Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

En yapmaman gereken sey stress.. Ben de dun gece uyuyamadim saatini kacirdik diye ama dusundukce yarardan cok zarari oluyor. Takma kafana.. Devam etmiyorsa bir sorun yoktur bence.
dewam etmıyor... kac gundur hep kasık agrılarım sancım vardı bugun hıc olmadı bende onunlamı alakalı caba dıyorum... bırde ıcımı bıraz ferahlatan ınt yazı okudum bebek rahıme yerlesmesı 7 - 10 gun falan oluyormu ve bu surede leke seklınde acık ren k kan gelebılıyormus

Benim de 1 kere olmuştu. Hatta çok da az değildi ama azdı. Netten falan baktım. Kist falan olabilir vs şeyler yazıyordu ama doktor kontrolünde olduğum için, o da kist gibi bir şey ya da başka bir sorun görmediği icin çok kafama takmadim. Bir daha olmadığı için çok önemsemedim. Yine de aklına takiliyorsa doktoruna sor canım. Önemli bir şey yoktur umarım.

Canım ben de çok takılmıştım günlere ama takmamak gerekiyor. Olacağı varsa olacak inşallah. Dediğin gibi 24 saat yaşıyor yumurta. Olmazsa da hayırlısi değilmiş dicez napalım.. İnşallah olmustur.. üzülme canım

Arkadaslar ben de bu ay Klomen kullandım ama catlatma iğnesi yaptirmadim...doktor bana 21. Gün progesteron a baktir dedi yarın baktiracagim..Bu testi yapan var mı

[QUOTE="aslicanaydin, post: 38421041, member: 59doktor Yrn21 senin kontrolun var di mi bugun? İyi haberlerini bekliyoruzz...[/QUOTE]
Canim gittim 3 tane yumurtam 10mm dedi doktor gun asiri iliski dedi yumurtaliklar pek buyumemis bu ay tutmazsa bi daha ki ay ilacin dozunu artiracagim dedi

Benim de iliskiden sonra agrilarim azaldi. Tam saatini tutturadik ama 12 saat canli kaliyormus yumurta insallah olmustur.. Belki o catlamanin kanamasiydi sennki

İnsallah canim hayirlisi neyse o olsun sonunda..

[QUOTE="aslicanaydin, post: 38421041, member: 59doktor Yrn21 senin kontrolun var di mi bugun? İyi haberlerini bekliyoruzz...
Canim gittim 3 tane yumurtam 10mm dedi doktor gun asiri iliski dedi yumurtaliklar pek buyumemis bu ay tutmazsa bi daha ki ay ilacin dozunu artiracagim dedi[/QUOTE]
3 tane olunca buyumesi uzun suruyor belki de benim de gec gelisti biraz. Sen igne olmiycaksin sanirim kendinden catlamasini bekliyceksin anladigim kadariyla. Onermedi mi doktor igneyi?

Canim gittim 3 tane yumurtam 10mm dedi doktor gun asiri iliski dedi yumurtaliklar pek buyumemis bu ay tutmazsa bi daha ki ay ilacin dozunu artiracagim dedi
3 tane olunca buyumesi uzun suruyor belki de benim de gec gelisti biraz. Sen igne olmiycaksin sanirim kendinden catlamasini bekliyceksin anladigim kadariyla. Onermedi mi doktor igneyi?[/QUOTE]
Hayir canim doktor igne onermedi bugun adetin 11 gunu ama dun gece cok kotu karin ve kasik agrilarim vardi acaba catlamis mi yumurtalar

Arkadaslar ben de bu ay Klomen kullandım ama catlatma iğnesi yaptirmadim...doktor bana 21. Gün progesteron a baktir dedi yarın baktiracagim..Bu testi yapan var mı
ben duymadım hıc canm oyle bır tahlıl ama kan tahlılınde sankı ısmı gecıyor yanı genel tahlılde olması lazm

Benim de iliskiden sonra agrilarim azaldi. Tam saatini tutturadik ama 12 saat canli kaliyormus yumurta insallah olmustur.. Belki o catlamanin kanamasiydi sennki
simdı dr gorustum canm bu tarz lekelenmeler olması normalmıs yumurta catlama esnesında kasılma veya ilişki esnasında kasılmadan kaynaklı olabılırmış....içim rahatladı

