- 5 Haziran 2014
- 252
- 145
- 133
Olabilir canım.. Akıntıları dert etme. Bende de oluyor. Bir sorun yoktur. Hayırlı olsun..Arkadaslar ben serophene basladim 3. Gunum bugun ilacin ama akintim oluyor baya normal mi sizce? Boyle kokusuz ama kremsi bir akinti.. Size de oldu mu? Yumurta buyuyor mu demek acaba?
Hayırlısı olsun.. İnşallah kavuşursun bebeğine..Ben klomen kullandim kist yapti baska sorunum yoktu benim ondan da kurtuldum artik tedaviye basladik cok sukur artik hayirlisi bakalim ne olacak
Canım o büyüklüğü olmayabilir. Ya da birinin büyüklüğüdür. Ben sorunca söylüyor benim doktorum da, yoksa söylemiyor büyüklüğünü. İyi falan dedi mi peki? İğne verdiyse zaten yeterince büyüdüğünü düşünüyordur. Hayırlı olsun inşallah..kızlar ben bugun ıgnemı yaptırdım ve kontrolde 3 yumurtam buyumusdoktor boyuntunu soylemedı ama ultrasan resmınde d:7.0 yazıyor bumu acaba buyuklugu
Hayirlisi olsun canim benimde kist bitmis doktor serephone verdi bulamadim klomen aldim basladim bugun bakalim artik ne olacakEvet canım.. bu 2. ayımdı,m aalesef adet oldum yine.. Hayırlısı ne diyim
tesekur ederım canm... gelısım cok ıyı dedı 3 yumurta olusmus beklıyorum suan ınsallah hayırlısıyla bu ay pozıtıf olır...Olabilir canım.. Akıntıları dert etme. Bende de oluyor. Bir sorun yoktur. Hayırlı olsun..
Hayırlısı olsun.. İnşallah kavuşursun bebeğine..
Canım o büyüklüğü olmayabilir. Ya da birinin büyüklüğüdür. Ben sorunca söylüyor benim doktorum da, yoksa söylemiyor büyüklüğünü. İyi falan dedi mi peki? İğne verdiyse zaten yeterince büyüdüğünü düşünüyordur. Hayırlı olsun inşallah..
canlar gunaydınnn yaaa bıse sorucam ıgneyı yaptıralı 3 gun oldu bugun benden jel e benzer bır akıntı geldı neden bılen varmı cok merak etttım ılk defa geldı acıl acıllllll
canlar gunaydınnn yaaa bıse sorucam ıgneyı yaptıralı 3 gun oldu bugun benden jel e benzer bır akıntı geldı neden bılen varmı cok merak etttım ılk defa geldı acıl acıllllll
ewet canm aynen yumurta akı gıbıydı tarıf ettıgın gıbı neden ıdr kıCnm merhaba. Yumurtlarken bi yumurta aki gibi sunen akinti olur ya seninki farkli mi bilemedim
Yumurtluyisun cnm :) calisin guzel guzel :)ewet canm aynen yumurta akı gıbıydı tarıf ettıgın gıbı neden ıdr kı
ınsallahhh ........ tesekkur ederımm canm saolYumurtluyisun cnm :) calisin guzel guzel :)
Rica ederim cnm. Allah hic birimizin emeklerini bosa cikarmasinınsallahhh ........ tesekkur ederımm canm saol
Klomen mi kullandin canimArkadaslar simdi doktordan geldim 12. Gun adetimin ilac biteli 2 gun oldu. 3 tane yumurta olmus ama ikisi 14 digeri 15 mm. Biraz kucuk dedi doktor cuma bir daha gel dedi.. Moralim bozuldu benim debuyur mu sizce cumaya kadar??
Yok cnm serophene kullandimKlomen mi kullandin canim
Daha buyuk olmasi lazimda yumurtalarin incir kuru kullansaydin keske bende klomen kullaniyorum cumartesi kontrolum varYok serophene kullandim
Doktor ilk kontrolde gayet normal demisti bi de incir kullanirsam cok buyur kist olur diye korktum ama keske kullansaydimDaha buyuk olmasi lazimda yumurtalarin incir kuru kullansaydin keske bende klomen kullaniyorum cumartesi kontrolum var
V Valla canim hangisiyle daha iyi buyur onu bilmiyorum doktor bana serephone vermisti onu bukamdim mecbur klomen aldim bi bildigim incir kuru var bende kullanmadim incir ilk ay dedim bakayim bi ne kadar buyuyo nasil oluyDoktor ilk kontrolde gayet normal demisti bi de incir kullanirsam cok buyur kist olur diye korktum ama keske kullansaydimneyse bi cuma olsun da bakalim.. Benim 28 gun oluyorr adetim o yuzden belki cumaya buyur.. Peki bu arada yapabolecegim birsey var mi onerebilecegin? Klomenle daha mi hizli buyuyor acaba? Senin de iyi gecer insallah kontrolun..
Aynen istr benim de ilk ay bu gormus oldum bu ay olmazsa bir dahaki ay incir yapicam bakalim..V Valla canim hangisiyle daha iyi buyur onu bilmiyorum doktor bana serephone vermisti onu bukamdim mecbur klomen aldim bi bildigim incir kuru var bende kullanmadim incir ilk ay dedim bakayim bi ne kadar buyuyo nasil oluy
canm bende serophen kullandım aynı zamanda sogan kuru uyguladım... ve dokt sordum tedavı dewam ederken sogan kuru zararlımıdır dıe kullanabılırsın sakınca yok dedı dene ısaterse... n ben fayda gordumAynen istr benim de ilk ay bu gormus oldum bu ay olmazsa bir dahaki ay incir yapicam bakalim..
Canım 2 günün var daha, büyüyebilir. Üzme kendini.Arkadaslar simdi doktordan geldim 12. Gun adetimin ilac biteli 2 gun oldu. 3 tane yumurta olmus ama ikisi 14 digeri 15 mm. Biraz kucuk dedi doktor cuma bir daha gel dedi.. Moralim bozuldu benim debuyur mu sizce cumaya kadar??
İlaçların yan etki olarak kist yapma ihtimali var ama incir kist yapmaz canım. Ben kullanmadım, ne kadar faydalı bilmiyorum da, kist yapma ihtimali olan bir şey değil diye biliyorum. Hem bir kaç gün bile olsa adetinde gecikme olsa, yumurtaların da bir kaç gün geç büyüyecek demektir. İlaç kullanınca adet bir kaç gün gecikebiliyor, dolayısıyla yumurtlama günü de geç olabilir. Serophene ve Klomen'in yumurtaya etkisi aynı. Hatta sanıyorum Serophene'in yan etkisi daha az. Benim doktorum ısrarla Serophene istemişti.Doktor ilk kontrolde gayet normal demisti bi de incir kullanirsam cok buyur kist olur diye korktum ama keske kullansaydimneyse bi cuma olsun da bakalim.. Benim 28 gun oluyor adetim o yuzden belki cumaya buyur.. Peki bu arada yapabolecegim birsey var mi onerebilecegin? Klomenle daha mi hizli buyuyor acaba? Senin de iyi gecer insallah kontrolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?