Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Arkadaşlar merhaba ben de bu ay serephne kullandim ve ovitrelle yaptırdım ikinci ignemdi cok şükür duydum hamilesiniz kelimesini sakın umudunuzu kaybetmeyin..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Arkadaşlar merhaba ben de bu ay serephne kullandim ve ovitrelle yaptırdım ikinci ignemdi cok şükür duydum hamilesiniz kelimesini sakın umudunuzu kaybetmeyin..
hayırlı olsunnnn .... sızın adınıza cok sevındım ınşalaah bırgun ben de ve buradakı dıger bayanlarda mutlu haberı verırız....

canım sen dua et yeter bence bende sadece 1 ay 1 kutu seraphone kullanarak hamıle kaldım nasıpse sende kalırsn ıns :)
Merhaba serephoneyle tedavi görürken ayriyetten yaptığınız bişey varmıydı acaba bazı arkadaşlar incir kuru kayısı felan diolar

Fa

Teşekkür ederim adetin kaçincı günu başladın canım
canm hatırlamıyorum ama gecen ay adetlıyken de ıctım galıba adetten once baslamıstım. şimdı yıne ıcıyorum bugun 3 gunum..... gecen ay cok faydasını gordum hatta serophen kullanırken ıctım ıgneye gıttıgmde doktoruma sordum zararı olurmu dıye oda devam edebılırsın demıstı

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar bugün kontrolüm vardı gittim Allahıma çok şükür kistim kaybolmuş pazar günü serephone başlıcam ama benmi yanlış anladım bilmiyorum ama pazartesi beniyine çağırdı

Kızlar bugün kontrolüm vardı gittim Allahıma çok şükür kistim kaybolmuş pazar günü serephone başlıcam ama benmi yanlış anladım bilmiyorum ama pazartesi beniyine çağırdı
gecmıs olsun canm sewındım senın adına ... ama anlamadım bende neden cagırdı ama belkı yumurtanın gelısımıne bakıcaktır

Kızlar bişey sorcam bugün adetimin 17. Günü çatlama iğnesi vermediği için yumurtalarım çatladı mı bilmiyorum. Hiçbir belirti olmadı akıntı falan . Çatlamadı mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…