Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Evet canidoyni o sekilde akinti var dun geceden sonra da agrim hic yok artik ne old u bilmiyorum
Catladi herhalde hayirli olsun.. Benim de bugun ayni akintim oldu bir yumurtam daha kucuktu belki o catladi bilemiyorum heyecanla bekliyorumm.. İnsallah yeni yila hepimiz bebislerimizle gireriz..[/QUOTE]
Insallah canim catlamistir en son dun sabah iliskiye girdik doktor 5 gun gunasiri iliski dedi simdi yarini beklersek sorun olur mu acaba sonucta yumurta 24 saat yasiyo ne yapmaliyim sence

Catladi herhalde hayirli olsun.. Benim de bugun ayni akintim oldu bir yumurtam daha kucuktu belki o catladi bilemiyorum heyecanla bekliyorumm.. İnsallah yeni yila hepimiz bebislerimizle gireriz..
Insallah canim catlamistir en son dun sabah iliskiye girdik doktor 5 gun gunasiri iliski dedi simdi yarini beklersek sorun olur mu acaba sonucta yumurta 24 saat yasiyo ne yapmaliyim sence[/QUOTE]
Valla ben de ayni durumdayim bizim de cumartesi olmasi gerekiyordu olamadi dun sabah oldu ama ben gene de duzeni bozmayip bu aksam deneme taraftariyim.. Benim de bugun oldu o akintim dedigin gibi 24 saat cok kritik. Hatta o en uzun yasadigi sureymis. 12-24 saat arasiymis. Bence sen de bekleme yeteri kadar sure gecmis bence bu aksam calisinn

Mrblar kizlar...ben epeydir yazamamistim. ben 2 ay serephone kullandim adet duzenim degisti 1 hafta erken geldi adetim. Sonra hapi biraktim rahim filmi cekildi 3. Ay. bazi yapisikliklar varmis acilmis. hapi birakinca adetim de duzene girmisti o ay. Bu ay ise adet gunumden 10 gun once pembe akıntım oldu cok az. 3 gun hicbisey gelmedi ve bugun 4. Gun.. ara ara kahverengi akıntı geliyor. Simdi ben yine hasta mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi? Ne artik doktora gitmek geliyor icimden ne de test yapmak kimseyle paylasmak da iatemiyorum sadece sizlere yazmak istedim. Dua edin bana kizlar... Hic umudum yok ama bu ay adet olmiym yerleşme kanamasi olsun bu gelen ins..

Bak gordun mu kafani taktigina degmedi. Bundan sonra da stress yapma ki saglikla gelsin bebisin
:)) ewet canm cok haklısınnn ... tesekkur ederım.... bu sayfayı kım actıysa allah razı olsun sızllerle tanıstoıgım ıcın şanslıyım cok teşşekkurler sızlerle konusmak paylaşmak cok ıyı gelıyor.....

mrbb. canm ayyy inşallahh yerlesme kanamasıdırrrrrrr yaaaaa .... hakkında hayırlısı olsunnn.... ınsallah tecrybelı arkadaslar yazar sanada moral olurr...

Insallah canim catlamistir en son dun sabah iliskiye girdik doktor 5 gun gunasiri iliski dedi simdi yarini beklersek sorun olur mu acaba sonucta yumurta 24 saat yasiyo ne yapmaliyim sence
Valla ben de ayni durumdayim bizim de cumartesi olmasi gerekiyordu olamadi dun sabah oldu ama ben gene de duzeni bozmayip bu aksam deneme taraftariyim.. Benim de bugun oldu o akintim dedigin gibi 24 saat cok kritik. Hatta o en uzun yasadigi sureymis. 12-24 saat arasiymis. Bence sen de bekleme yeteri kadar sure gecmis bence bu aksam calisinn [/QUOTE]
canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı

Aynen canim yaaa baska kimse ile paylasamiyorum esim disinda ama o da beni tam anlayamiyor ve cok uzuluyor ben mutsuz oluyorum diye. Ama burada birbirimize cok guzel destek oluyoruz.. En azindan yalniz hissetmiyorum artik kendimi

canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı[/QUOTE]
Oyle daha iyi olur ama iste o zaman da sperm sayisi kalitesi azaliyor. Bence doktor herkes icin farkli birsey soyluyor cunku her bunye farkli.

Arkadaslar bu arada sizde de sivilce oldu mu ilactan sonra? Benim cok nadir sivilce olurdu yuzumde simdi 5 6 tane borden cikti ya stresten ya da ilactan.. Baska bir aciklama bulamadim..

canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı[/QUOTE]
Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac ay

canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı
Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac aydir tedavi goruyorsun canim [/QUOTE]

Valla ben de ayni durumdayim bizim de cumartesi olmasi gerekiyordu olamadi dun sabah oldu ama ben gene de duzeni bozmayip bu aksam deneme taraftariyim.. Benim de bugun oldu o akintim dedigin gibi 24 saat cok kritik. Hatta o en uzun yasadigi sureymis. 12-24 saat arasiymis. Bence sen de bekleme yeteri kadar sure gecmis bence bu aksam calisinn [/QUOTE]
Bencede canim calismaya devam edelim bakalim ne oluyo

Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac ay[/QUOTE]
canm ben 1.5. yıllık ewlıyım temmuz ayında ılk defa bebek ıcın dr gıttım 3 kutu serophen kullandm bır sonuc alamadım dr degıstırdım yıne serophen ayrıca catlatma ıgnesı verdı ılk defa ıgne oldum beklıyorum sımdı

ben duymadım hıc canm oyle bır tahlıl ama kan tahlılınde sankı ısmı gecıyor yanı genel tahlılde olması lazm
Tetkiki yaptırdım değeri 26.89 cıktı. Doktoruma söyledim...ovulasyon olmuş dedi bekleyecegiz artık ya gebelik yada adet olucam iki seçenek hayırlısı olsun artık...progesteron ovulasyon testi kandan bakılıyor...dua edin bana

Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac ay
canm ben 1.5. yıllık ewlıyım temmuz ayında ılk defa bebek ıcın dr gıttım 3 kutu serophen kullandm bır sonuc alamadım dr degıstırdım yıne serophen ayrıca catlatma ıgnesı verdı ılk defa ıgne oldum beklıyorum sımdı[/QUOTE]
Hayirlisi artik canim

hayırlısı canm ıns sevınırsın guzel haber alırsın...

Kızlar ben de bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif bu gün adet oldum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek gelişmeleri paylaşırım artık

Son düzenleme:
canm hosgeldın.... burda orak oluyoruz beklyıslrımıze sewıncımıze ve kafamıza takılanlara cok ıyı gelıyor

Kızlar ben de bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif bu gün adet oldum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek gelişmeleri paylaşırım artık
Hayırlısı olsun inşallah..
İnşallah olumlu olur.. Hayırlı olsun..
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım..

kızlar doktora gittim ultrasyonla baktı her şey iyi gözüküyor dedi kan tahlilleri istedi hormonlar için yarın sonuçları alacağım bakalım ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…