- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
ınsallah her sey normal cıkar canm ....kızlar doktora gittim ultrasyonla baktı her şey iyi gözüküyor dedi kan tahlilleri istedi hormonlar için yarın sonuçları alacağım bakalım ne çıkacak.
İnşallah bir sorun çıkmaz..kızlar doktora gittim ultrasyonla baktı her şey iyi gözüküyor dedi kan tahlilleri istedi hormonlar için yarın sonuçları alacağım bakalım ne çıkacak.
ınsallah her sey normal cıkar canm ....
çok teşekkürler kızlar aslında iki oğlum var ama işte üçüncüyü istiyoruz eşimde isteyince geçen ay gittim doktora olmadı gitmeyecektim baktım eşimde istiyor bi kızımız olur belki deyince bu ayda gidelim dedim.bu iki oğlumda asla normal yolla olmaz dedikleri doktorları şaşırtarak oldu.bi dış gebelik geçirdim.o mucizeydi asla normal yolla olmaz hatta aşılamaylada olmaz dedilerbana tüp bebek önerdiler.tüp bebek yaptık iki defa sonuç negatif.sonrasında doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti sağ tüpüm yırtıldı iç kanama geçirdim çünkü doktorum hamileliğime inanmayıp adettir o kanamaların dediği için ölüyordum az daha.daha sonra başka bir tüp bebek merkezi ve niceleri tüplerinin ikiside tıkalı eşin değerleri kötü asla doğal olmaz dedi ve ben çocuk fikrinden vazgeçtiğim ay doğal yolla hamile kaldım.ilk oğlum doğdu altı aylıkken birde baktım yine doğal yolla hamileyim ikinci oğlumda doğdu.şimdi biri 5 diğeri 4 yaşındalar.üçüncüyü de düşündüğüm ay yine hamile kaldım ama düşük yaptım.şimd 1,5 yıl oldu olmayınca son kez şansımızı deneyelim olmazsa iki çocuk yeterde artar bile biz bir tane istiyorduk allah iki tane verdi dedik.eşim tek çocuk olduğu için kalabalık ailelere bayılıyor.ben de eşimde öğretmeniz.aslında iki çocuk yeterli de ilerde demeyelim keşke deneseydik bir tane de kızımız olurdu belki diye.kızlar asla hamile kalamam demeyin bana kaç doktor eşindeki bu değerlerle ve tüplerin ikiside tıkalı asla doğal yolla olmaz demelerine karşılık tam 5 kez doğal yolla hamile kaldım.tam 3,5 yıllık bekleyiş yıkımlar dış gebelikler tüp bebekler sonrası.az değil 5 hamilelik.şimdi ağlamalarım yıkımların ümitsizliğim aklıma geldikçe çok şükür diyorumİnşallah bir sorun çıkmaz..
Canıımm.. Evet... Ben seni diğer topicten de biliyorumm.. Allah yavrularını bağışlasın inşallah... Hayırlısıysa bir tane daha nasip etsin..çok teşekkürler kızlar aslında iki oğlum var ama işte üçüncüyü istiyoruz eşimde isteyince geçen ay gittim doktora olmadı gitmeyecektim baktım eşimde istiyor bi kızımız olur belki deyince bu ayda gidelim dedim.bu iki oğlumda asla normal yolla olmaz dedikleri doktorları şaşırtarak oldu.bi dış gebelik geçirdim.o mucizeydi asla normal yolla olmaz hatta aşılamaylada olmaz dedilerbana tüp bebek önerdiler.tüp bebek yaptık iki defa sonuç negatif.sonrasında doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti sağ tüpüm yırtıldı iç kanama geçirdim çünkü doktorum hamileliğime inanmayıp adettir o kanamaların dediği için ölüyordum az daha.daha sonra başka bir tüp bebek merkezi ve niceleri tüplerinin ikiside tıkalı eşin değerleri kötü asla doğal olmaz dedi ve ben çocuk fikrinden vazgeçtiğim ay doğal yolla hamile kaldım.ilk oğlum doğdu altı aylıkken birde baktım yine doğal yolla hamileyim ikinci oğlumda doğdu.şimdi biri 5 diğeri 4 yaşındalar.üçüncüyü de düşündüğüm ay yine hamile kaldım ama düşük yaptım.şimd 1,5 yıl oldu olmayınca son kez şansımızı deneyelim olmazsa iki çocuk yeterde artar bile biz bir tane istiyorduk allah iki tane verdi dedik.eşim tek çocuk olduğu için kalabalık ailelere bayılıyor.ben de eşimde öğretmeniz.aslında iki çocuk yeterli de ilerde demeyelim keşke deneseydik bir tane de kızımız olurdu belki diye.kızlar asla hamile kalamam demeyin bana kaç doktor eşindeki bu değerlerle ve tüplerin ikiside tıkalı asla doğal yolla olmaz demelerine karşılık tam 5 kez doğal yolla hamile kaldım.tam 3,5 yıllık bekleyiş yıkımlar dış gebelikler tüp bebekler sonrası.az değil 5 hamilelik.şimdi ağlamalarım yıkımların ümitsizliğim aklıma geldikçe çok şükür diyorum
