Bi bildigi var ondan vermistir antibiyotikBana tüp bebek öncesinde de antibiyotik vermişlerdi bilmiyorum kanda enfeksiyon testide istemişti
Muayene ettiyse belki bir enfeksiyon gormustur o yuzden vermistir. Ama gene de antibiyotik agir bir ilac bunyeyi yorar cok gerekmedikce alma bence..Bana tüp bebek oncesinde de antibiyotik vermişlerdi bilmiyorum kanda enfeksiyon testide istemişti
iğneden sonraki kaçıncı günün canım.seni ümitlendirmek istemem ama ben hamileliklerimde lekelenme yaşarım hepgunaydınnnnlarrrr ..... heyccanla beklıyorummm 29 aralıga az kaldıı ama vucudumda hıcc bır degısıklık yok sadece lekelenme dewam edıyorrrrrr normamı sızce kızlar
ıgnem 13 aralık bugun 13. gun yaklasık 4 5 gundur aynıiğneden sonraki kaçıncı günün canım.seni ümitlendirmek istemem ama ben hamileliklerimde lekelenme yaşarım hep
canm bende 29 kasım adet tarıhım dı 13 aralıkta ıgne oldum 14 .gun falan normaldır heraldekızlar ben de bu gün ilaca başladım adetin 5.günü.ama doktorum bana 5 Ocak da gel dedi oda adetin 15.gününe denk geliyor.ben daha önce 12.gün iğne olmuştum.12.günde 21 m iki yumurta olmuştu.doktor değiştirdim.yeni doktorumda ilaca başla 5 ocak gel dedi.tarihi hesaplayınca 15.gün geç değil mi hemşiresiyle görüştüm doktor ayarlıyordur dedi yine içim rahat değil.hayır olmaması yanında o kadar ilacı hormonu boşa almamış olayım bari
Canım test yapmadın mı daha seni merak ettimıgnem 13 aralık bugun 13. gun yaklasık 4 5 gundur aynı
hayır canm daha yapmadım lekelenmem devam edıyordu ve rengı koyulastı benımde moralım bozuldu umudum kırıldıCanım test yapmadın mı daha seni merak ettim
canm o aldıgımız hormonlar mahvedıyor zaten bızı bende tuylenme cok fazla olducanm bende 29 kasım adet tarıhım dı 13 aralıkta ıgne oldum 14 .gun falan normaldır heralde
canm malesefff bugun sabah kalktıgımda gozlerımı kırmızıyla actım adet oldummm bebek yok..... doktorumla gorustum 5 ocak rahım fılmı cekılecekCanım test yapmadın mı daha seni merak ettim
Rica ederim canım.. ama bence doktorun ne kadar diyorsa o kadar kullan.. Sonuçta biz bilemeyiz ki ne işe yarar, neye iyi gelir o ilaç.. Ben de 11. ay içindeyim ama sabredicez mecbur.. Şimdi bu tedaviyi yarım bıraktın diye sürecin daha da uzarsa daha kötü olmaz mı? Ya doktoruna sorarak bırak, ya da 1 ay daha sabret bence canım.. Amiinn.. Allah bu sene inşallah sağlıklı mutlu yumuk yumuk bebişler verir bizeeeDELY cok sağol canım. İçimi rahatlattın inan. Doktorum 3ay boyunca icmemi söyledi. Bende 2ay icmeyi düşünüyorum yani ocak ayının 11i biticek 2ayım. Şimdi ben diyorumki 2ay icsem bi sonuç verir mi? Çünkü artik hiç sabrım kalmadı. 1yıla yakın süredir tedavi görüyorum ama hic bi sonuç olmadi. İNŞEALLAH bu defa olur. Bende salikli bi hamilelik gecirip bebeyimi kucağıma alırım...
Hayırlısı olsun canım.. Üzülmemek elde değil ama napalım.. Elden bir şey gelmiyor.. İnşallah bu ay mutluluk olur bizim içincanm malesefff bugun sabah kalktıgımda gozlerımı kırmızıyla actım adet oldummm bebek yok..... doktorumla gorustum 5 ocak rahım fılmı cekılecek
tesekku ederım canm ewet elımde degıl uzuluyorum eşimde ben uzuldukce bana uzuluyor kızıyor uzulme hayırlısı olsun olur ınsallah dıyor ama işte olmuyor bakalım rahım fılmınden sonra ne olucak ...Rica ederim canım.. ama bence doktorun ne kadar diyorsa o kadar kullan.. Sonuçta biz bilemeyiz ki ne işe yarar, neye iyi gelir o ilaç.. Ben de 11. ay içindeyim ama sabredicez mecbur.. Şimdi bu tedaviyi yarım bıraktın diye sürecin daha da uzarsa daha kötü olmaz mı? Ya doktoruna sorarak bırak, ya da 1 ay daha sabret bence canım.. Amiinn.. Allah bu sene inşallah sağlıklı mutlu yumuk yumuk bebişler verir bizeee
Hayırlısı olsun canım.. Üzülmemek elde değil ama napalım.. Elden bir şey gelmiyor.. İnşallah bu ay mutluluk olur bizim için
üzüldüm canım ama yapacak bi şey yok zamanı var demek ki .inşallah daha fazla bekletmeden en kısa zamanda gelir bebeğincanlar malesef olmadı bu ay negatıf..... bugun adet gordum... 5 ocakta rahım fılmım cekılecek
Hepimizin öyle ama, sabırla devam etmeliyiz.. Her adım bizi bebeklerimize yaklaştırıyor hayırlısıylaAMİN. dogru söylüyosun ben en iyisi doktoruma sorup öyle bırakayım en iyisi. sonra demesin ben sana 3ay kullan demiştim sen 2ay kullanmışsın. en iyisi doktorumun eline bi behane vermiyeyim. zaten 1yıldır hep behaneler yapiyor. of ya hiç sabrim kalmadi artik yaa. cok istiyorum bebeğim olmasini.
İnşallah güzel şeyler olsuntesekku ederım canm ewet elımde degıl uzuluyorum eşimde ben uzuldukce bana uzuluyor kızıyor uzulme hayırlısı olsun olur ınsallah dıyor ama işte olmuyor bakalım rahım fılmınden sonra ne olucak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?