Catladi herhalde hayirli olsun.. Benim de bugun ayni akintim oldu bir yumurtam daha kucuktu belki o catladi bilemiyorum heyecanla bekliyorumm.. İnsallah yeni yila hepimiz bebislerimizle gireriz..Evet canidoyni o sekilde akinti var dun geceden sonra da agrim hic yok artik ne old u bilmiyorum
Insallah canim catlamistir en son dun sabah iliskiye girdik doktor 5 gun gunasiri iliski dedi simdi yarini beklersek sorun olur mu acaba sonucta yumurta 24 saat yasiyo ne yapmaliyim sence[/QUOTE]Catladi herhalde hayirli olsun.. Benim de bugun ayni akintim oldu bir yumurtam daha kucuktu belki o catladi bilemiyorum heyecanla bekliyorumm.. İnsallah yeni yila hepimiz bebislerimizle gireriz..
:)) ewet canm cok haklısınnn ... tesekkur ederım.... bu sayfayı kım actıysa allah razı olsun sızllerle tanıstoıgım ıcın şanslıyım cok teşşekkurler sızlerle konusmak paylaşmak cok ıyı gelıyor.....Bak gordun mu kafani taktigina degmedi. Bundan sonra da stress yapma ki saglikla gelsin bebisin
mrbb. canm ayyy inşallahh yerlesme kanamasıdırrrrrrr yaaaaa .... hakkında hayırlısı olsunnn.... ınsallah tecrybelı arkadaslar yazar sanada moral olurr...Mrblar kizlar...ben epeydir yazamamistim. ben 2 ay serephone kullandim adet duzenim degisti 1 hafta erken geldi adetim. Sonra hapi biraktim rahim filmi cekildi 3. Ay. bazi yapisikliklar varmis acilmis. hapi birakinca adetim de duzene girmisti o ay. Bu ay ise adet gunumden 10 gun once pembe akıntım oldu cok az. 3 gun hicbisey gelmedi ve bugun 4. Gun.. ara ara kahverengi akıntı geliyor. Simdi ben yine hasta mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi? Ne artik doktora gitmek geliyor icimden ne de test yapmakkimseyle paylasmak da iatemiyorum sadece sizlere yazmak istedim. Dua edin bana kizlar... Hic umudum yok ama bu ay adet olmiym yerleşme kanamasi olsun bu gelen ins..
Valla ben de ayni durumdayimInsallah canim catlamistir en son dun sabah iliskiye girdik doktor 5 gun gunasiri iliski dedi simdi yarini beklersek sorun olur mu acaba sonucta yumurta 24 saat yasiyo ne yapmaliyim sence
Aynen canim yaaa baska kimse ile paylasamiyorum esim disinda ama o da beni tam anlayamiyor ve cok uzuluyor ben mutsuz oluyorum diye.:)) ewet canm cok haklısınnn ... tesekkur ederım.... bu sayfayı kım actıysa allah razı olsun sızllerle tanıstoıgım ıcın şanslıyım cok teşşekkurler sızlerle konusmak paylaşmak cok ıyı gelıyor.....
canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı[/QUOTE]Valla ben de ayni durumdayimbizim de cumartesi olmasi gerekiyordu olamadi dun sabah oldu ama ben gene de duzeni bozmayip bu aksam deneme taraftariyim.. Benim de bugun oldu o akintim dedigin gibi 24 saat cok kritik. Hatta o en uzun yasadigi sureymis. 12-24 saat arasiymis. Bence sen de bekleme yeteri kadar sure gecmis bence bu aksam calisinn
canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı[/QUOTE]Valla ben de ayni umdayimbizim de cumartesi olmasi gerekiyordu olamadi dun sabah oldu ama ben gene de duzeni bozmayip bu aksam deneme taraftariyim.. Benim de bugun oldu o akintim dedigin gibi 24 saat cok kritik. Hatta o en uzun yasadigi sureymis. 12-24 saat arasiymis. Bence sen de bekleme yeteri kadar sure gecmis bence bu aksam calisinn
Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac aydir tedavi goruyorsun canim [/QUOTE]canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı
Valla ben de ayni durumdayimInsallah canim catlamistir en son dun sabah iliskiye girdik doktor 5 gun gunasiri iliski dedi simdi yarini beklersek sorun olur mu acaba sonucta yumurta 24 saat yasiyo ne yapmaliyim sence
Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac ay[/QUOTE]canlar bana dr ıgneden sonrakı 3 gun ardısık ilişki ondan sonra 1 er gun arayla ilişki önermıstı ıgneden sonrakı 3 gun cok onemlı dedı
Tetkiki yaptırdım değeri 26.89 cıktı. Doktoruma söyledim...ovulasyon olmuş dedi bekleyecegiz artık ya gebelik yada adet olucam iki seçenek hayırlısı olsun artık...progesteron ovulasyon testi kandan bakılıyor...dua edin banaben duymadım hıc canm oyle bır tahlıl ama kan tahlılınde sankı ısmı gecıyor yanı genel tahlılde olması lazm
canm ben 1.5. yıllık ewlıyım temmuz ayında ılk defa bebek ıcın dr gıttım 3 kutu serophen kullandm bır sonuc alamadım dr degıstırdım yıne serophen ayrıca catlatma ıgnesı verdı ılk defa ıgne oldum beklıyorum sımdı[/QUOTE]Bence her firsatta calisalim artik ne cikarsa bahtimiza sen kac ay
hayırlısı canm ıns sevınırsın guzel haber alırsın...Tetkiki yaptırdım değeri 26.89 cıktı. Doktoruma söyledim...ovulasyon olmuş dedi bekleyecegiz artık ya gebelik yada adet olucam iki seçenek hayırlısı olsun artık...progesteron ovulasyon testi kandan bakılıyor...dua edin bana
canm hosgeldın.... burda orak oluyoruz beklyıslrımıze sewıncımıze ve kafamıza takılanlara cok ıyı gelıyorSelam kızlar aranıza yeni katıldım ben de geçen ay serophene+çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatif bu gün iğneden 17.gün sonra adet oldum yarın tekrar kontrolüm var bu ay da her şey çok iyiydi iki yumurta büyüdü 21 m.ama olmadı eşim çok ısrarcı yoksa ben tekrar gitmem doktora aslıbda yumurta oluşma büyüme ve çatlamada hiç sorun yok ama doktor yibede bu ilacı verdi şimdilik bu kadar bu ayı birlikte geçiririz artık
Hayırlısı olsun inşallah..Kızlar ben de bu ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç negatif bu gün adet oldum yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek gelişmeleri paylaşırım artık
İnşallah olumlu olur.. Hayırlı olsun..Tetkiki yaptırdım değeri 26.89 cıktı. Doktoruma söyledim...ovulasyon olmuş dedi bekleyecegiz artık ya gebelik yada adet olucam iki seçenek hayırlısı olsun artık...progesteron ovulasyon testi kandan bakılıyor...dua edin bana
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım..Mrblar kizlar...ben epeydir yazamamistim. ben 2 ay serephone kullandim adet duzenim degisti 1 hafta erken geldi adetim. Sonra hapi biraktim rahim filmi cekildi 3. Ay. bazi yapisikliklar varmis acilmis. hapi birakinca adetim de duzene girmisti o ay. Bu ay ise adet gunumden 10 gun once pembe akıntım oldu cok az. 3 gun hicbisey gelmedi ve bugun 4. Gun.. ara ara kahverengi akıntı geliyor. Simdi ben yine hasta mi oluyorum yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi? Ne artik doktora gitmek geliyor icimden ne de test yapmakkimseyle paylasmak da iatemiyorum sadece sizlere yazmak istedim. Dua edin bana kizlar... Hic umudum yok ama bu ay adet olmiym yerleşme kanamasi olsun bu gelen ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?