canm allah bagıslasın yavrucuklarını sana ve allah kalbıne gore versın.. yazını okuyunca moral oldu bana teşekkurler...çok teşekkürler kızlar aslında iki oğlum var ama işte üçüncüyü istiyoruz eşimde isteyince geçen ay gittim doktora olmadı gitmeyecektim baktım eşimde istiyor bi kızımız olur belki deyince bu ayda gidelim dedim.bu iki oğlumda asla normal yolla olmaz dedikleri doktorları şaşırtarak oldu.bi dış gebelik geçirdim.o mucizeydi asla normal yolla olmaz hatta aşılamaylada olmaz dedilerbana tüp bebek önerdiler.tüp bebek yaptık iki defa sonuç negatif.sonrasında doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti sağ tüpüm yırtıldı iç kanama geçirdim çünkü doktorum hamileliğime inanmayıp adettir o kanamaların dediği için ölüyordum az daha.daha sonra başka bir tüp bebek merkezi ve niceleri tüplerinin ikiside tıkalı eşin değerleri kötü asla doğal olmaz dedi ve ben çocuk fikrinden vazgeçtiğim ay doğal yolla hamile kaldım.ilk oğlum doğdu altı aylıkken birde baktım yine doğal yolla hamileyim ikinci oğlumda doğdu.şimdi biri 5 diğeri 4 yaşındalar.üçüncüyü de düşündüğüm ay yine hamile kaldım ama düşük yaptım.şimd 1,5 yıl oldu olmayınca son kez şansımızı deneyelim olmazsa iki çocuk yeterde artar bile biz bir tane istiyorduk allah iki tane verdi dedik.eşim tek çocuk olduğu için kalabalık ailelere bayılıyor.ben de eşimde öğretmeniz.aslında iki çocuk yeterli de ilerde demeyelim keşke deneseydik bir tane de kızımız olurdu belki diye.kızlar asla hamile kalamam demeyin bana kaç doktor eşindeki bu değerlerle ve tüplerin ikiside tıkalı asla doğal yolla olmaz demelerine karşılık tam 5 kez doğal yolla hamile kaldım.tam 3,5 yıllık bekleyiş yıkımlar dış gebelikler tüp bebekler sonrası.az değil 5 hamilelik.şimdi ağlamalarım yıkımların ümitsizliğim aklıma geldikçe çok şükür diyorum
Canim allah sana da bize de hayirli hamilrlikler ve hayirli evlatlar nasip etsin bu kadar sey atlatmissin allaah yardimcimiz olsunçok teşekkürler kızlar aslında iki oğlum var ama işte üçüncüyü istiyoruz eşimde isteyince geçen ay gittim doktora olmadı gitmeyecektim baktım eşimde istiyor bi kızımız olur belki deyince bu ayda gidelim dedim.bu iki oğlumda asla normal yolla olmaz dedikleri doktorları şaşırtarak oldu.bi dış gebelik geçirdim.o mucizeydi asla normal yolla olmaz hatta aşılamaylada olmaz dedilerbana tüp bebek önerdiler.tüp bebek yaptık iki defa sonuç negatif.sonrasında doğal yolla yine hamile kaldım yine dış gebelikti sağ tüpüm yırtıldı iç kanama geçirdim çünkü doktorum hamileliğime inanmayıp adettir o kanamaların dediği için ölüyordum az daha.daha sonra başka bir tüp bebek merkezi ve niceleri tüplerinin ikiside tıkalı eşin değerleri kötü asla doğal olmaz dedi ve ben çocuk fikrinden vazgeçtiğim ay doğal yolla hamile kaldım.ilk oğlum doğdu altı aylıkken birde baktım yine doğal yolla hamileyim ikinci oğlumda doğdu.şimdi biri 5 diğeri 4 yaşındalar.üçüncüyü de düşündüğüm ay yine hamile kaldım ama düşük yaptım.şimd 1,5 yıl oldu olmayınca son kez şansımızı deneyelim olmazsa iki çocuk yeterde artar bile biz bir tane istiyorduk allah iki tane verdi dedik.eşim tek çocuk olduğu için kalabalık ailelere bayılıyor.ben de eşimde öğretmeniz.aslında iki çocuk yeterli de ilerde demeyelim keşke deneseydik bir tane de kızımız olurdu belki diye.kızlar asla hamile kalamam demeyin bana kaç doktor eşindeki bu değerlerle ve tüplerin ikiside tıkalı asla doğal yolla olmaz demelerine karşılık tam 5 kez doğal yolla hamile kaldım.tam 3,5 yıllık bekleyiş yıkımlar dış gebelikler tüp bebekler sonrası.az değil 5 hamilelik.şimdi ağlamalarım yıkımların ümitsizliğim aklıma geldikçe çok şükür diyorum
