Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

[QUOTE="ozlem_273127, post: 38321436, member: 63892 Sormadım ınan dokt. ama aynı tedavıyı bır arkadasım gormustu daha once o olabılır dedı ..... ben sogan kuru uygulamıstım ondan sonra akıntım kesıldı suan hıc yok.....[/QUOTE]
Belki 7 yazan sadebe biridir 3 tane olmus sonucta. Doktorun sorun yok.diyorsa fazla dusunme bence.. İcini ferah tut

Arkadaslar ben serophene basladim 3. Gunum bugun ilacin ama akintim oluyor baya normal mi sizce? Boyle kokusuz ama kremsi bir akinti.. Size de oldu mu? Yumurta buyuyor mu demek acaba?
Olabilir canım.. Akıntıları dert etme. Bende de oluyor. Bir sorun yoktur. Hayırlı olsun..

Ben klomen kullandim kist yapti baska sorunum yoktu benim ondan da kurtuldum artik tedaviye basladik cok sukur artik hayirlisi bakalim ne olacak
Hayırlısı olsun.. İnşallah kavuşursun bebeğine..

kızlar ben bugun ıgnemı yaptırdım ve kontrolde 3 yumurtam buyumusdoktor boyuntunu soylemedı ama ultrasan resmınde d:7.0 yazıyor bumu acaba buyuklugu
Canım o büyüklüğü olmayabilir. Ya da birinin büyüklüğüdür. Ben sorunca söylüyor benim doktorum da, yoksa söylemiyor büyüklüğünü. İyi falan dedi mi peki? İğne verdiyse zaten yeterince büyüdüğünü düşünüyordur. Hayırlı olsun inşallah..

Hayırlısı olsun.. İnşallah kavuşursun bebeğine.
Insallah canim klomene basladim bugun serephone bulamadim :'O

tesekur ederım canm... gelısım cok ıyı dedı 3 yumurta olusmus beklıyorum suan ınsallah hayırlısıyla bu ay pozıtıf olır...

canlar gunaydınnn yaaa bıse sorucam ıgneyı yaptıralı 3 gun oldu bugun benden jel e benzer bır akıntı geldı neden bılen varmı cok merak etttım ılk defa geldı acıl acıllllll

canlar gunaydınnn yaaa bıse sorucam ıgneyı yaptıralı 3 gun oldu bugun benden jel e benzer bır akıntı geldı neden bılen varmı cok merak etttım ılk defa geldı acıl acıllllll

Cnm merhaba. Yumurtlarken bi yumurta aki gibi sunen akinti olur ya seninki farkli mi bilemedim

Arkadaslar simdi doktordan geldim 12. Gun adetimin ilac biteli 2 gun oldu. 3 tane yumurta olmus ama ikisi 14 digeri 15 mm. Biraz kucuk dedi doktor cuma bir daha gel dedi.. Moralim bozuldu benim de buyur mu sizce cumaya kadar??

Daha buyuk olmasi lazimda yumurtalarin incir kuru kullansaydin keske bende klomen kullaniyorum cumartesi kontrolum var
Doktor ilk kontrolde gayet normal demisti bi de incir kullanirsam cok buyur kist olur diye korktum ama keske kullansaydim neyse bi cuma olsun da bakalim.. Benim 28 gun oluyor adetim o yuzden belki cumaya buyur.. Peki bu arada yapabolecegim birsey var mi onerebilecegin? Klomenle daha mi hizli buyuyor acaba? Senin de iyi gecer insallah kontrolun..

V Valla canim hangisiyle daha iyi buyur onu bilmiyorum doktor bana serephone vermisti onu bukamdim mecbur klomen aldim bi bildigim incir kuru var bende kullanmadim incir ilk ay dedim bakayim bi ne kadar buyuyo nasil oluy

V Valla canim hangisiyle daha iyi buyur onu bilmiyorum doktor bana serephone vermisti onu bukamdim mecbur klomen aldim bi bildigim incir kuru var bende kullanmadim incir ilk ay dedim bakayim bi ne kadar buyuyo nasil oluy
Aynen istr benim de ilk ay bu gormus oldum bu ay olmazsa bir dahaki ay incir yapicam bakalim..

Aynen istr benim de ilk ay bu gormus oldum bu ay olmazsa bir dahaki ay incir yapicam bakalim..
canm bende serophen kullandım aynı zamanda sogan kuru uyguladım... ve dokt sordum tedavı dewam ederken sogan kuru zararlımıdır dıe kullanabılırsın sakınca yok dedı dene ısaterse... n ben fayda gordum

Arkadaslar simdi doktordan geldim 12. Gun adetimin ilac biteli 2 gun oldu. 3 tane yumurta olmus ama ikisi 14 digeri 15 mm. Biraz kucuk dedi doktor cuma bir daha gel dedi.. Moralim bozuldu benim de buyur mu sizce cumaya kadar??
Canım 2 günün var daha, büyüyebilir. Üzme kendini.
İlaçların yan etki olarak kist yapma ihtimali var ama incir kist yapmaz canım. Ben kullanmadım, ne kadar faydalı bilmiyorum da, kist yapma ihtimali olan bir şey değil diye biliyorum. Hem bir kaç gün bile olsa adetinde gecikme olsa, yumurtaların da bir kaç gün geç büyüyecek demektir. İlaç kullanınca adet bir kaç gün gecikebiliyor, dolayısıyla yumurtlama günü de geç olabilir. Serophene ve Klomen'in yumurtaya etkisi aynı. Hatta sanıyorum Serophene'in yan etkisi daha az. Benim doktorum ısrarla Serophene istemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…