İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla olur canımayyyy hadi İNŞEALLAH canim İNŞEALLAH bizde tez zamanda sevimiriz. ben cok istiyorum bebeyim olmasinim.ewimle bir birimizi cok seviyoruz.ama bide bi sessizlik cokuyor. hayatin tadi hic yok boyle ya. bir birimizi cok sevsekde insan ne kadar bir birine seni seviyorum bende seni seviyorum diye bilirki. yani insan bir birine ne kadar bakar.bi beyimiz olsa hayatimiz cok neşeli olucak. herşey guzel farkli olucak.
Merhaba canım,Kizlar gunaydinn.. Benim bugun igneden sonra 12. Gunum. 10 gundur de progestan kullaniyorum. Ama progestanin etkisi herhalde karnimda zaman zaman agri kasilma oluyor. Bi de akintim basladi bugun kafam karisti. Daha 6 gun progestan almam lazim. Boyle yalanci gebelik belirtileri yapiyor galiba bu ilac di mi? Test ne zaman yapsam acaba. Test yapmaya da korkuyorum
Ay hadi bakalim insallah.. Aslinda 3 ocakta olmam lazim ama 5 ocakta bitecek progestan. Doktor ilac bittikten sonra olmazsan gel dedi. Herhalde ilac o zamana kadar geciktiriyor. Ama 3 unde yapsam mi acaba diyorum ne bilim heyecanlaniyor insan.. Bi de cok uzun belkeyince stress artiyorMerhaba canım,
Ben de kullanıyordum ama öyle kasılma etkisi falan görmedim canım.. İnşallah yalancı belirti değildirAdet tarihin geçmedi di mi? Bence geçince test yap..
Evet canım. Progestan geciktiriyormuş. Benim doktorum söylememişti, gecikirse test yap demişti, boşuna heyecan yapmıştım ben de. Şimdi adet günü gelince bırakıyorum ilacı. Bence adet gününde yap testi. İnsan boşuna hevesleniyor yoksa geciktikçe.. Gerçi negatif çıksa bile hala adet olmadıysan yine de umutlanıyorsun, bir ihtimal diyorsun.. ama adet günü geçince testte çıkma ihtimali %90 falan. He baktın bir kaç gün daha adet olmadın, testi tekrarlarsın.. İnşallah yılın ilk güzel haberini verirsinAy hadi bakalim insallah.. Aslinda 3 ocakta olmam lazim ama 5 ocakta bitecek progestan. Doktor ilac bittikten sonra olmazsan gel dedi. Herhalde ilac o zamana kadar geciktiriyor. Ama 3 unde yapsam mi acaba diyorum ne bilim heyecanlaniyor insan.. Bi de cok uzun belkeyince stress artiyor
Ya iste her turlu unutlaniyorsun heyecanlaniyorsun care yok.. 4 unde yapiyim ben o zaman en azindan yoksa da cok uzun bekleyip heyecanlanmam.. İnsallah yeni yil guzel haberlerle gelir.. Esime ve bize yeni yil hediyesi olur insallah yavrumm.. Senin ne zamandi bat?Evet canım progestan geciktiriyormuş. Benim doktorum söylememişti, gecikirse test yap demişti, boşuna heyecan yapmıştım ben de. Şimdi adet günü gelince bırakıyorum ilacı. Bence adet gününde yap testi. İnsan boşuna hevesleniyor yoksa geciktikçe.. Gerçi negatif çıksa bile hala adet olmadıysan yine de umutlanıyorsun, bir ihtimal diyorsun.. ama adet günü geçince testte çıkma ihtimali %90 falan. He baktın bir kaç gün daha adet olmadın, testi tekrarlarsın.. İnşallah yılın ilk güzel haberini verirsinsonra da sırayla güzel haberler gelir
Amin canım.. Benim 11 Ocak. Bu ay ilaç kullanmadım, bakalım gecikecek mii? Gecikirse de bebiş vardır inşallahhYa iste her turlu unutlaniyorsun heyecanlaniyorsun care yok.. 4 unde yapiyim ben o zaman en azindan yoksa da cok uzun bekleyip heyecanlanmam.. İnsallah yeni yil guzel haberlerle gelir.. Esime ve bize yeni yil hediyesi olur insallah yavrumm.. Senin ne zamandi bat?