Tıkalı dedikten ve negatif tüp bebekten iki ay sonra hamile kaldım belki rahim filmi açmıştır belki tam tıkalı değildi ama her ikiside tıkalı olsaydı asla doğal yolla olmazdı. belki dış gebeölikten dolayı parçalanan sağ tüp tıkanmış diğeri açıkta olabilir.hamileliğimde gittiğim doktor rahim filmi kesinlik bildirmez acıyla kendini kastıysanda ilaç tüpkerden geçemezdi kesin tanı laparoskopi verir demişti.tıkalı dedikten sonra üç hamilelik oldu ikisi doğdu biri düşükle sonuçlandı.bir arjadaşımada tek tüp tıkalı dediler laparoskopi de her ikiside açık çıktıCanıımm.. Evet... Ben seni diğer topicten de biliyorumm.. Allah yavrularını bağışlasın inşallah... Hayırlısıysa bir tane daha nasip etsin..
Peki gerçekten de tüplerin tıkalı mıymış.. Çünkü gerçekten tıkalıysa, normal yolla olamaması gerekmez mi gerçekten.. yumurta tüplerde dölleniyor çünkü.. Yoksa yanlış mı görmüşler, tıkalı mı değilmiş? Merak ettim.. doktorlara da güvenemiyor insanBiliyorsundur belki, bize de her şey normal, hiçbir sorun yok diyorlar ama olmadı bir süredir. Sanırım engel benim beynimde Puuff!!
Ne güzel anlatmissin canım.. Ama unutmak çok zor
- Hamile kaldığım vakitlere baktığımda hamilelik fikrinden vazgeçtiğim düşünmediğim aylardı.eşimin değerleri çok kötüydü yine de ümit vardı her ay adetime günler kala sabırsız bekleyiş vücudumu dinlemeler çok gererdi beni.sonrasında iki tüp tıkalı artık doğal yolu unut tek çaren tüp bebek denilince ben doğal yolla olmaz diye bekleyişten vazgeçtim.28 günde adet olan biriyim asla şaşmaz ben günler öncesinden başlardım bekleyişe ben o ay 32.gün olmuş hala farkında değilim adet günümü de hatırlıyamıyorum hatta adet olmayı istiyorum ki dondurulmuş embriyolarla yine tüp bebek deneyeceğiz sonra baktım kahverengi lekeler geldi tamam adet oldum tedaviye başlayacağım dedim ama kahverengi lekeler iki gün sürdü kesildi sadece lekekenme tarzı bi şey ertesi gün eşim rüyamda hamileydin diyince bi test yaptım kıpkırmızı ikinci çizgi doktora gittim adet tarihimi sordu hatırlıyamıyordum öğretmen olduğum için hangi günlerde ne yapmıştım adetim nöbetin ertesi günüydü diye diye bi gün eksik bi gün fazla bi tarih bulduk.ikinci oğlumda da ilk 6 ay korunduk sonra bi gün bi kaza sonucu hamile kaldığımı yine adetimin üzerinden günler geçtikten sonra fark ettim bu kadar tedaviyle olmayıp tek bi ilişkide kaza sonucu hamile kalacağım aklıma gelmezdi.yani aslında doğal sürecine bırakıp insan kafasından atıp unutunca hamile kalıyor
Yanlış görmüşler demek ki canım.. Kafandan atmana vesile olmuş. Allah ol deyince oluyor. Bekliyoruz..Tıkalı dedikten ve negatif tüp bebekten iki ay sonra hamile kaldım belki rahim filmi açmıştır belki tam tıkalı değildi ama her ikiside tıkalı olsaydı asla doğal yolla olmazdı. belki dış gebeölikten dolayı parçalanan sağ tüp tıkanmış diğeri açıkta olabilir.hamileliğimde gittiğim doktor rahim filmi kesinlik bildirmez acıyla kendini kastıysanda ilaç tüpkerden geçemezdi kesin tanı laparoskopi verir demişti.tıkalı dedikten sonra üç hamilelik oldu ikisi doğdu biri düşükle sonuçlandı.bir arjadaşımada tek tüp tıkalı dediler laparoskopi de her ikiside açık çıktı
Adet sancısı mı acaba diyecektim ama daha adetine varmış canım.. İlişkiden 10 gün sonra falan olabilirmiş tutunma.. İnşallah öyledir. Ben umut gördüm ama Allah'tan hayırlısı inşallah.. İnşallah bebeğin seninledir..kızlarrrr.... dunden berı çok fazla sancım var sankı adet olcakmışım gıbı ve ufaktan lekelenmelerım var ama bıraz acık kırmızı ..... 29 aralık adet gunum ...... tutulma mıdır sızce yasayan var mı .....