3 tane olunca buyumesi uzun suruyor belki de benim de gec gelisti biraz. Sen igne olmiycaksin sanirim kendinden catlamasini bekliyceksin anladigim kadariyla. Onermedi mi doktor igneyi?
Hayir canim doktor igne onermedi bugun adetin 11 gunu ama dun gece cok kotu karin ve kasik agrilarim vardi acaba catlamis mi yumurtalar[/QUOTE]
canm bende de kasık agrılarım olmustu buyume sırasında ama ıgne vuruldum ondan sonrakı çatlama ewresında agrılarım artmıştı ve benımde 3 yumurtam gelısmıstı

Hayir canim oluyo or igne onermedi bugun adetin 11 gunu ama dun gece cok kotu karin ve kasik agrilarim vardi acaba catlamis mi yumurtalar
canm bende de kasık agrılarım olmustu buyume sırasında ama ıgne vuruldum ondan sonrakı çatlama ewresında agrılarım artmıştı ve benımde 3 yumurtam gelısmıstı[/QUOTE]
Bugun de kremsi akintim oluyo catlama sirasinda boyle oluyo mu sende de bu arada senin catlamis mi yumurtalarin

canm bende de kasık agrılarım olmustu buyume sırasında ama ıgne vuruldum ondan sonrakı çatlama ewresında agrılarım artmıştı ve benımde 3 yumurtam gelısmıstı
Bugun de kremsi akintim oluyo catlama sirasinda boyle oluyo mu sende de bu arada senin catlamis mi yumurtalarin[/QUOTE] canmm akıntı oluyor halla beyaz şeffaf yumurta beyazına benzer bırr akıntı gelırse yum urtan catlamıstır bendede olmustu ... ben ıgneden sonra kontrole gıtmedım yılbasından sonra gıt-decegım....

Hayir canim doktor igne onermedi bugun adetin 11 gunu ama dun gece cok kotu karin ve kasik agrilarim vardi acaba catlamis mi yumurtalar[/QUOTE]
Benim de cok agrim olmustu igne oncesi sordum cok iyi demekki buyuyor yumurtalarin dedi.. Catlayinca yumurtalik agrisi azaliyor sanirim. Ama benim simdi de kasik agrim var regli olucakmisim gibi. Arada oluyor geciyor. Boyle agrisi olan oldu mu aranizda. Hamile olan arkadaslar da cevap versin de moral olsunlar bize

Bugun de kremsi akintim oluyo catlama sbilmiyorumnda boyle oluyo mu sende de bu arada senin catlamis mi yumurtalarin
canmm akıntı oluyor halla beyaz şeffaf yumurta beyazına benzer bırr akıntı gelırse yum urtan catlamıstır bendede olmustu ... ben ıgneden sonra kontrole gıtmedım yılbasından sonra gıt-decegım....[/QUOTE]
Evet canim ayni o sekilde akinti var dun geceden sonra da agrim hic yok artik ne old u bilmiyorum

B
Hayir canim doktor igne onermedi bugun adetin 11 gunu ama dun gece cok kotu karin ve kasik agrilarim vardi acaba catlamis mi yumurtalar
Benim de cok agrim olmustu igne oncesi sordum cok iyi demekki buyuyor yumurtalarin dedi.. Catlayinca yumurtalik agrisi azaliyor sanirim. Ama benim simdi de kasik agrim var regli olucakmisim gibi. Arada oluyor geciyor. Boyle agrisi olan oldu mu aranizda. Hamile olan arkadaslar da cevap versin de moral olsunlar bize [/QUOTE]
benimde oyle oluyo canim ama dun gece cok sancim vardi simdi bisey yok sadece yumurta aki gibi akinti oluyo o kadar

canmm akıntı oluyor halla beyaz şeffaf yumurta beyazına benzer bırr akıntı gelırse yum urtan catlamıstır bendede olmustu ... ben ıgneden sonra kontrole gıtmedım yılbasından sonra gıt-decegım....
Evet canim ayni o sekilde akinti var dun geceden sonra da agrim hic yok artik ne old u bilmiyorum[/QUOTE]
Catladi herhalde hayirli olsun.. Benim de bugun ayni akintim oldu bir yumurtam daha kucuktu belki o catladi bilemiyorum heyecanla bekliyorumm.. İnsallah yeni yila hepimiz bebislerimizle gireriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…