Amin canim insallah alirsin hayirli haberleri bu ayAmin canım.. Benim 11 Ocak. Bu ay ilaç kullanmadım, bakalım gecikecek mii? Gecikirse de bebiş vardır inşallahh
canım yalancı belirtiler yapabiliyor ilaçlar ve iğne etkisi.12.gün kanda belli oluyor.ben 12.günde negatifi gördüm adetim iki günde geçti biliyordum hamile değilim o yüzden stres yapmadım.bi kan testi yaptır istersenKizlar gunaydinn.. Benim bugun igneden sonra 12. Gunum. 10 gundur de progestan kullaniyorum. Ama progestanin etkisi herhalde karnimda zaman zaman agri kasilma oluyor. Bi de akintim basladi bugun kafam karisti. Daha 6 gun progestan almam lazim. Boyle yalanci gebelik belirtileri yapiyor galiba bu ilac di mi? Test ne zaman yapsam acaba. Test yapmaya da korkuyorum
Amin canim insallah alirsin hayirli haberleri bu ay
Amin kızlaaarr.. Hepimize güzel haberler getirsin bu ay, bu yıl inşallah..kızlar herkese evladına kavuştuğu huzurun mutluluğun sağlığın ve bebeklerin bereketli olduğu bir yıl diliyorum
Ben de test yaptirmak istemiyorum simdi biraz daha bekliyim diyorum cok yoruldum tek cizgi gormekten.. Yilbasi da geldi simdi tatil heryer yaptiramam kan testini.. Belki pazar olmamis olursam erken testlerden birini alir evde yaparim..canım yalancı belirtiler yapabiliyor ilaçlar ve iğne etkisi.12.gün kanda belli oluyor.ben 12.günde negatifi gördüm adetim iki günde geçti biliyordum hamile değilim o yüzden stres yapmadım.bi kan testi yaptır istersen
Amin canim insallah cok guzel gecer bu yil hepimiz icin.....Amin kizlaaarr.. Hepimize güzel haberler getirsin bu ay, bu yıl inşallah..
cnm mrb progestan ı ne ıcın verıyor doktr bu ılac hakkında ılgım yokKizlar gunaydinn.. Benim bugun igneden sonra 12. Gunum. 10 gundur de progestan kullaniyorum. Ama progestanin etkisi herhalde karnimda zaman zaman agri kasilma oluyor. Bi de akintim basladi bugun kafam karisti. Daha 6 gun progestan almam lazim. Boyle yalanci gebelik belirtileri yapiyor galiba bu ilac di mi? Test ne zaman yapsam acaba. Test yapmaya da korkuyorum
Yeni gordum canim mesajini.. Oncelikle yeni yilin kutlu olsuncnm mrb progestan ı ne ıcın verıyor doktr bu ılac hakkında ılgım yok
gunaydın canm ... mutlu yıllarrrr.... hmmm bende merak ettım ısmını cok duydumda tesekkur ederımm... bende pazartesı hsg cektırecegımm ıns kolay gecerr...Yeni gordum canim mesajini.. Oncelikle yeni yilin kutlu olsunProgesteronu da doktor eger bir gebelik olusursa rahime tutunmasi kolay olsun diye veriyor. Normalde vucudun hamile kalindiginde salgiladigi bir hormon.. Ama ek olarak alininca gebelik sansini arttiriyor. Her doktor vermiyor bildigim kadariyla doktorla konusmadan alinacak birsey degil yani..
İnsallah sorun cikmadan gecer.. Artik daha kolaymis galiba hsg. Haber verirsin sonucu..gunaydın canm ... mutlu yıllarrrr.... hmmm bende merak ettım ısmını cok duydumda tesekkur ederımm... bende pazartesı hsg cektırecegımm ıns kolay gecerr...
saol canm tabı yazarım ewe gelınceİnsallah sorun cikmadan gecer.. Artik daha kolaymis galiba hsg. Haber verirsin sonucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?