- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 36
canm bel ustu yatarken ayaklarını ust uste capraz koy ve hawaya kaldır bana oyle solemıstı drkızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir
ewet canm geldım gayet ıyıydı ve sonucumda cok ıyı cıktı 2 ay dınlenecegım ondan sonra tedavıye dewamCanım merak ettim çektirdinmi hsg ni merak ettim de
canm ıcını ferah tut ınsallah bu ay bebiş haberını alırız senden .... heycanla beklıyorum burdakı arkadaslardan guzel haberlerıkızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir
cnm ewet kolay gectı anestezı almadım ve sonucta ıyı10. gün için iyi bence canım. Daha büyümüştür o bugüne kadar. 18-20 mm ideal sanırım döllenme için.
Canım.. Allah'ım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.. Senin için de rahat sağlıklı bir hamilelik ve doğum olur inşallahHayırlı evlat etsinn Allah..
Ben normal çekindim. Biraz acıdı doğrusu ama toplamda 5 dakikalık bir şey. Ağrısa bile ilaç verme zamanı bir ağrı olabilir, o da 2 dakika sürüyor ve bitiyor gidiyor.. Allah kolaylık versin, acısız ağrısız kolay geçsin inşallah.. Sonucu da iyi çıkar inşallah.. Belki de çekinmişsindir bile.. İnşallah kolay geçmiştir
Ne güzel canım.. Hadi geçmiş olsun.. Sonuç da güzel çıkmışslm canlar ben geldım ..... hsg mı yaptırdım veee hıc korktugum gıbı gecmedı cok kolay oldu .. agrım olmadı dıyemem ama 2 3 sanıyelık bır agrı oldu onun dısında sorun yasamadım ve yaptıracak olan arkadaslara seslenıyorum korkulacak bır durum yok...... canlar sonucum gayet ıyı kanallar acık doktorum hıcbır sorun yok dedı ve 2 ay dinlen ondan sonra tedavıye deam ederız dedı....2 ay ıcın herhangı bır ılac vermedı 2 aydan sonra baslıcak
Kendiliğinden çatlıyorsa yumurtaların, iğneye gerek yok canım. doktor olumlu görmüş demek.. Hadi hayırlı olsun inşallah..Kızlar bende geldim doktordan 13. Gün yumurtalar 19mm ve 19,5 mm olmuş hatta bitane de 16 mm olusmus . Günaşırı ilişki desi ama çatlatma iğnesi falan vermedi.
tesekkur ederım canm ınssllah dedıgın gıbı olur..... doktorumda oyle soyledı 2 ay bekleyelım dedıNe güzel canım.. Hadi geçmiş olsun.. Sonuç da güzel çıkmışMaşallah İnşallah bundan sonra hayırlı haberlerini alırız.
Eğer tüplerde küçük yapışıklıklar varsa bunlar filmde görülmeyebilirmiş ve içeri verilen sıvının basıncıyla, bu küçük yapışıklıklar açılabiliyormuş. Dolayısıyla film çekildikten sonra hamile kalma ihtimali artıyormuş. Filmden sonraki aylar önemli diyor doktorlar. Filmden sonra hamile kalan çok varO yüzden tedaviye ara veriyorlar. Olumlu düşün.. Olacak inşallah..
Kendiliğinden çatlıyorsa yumurtaların, iğneye gerek yok canım. doktor olumlu görmüş demek.. Hadi hayırlı olsun inşallah..
Gozslm canlar ben geldım ..... hsg mı yaptırdım veee hıc korktugum gıbı gecmedı cok kolay oldu .. agrım olmadı dıyemem ama 2 3 sanıyelık bır agrı oldu onun dısında sorun yasamadım ve yaptıracak olan arkadaslara seslenıyorum korkulacak bır durum yok...... canlar sonucum gayet ıyı kanallar acık doktorum hıcbır sorun yok dedı ve 2 ay dinlen ondan sonra tedavıye deam ederız dedı....2 ay ıcın herhangı bır ılac vermedı 2 aydan sonra baslıcak
Gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda hamile haberini alırızslm canlar ben geldım ..... hsg mı yaptırdım veee hıc korktugum gıbı gecmedı cok kolay oldu .. agrım olmadı dıyemem ama 2 3 sanıyelık bır agrı oldu onun dısında sorun yasamadım ve yaptıracak olan arkadaslara seslenıyorum korkulacak bır durum yok...... canlar sonucum gayet ıyı kanallar acık doktorum hıcbır sorun yok dedı ve 2 ay dinlen ondan sonra tedavıye deam ederız dedı....2 ay ıcın herhangı bır ılac vermedı 2 aydan sonra baslıcak
Doğum kontrol hapını bu ay da düzenli kullanmış mıydın? Eğer öyleyse ihtimal az gibi ama.. Dilediğin gibi olur inşallahKızlar bende serephoneyi 2 ay kullandım dahasonra kist oluştu ve dr 1 ay ara verelim dedi doğum kontrol hapı verdi haplarım kullandım bitti ama hala adet olmadım sizcehamile olabilme ihtimalim varmı
mrb canm serophene kırs yapıyormus ebe bır arkadaasım soledı bende bu yuzden dr degstırdımKızlar bende serephoneyi 2 ay kullandım dahasonra kist oluştu ve dr 1 ay ara verelim dedi doğum kontrol hapı verdi haplarım kullandım bitti ama hala adet olmadım sizcehamile olabilme ihtimalim varmı
Sadece aralık ayındakullandım cañımDoğum kontrol hapını bu ay da düzenli kullanmış mıydın? Eğer öyleyse ihtimal az gibi ama.. Dilediğin gibi olur inşallah
Gerçektenmi peki simdi ne kullanıyosun canımmrb canm serophene kırs yapıyormus ebe bır arkadaasım soledı bende bu yuzden dr degstırdım
Zaten ocak ayına daha yeni girdik. Aralık ayında düzenli içtiysen yoktur sanırım ama, bilmiyorum tabi ki.. Adet tarihin geçtiyse bir test yapabilirsin.Sadece aralık ayındakullandım cañım
mrb canm serophene kırs yapıyormus ebe bır arkadaasım soledı bende bu yuzden dr degstırdım
Gerçektenmi peki simdi ne kullanıyosun canım
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bende geldim doktordan 13. Gün yumurtalar 19mm ve 19,5 mm olmuş hatta bitane de 16 mm olusmus . Günaşırı ilişki desi ama çatlatma iğnesi falan vermedi.
hadı bakalım canm hayırlısı olsun hakkında... insallah 2 haftanın sonunda mujdeyı alırız...Kızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?