canm ben 13 aralıkta ıgne vuruldum ve ilikiye baslangıc 14 aralık ıdı :) :)Adet sancısı mı acaba diyecektim ama daha adetine varmış canım.. İlişkiden 10 gün sonra falan olabilirmiş tutunma.. İnşallah öyledir. Ben umut gördüm ama Allah'tan hayırlısı inşallah.. İnşallah bebeğin seninledir..
O zaman olabilir canım.. Hayırlısı inşallah senin için..canm ben 13 aralıkta ıgne vuruldum ve ilikiye baslangıc 14 aralık ıdı :) :)
Benim hic basima gelmedi lekelenme onceki gebeligimde o yuzden bilmiyorum ama tam yerlesme donemi canim insallah oyledir de kavusursun bebisinekızlarrrr.... dunden berı çok fazla sancım var sankı adet olcakmışım gıbı ve ufaktan lekelenmelerım var ama bıraz acık kırmızı ..... 29 aralık adet gunum ...... tutulma mıdır sızce yasayan var mı .....
Insallah yerlesmedir canim hayirlisi insallah haberdar et durumdankızlarrrr.... dunden berı çok fazla sancım var sankı adet olcakmışım gıbı ve ufaktan lekelenmelerım var ama bıraz acık kırmızı ..... 29 aralık adet gunum ...... tutulma mıdır sızce yasayan var mı .....
Merhaba,MERHABA BEN TOPİK AÇMAK İSTEDİM AMA AÇAMADIM ONUN İCİN BURAYA YAZAYİM DEDİM. BEN 1YIL 4AYDİR EVLİYİM AMA BEBEYİM OLMUYOR. 1YİLA YAKİNDİR TEDAVİ GÖRÜYORUM AMA Bİ SEY OLMUYOR. BENDE FOLLİKÜL PROBLEMİ VAR. KLOMENDE İCDİM AMA İŞE YARAMADİ FOLLİKÜLUM 16MM DEN ARTİK BÜYÜMEDİ. DOKTORUM ŞİMDİ YASMİN21 TABLET 3AY İCMEMİ SOYLEDİ.BU İLACİ 3AY İÇİB BİRAKİCAM. VE 99% HAMİLE KALICAM.DOKTORUM BÖYLE SOYLEDİ.AMA BEN GOOGLDA ARADİM BU İLAC DOĞUM KONTROL HAPIYMIŞ.BENDE BU AY 2Cİ KUTUYA BAŞLADİM.AÇİKCASİ TEREDDUT İCİNDEYİM.SORUM BU İLACİ İCİB BİRAKİP HAMİLE KALAN VAR MI? LÜTFEN CEVAP YAZİN
antıbıyotıkı neden verdı kı onu anlamadım... bebek ıcın tedavı gorurken antıbıyotık gıbı agır ılacın alınması zararlı degılmıKızlar bu gün hormon testlerim iyi aslında yumurtlama ve hormonlarla ilgili sorun yoktu beş yıl geçince son çocuktan bu yana bakalım dedi e vitamini antibiyotik ve serophene verdi ancak ocak 5 gel dedi aklım karıştı adetin 15. günü olacak kontrol için geç değil mi geçen ay 12.gün çatlatma iğnemi olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?