor baya normal mi sizce? Boyle kokusuz ama kremsi bir akinti.. Size de oldu mu? Yumurta buyuyor mu demek acaba?
akıntıya bısey dıyemem ama kasık sancısı yapıyor agrı falan olur.. ıgne ne zaman olucak ben bugun yaptırdım ıgneyı

kızlar ben bugun ıgnemı yaptırdım ve kontrolde 3 yumurtam buyumusdoktor boyuntunu soylemedı ama ultrasan resmınde d:7.0 yazıyor bumu acaba buyuklugu

Kizlar ben doktordan geldim dedi kist yok olmus hemen serephone verdi ama bulamadim klomen var heryerde artik pazartesi bakmaya devam edecegim bulamazsam klomen alacagim
hmm kırs olmaması ıyı canm daha kolay ulabılır..... bende polıkıstık over cok fazla ....

[QUOTE="ozlem_273127, post: 38300746, member: 638sorunumm kırs olmaması ıyı canm daha kolay ulabılır..... bende polıkıstık over cok fazla ....[/QUOTE]
Ben klomen kullandim kist yapti baska sorunum yoktu benim ondan da kurtuldum artik tedaviye basladik cok sukur artik hayirlisi bakalim ne olacak

Benim de carsamba kontrolum o gun bakip vuracak igneyi bakalim.. Senin sormana ragmen soylemedi mi doktor?
sormadım ınan dokt. ama aynı tedavıyı bır arkadasım gormustu daha once o olabılır dedı ..... ben sogan kuru uygulamıstım ondan sonra akıntım kesıldı suan hıc yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…