Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canlar gunaydınnn yaaa bıse sorucam ıgneyı yaptıralı 3 gun oldu bugun benden jel e benzer bır akıntı geldı neden bılen varmı cok merak etttım ılk defa geldı acıl acıllllll
Canım ilk defa mı böyle oluyor? Yumurtlama günlerinde o şekilde akıntı olur genelde.. İlk defa olduysa bence şansın daha çok Belki de önceden böyle yumurtlamıyordun şimdi tam oldu Sevinmelisin İhtimal artmıştır inşallah.. Hadi bakalım..

Cok talep edilen bir ilac herhalde ben de zor buldum zaten. İncir sogan dogal seyler aslinda bir zarari olmamasi lazim ama eski yazilarda birkac kisi ilacla kuru birlikte kullaninca cok buyudu yumurtalar demisti o yuzden tedirgin oldum biraz. Ama her bunyede farkli demekki.. Benim normal yumurtlama gunum cuma zaten o yuzden erken bakti herhalde doktor.. Bel ve kasik agrilarim devam ediyor insallah buyuyordurlar

canm bende serophen kullandım aynı zamanda sogan kuru uyguladım... ve dokt sordum tedavı dewam ederken sogan kuru zararlımıdır dıe kullanabılırsın sakınca yok dedı dene ısaterse... n ben fayda gordum
Tesekkur ederim cnm bu ay bi gecsin zaten simdi kullansam pek bir anlami olmaz.. Ama bir dahaki aya kesin deniycem..

ılk defa boyle oldu daha once 3 ay serophen kullanmıstım ama hıc boyle olmamıstı .. ınşallah canm yaaaa cok heycanlıyımmmmm gunler gecmıyor...

Arkadaslar dun kontrolum vardi 14mm olan yumurtalarim 18mm olmus ama digeri cok buyumemis 16mm kalmis. Ama doktor birden cok yumurta oldugu icin sansin yuksek dedi. Sonra da ignemi vurdu bakalim aksama calismalar basliyorrr.. Cok heyecanliiii insallah bu ay tutar...

İnşallah canım.. Hadi hayırlısı.. Benim de rahim filmi çekilecek bugün. Şans dileyin

canm hayırlısı olsun hakkında ..... bende gecen hafta cumartesı vuruldum ıgneyı.... bıze pazar gunu bırlıktelıge baslayın dedı dr... bende heycanla beklıyorum yılbası ndan sonra test yapıcam

canm hayırlısı olsun hakkında ..... bende gecen hafta cumartesı vuruldum ıgneyı.... bıze pazar gunu bırlıktelıge baslayın dedı dr... bende heycanla beklıyorum yılbası ndan sonra test yapıcam
Hayirli olsun canim senin de insallah en kisq zamanda kavusursun bebisine gecen hafta olduysan igne belki yilbasindan once belli olur kan testiyle yilbasi hediyesi olur esinle size

Hayirli olsun canim senin de insallah en kisq zamanda kavusursun bebisine gecen hafta olduysan igne belki yilbasindan once belli olur kan testiyle yilbasi hediyesi olur esinle size
ınsallah canm aama ben yılbasından sonra test yapmayı dusunuyorum adet tarıhım 29 aralık dr dedı eger 1 gun bıle gecse gunu gebesındır .........

canlar gunaydın acıl cewap acıl durum bırseyy takıldı ... dun ilişki gunumdu ve ılk defa ilişki sırasında cok acık kırmızı renkte leke geldı cok az hıc agrım falan olmadı .. neden kaynaklı acaba bılen war mı ıl defa yasadım bole bısey

Benim de hic basina gelmedi bilmiyorum ki hic. Belki ufak bir kanama olmustur iliski sirasinda. Onemli birsey oldugunu zannetmiyorum ama devam ederse sorarsin doktoruna..

Bu arada doktor bize cumartesi aksami iliski demisti ama bazi nedenlerden olamadi maalesef ama pazar sabah oldu.Cok uzuldum doktorun dedigi saatte olmadi diye Sonucta yumurta 24 saat yasiyor degil mi yani sabah olsa da cok buyuk birsey farketmez belki.. Bilemiyorum iste bir umut

canm ıgne vurulduktan sonra kı 23 gun cok onemlıymıs bana dr ıgneden sonrakı 3 gun de her gun ılıskı onerdı... 3 gunden sonrası cok onemlı degılmıs... hatta 1 hafta sonra ılışkının faydasıda olmaz zararı da dedmıs eşime dr.. yanı sıkıntı yapma canım ....

Bana igneden sonraki gun bi de gun asiri dedi.. 3 yumurta olusmustu belki hepsi ayni zamanda catlamaz diye oyle dedi bilmiyorum. Bakalim yarin bi daha deniycez insallah tutar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…