Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

slm canlar ben geldım ..... hsg mı yaptırdım veee hıc korktugum gıbı gecmedı cok kolay oldu .. agrım olmadı dıyemem ama 2 3 sanıyelık bır agrı oldu onun dısında sorun yasamadım ve yaptıracak olan arkadaslara seslenıyorum korkulacak bır durum yok...... canlar sonucum gayet ıyı kanallar acık doktorum hıcbır sorun yok dedı ve 2 ay dinlen ondan sonra tedavıye deam ederız dedı....2 ay ıcın herhangı bır ılac vermedı 2 aydan sonra baslıcak

canm bel ustu yatarken ayaklarını ust uste capraz koy ve hawaya kaldır bana oyle solemıstı dr

canm ıcını ferah tut ınsallah bu ay bebiş haberını alırız senden .... heycanla beklıyorum burdakı arkadaslardan guzel haberlerı

cnm ewet kolay gectı anestezı almadım ve sonucta ıyı

Kızlar bende geldim doktordan 13. Gün yumurtalar 19mm ve 19,5 mm olmuş hatta bitane de 16 mm olusmus . Günaşırı ilişki desi ama çatlatma iğnesi falan vermedi.

Ne güzel canım.. Hadi geçmiş olsun.. Sonuç da güzel çıkmış Maşallah İnşallah bundan sonra hayırlı haberlerini alırız.
Eğer tüplerde küçük yapışıklıklar varsa bunlar filmde görülmeyebilirmiş ve içeri verilen sıvının basıncıyla, bu küçük yapışıklıklar açılabiliyormuş. Dolayısıyla film çekildikten sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş. Filmden sonraki aylar önemli diyor doktorlar. Filmden sonra hamile kalan çok var O yüzden tedaviye ara veriyorlar. Olumlu düşün.. Olacak inşallah..

Kızlar bende geldim doktordan 13. Gün yumurtalar 19mm ve 19,5 mm olmuş hatta bitane de 16 mm olusmus . Günaşırı ilişki desi ama çatlatma iğnesi falan vermedi.
Kendiliğinden çatlıyorsa yumurtaların, iğneye gerek yok canım. doktor olumlu görmüş demek.. Hadi hayırlı olsun inşallah..

tesekkur ederım canm ınssllah dedıgın gıbı olur..... doktorumda oyle soyledı 2 ay bekleyelım dedı

Goz
Gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda hamile haberini alırız

Kızlar bende serephoneyi 2 ay kullandım dahasonra kist oluştu ve dr 1 ay ara verelim dedi doğum kontrol hapı verdi haplarım kullandım bitti ama hala adet olmadım sizcehamile olabilme ihtimalim varmı

Kızlar bende serephoneyi 2 ay kullandım dahasonra kist oluştu ve dr 1 ay ara verelim dedi doğum kontrol hapı verdi haplarım kullandım bitti ama hala adet olmadım sizcehamile olabilme ihtimalim varmı
Doğum kontrol hapını bu ay da düzenli kullanmış mıydın? Eğer öyleyse ihtimal az gibi ama.. Dilediğin gibi olur inşallah

mrb canm serophene kırs yapıyormus ebe bır arkadaasım soledı bende bu yuzden dr degstırdım

mrb canm serophene kırs yapıyormus ebe bır arkadaasım soledı bende bu yuzden dr degstırdım
Gerçektenmi peki simdi ne kullanıyosun canım

Serophene, Klomen vs ilaçların hepsinin kist yapma ihtimali var zaten. Mecburen içiyoruz ama.. Yan etkisiz ilaç yok ki maalesef. Doktorlar fayda-zarar analizi yapıp ona göre veriyorlar. Herkeste kist olacak diye bir şey yok. Endişe etmeyin ama gerekmedikçe tabi ki kullanmayın. Ona da doktor karar veriyor zaten.

Kızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca

hadı bakalım canm hayırlısı olsun hakkında... insallah 2 haftanın sonunda mujdeyı alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…