Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mrb canm bence ıyı gıbı gorunuyor durum hem daha 3 4 gun var 20 22 mm olur heralde umutsuz olma

selam canım bende ilk kez seraphoneyle tadavıye baslamıstım ve basladıgım ılk ay hamıle kaldım doktorum benıde ılacı kullandıktan sonra adetının 10. günü gel demısti gittigimde 5 tane yumurtam oldugunu söledı biri 19mm 2 tane 16mm birtanede 18mm oldugunu soledı ama çatlatma ıgnesı vermıyorum daha ılk ay dedı ılk kez basladık tedavıye dedı zaten yumurtalarında cok gzl dedi ilişki tarhlerını söledı sonra benım o ay hep karnım agrıdı. sankı adet sancısı çekermıs gıbı agrılarım oldu hep. sonra adetıme 1 gun kala kan tahlılı baktrdım ve hamıle oldugumu öğrendm. Allaha şükürler olsun smdı 10 haftalık hamıleyım. sana dıyecegım telaş yapma pazartesı tekrar gıttıgınde muhtemelen yumurtalarn buyumus olucaktr. Allah inş hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın :)

Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk aydan benimde olur. Doktor % 25 olma ihtimali var dedi Yarın gidicem doktora inşallah büyümüştür

canm dr gerek duydugu surece verıyor sanırım bırde bazı dr vermıyor benım ılk doktorum vermemıstı 3 ay serophene kullandım vermedı
Ben sabah 2 aksam 2 kullandım ilacı yani yüksek doz başladı olmazsa iki ay dinlencekmişim. Yani öyle üstüste aylarda kullandırmıyor. Yani bu olmazsa 2 ay boş beklicem.

Ben sabah 2 aksam 2 kullandım ilacı yani yüksek doz başladı olmazsa iki ay dinlencekmişim. Yani öyle üstüste aylarda kullandırmıyor. Yani bu olmazsa 2 ay boş beklicem.

ben günde 2 tane kullanmıstım sabah aksam 1 er tane omak uzere ee pekı sen kaç gun kullandn öle günde 4 er tane ???

anladım canm ben eger o doktoruma dewam etseydım bana da dozu artıracaktı 3 ay da gunde 3 tane alıcaktım hayırlısı bakalım ben yarın hsg ye gırıcem ınsallah kolay gecer..........

slm canlar yarın sabah 8 de hsg cektırmeye gıdıcem ınsallah kolay gecer ve bır sıkıntı cıkmazzz .... ewe gelınce yazarım sıze ... dua edın arkadaslar bana

slm canlar yarın sabah 8 de hsg cektırmeye gıdıcem ınsallah kolay gecer ve bır sıkıntı cıkmazzz .... ewe gelınce yazarım sıze ... dua edın arkadaslar bana
canim benim kalbimde duamda seninle insallah kolay gecer insallah bebegin biran evvel gelir hayirlisiyla guzel sonuc alirsin insallah hayirlisiyla gelsin bebegin

merhaba yazınızı okudum da hiç korkma hsg den ben çektirdim inanırmısın uzanmamla ayağa kalkmam bir oldu hiç bi acı falanda anlamadım canım inşallah hiç bir sorununda çıkmaz

anladım canm ben eger o doktoruma dewam etseydım bana da dozu artıracaktı 3 ay da gunde 3 tane alıcaktım hayırlısı bakalım ben yarın hsg ye gırıcem ınsallah kolay gecer..........
Korkma canım anestezi alcakmısın ben anestezili çektirmiştim hiçbirşey hissetmedim.

merhaba yazınızı okudum da hiç korkma hsg den ben çektirdim inanırmısın uzanmamla ayağa kalkmam bir oldu hiç bi acı falanda anlamadım canım inşallah hiç bir sorununda çıkmaz
ınsallah canm tesekkur ederım... bende dayanabılecegımı dusunuyorum bazı arkadaslarım cok acı verdıgını soyledı ama herkes aynı olmuyormus sanrm... tesekkurler..

10. gün için iyi bence canım. Daha büyümüştür o bugüne kadar. 18-20 mm ideal sanırım döllenme için.

Canım.. Allah'ım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.. Senin için de rahat sağlıklı bir hamilelik ve doğum olur inşallah Hayırlı evlat etsinn Allah..
ınsallah canm tesekkur ederım... bende dayanabılecegımı dusunuyorum bazı arkadaslarım cok acı verdıgını soyledı ama herkes aynı olmuyormus sanrm... tesekkurler..
Ben normal çekindim. Biraz acıdı doğrusu ama toplamda 5 dakikalık bir şey. Ağrısa bile ilaç verme zamanı bir ağrı olabilir, o da 2 dakika sürüyor ve bitiyor gidiyor.. Allah kolaylık versin, acısız ağrısız kolay geçsin inşallah.. Sonucu da iyi çıkar inşallah.. Belki de çekinmişsindir bile.. İnşallah kolay geçmiştir

kızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir

Bence çok takma canım inşallah bu ay hamile kalırsın belinin altına 2 adet yastık koy 30 dakika öyle uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…