Her zaman belirti vermeyebilir canım. Normalde hep belirti olur muydu?Kızlar bişey sorcam bugün adetimin 17. Günü çatlama iğnesi vermediği için yumurtalarım çatladı mı bilmiyorum. Hiçbir belirti olmadı akıntı falan . Çatlamadı mı acaba ?
mrb canm bugun kontrolun vardı merak ettım ne dedı dr.?Kızlar bugün kontrolüm vardı gittim Allahıma çok şükür kistim kaybolmuş pazar günü serephone başlıcam ama benmi yanlış anladım bilmiyorum ama pazartesi beniyine çağırdı
Hiç yumurtlamadım ki bilmiyorum canım daha önce belirti yaşadım mıHer zaman belirti vermeyebilir canım. Normalde hep belirti olur muydu?
Daha önce hiç mi yumurta olmuyordu canım? Problem mi vardı?Hiç yumurtlamadım ki bilmiyorum canım daha önce belirti yaşadım mı
Merhaba canım aradım ben doktoru cuma gunü gel dedi sen yanlıs anlamışsın dedi :)mrb canm bugun kontrolun vardı merak ettım ne dedı dr.?
Kızlar bu arada bugün soğan kürüne başladım bende inşAllah işe yarar
pko luyum yumurtlama olmuyordu ilk kez serophene kullandım 3 yumurtam oldu ama çatlatma iğnesi de vermedi gün aşırı ilişki dedi. bugün adetin 20. günü bu gece kasık ağrısına uyandım ama doğum sancısı gibi kıvrandırdı acaba niye oldu ki bu belirti sayılır mı ? 20. günü yumurtam çatlamış olabilir mi ?Daha önce hiç mi yumurta olmuyordu canım? Problem mi vardı?
Yumurtalarına bakmıştır ama doktor bu sefer di mi? İğne vermediyse demek ki kendi kendine çatlayacağını düşünüyor. Belirtiyi farketmemiş olabilirsin. Eğer aklına çok takılıyorsa ve imkanın varsa 21. gün progesteron hormonunu ölçtür. Onun sonucundan çatlama olmuş mu olmamış mı anlaşılıyor.
Inşallah canım yaa allah isteyen herkese versinHerkese iyi günleerr
İnşallah yarar canım. Yumurtaların da iyi gelişir inşallah
Canım pko varsa geç yumurtlamış olabilirsin evet. Kasık ağrısı yapar. Belki pko'dan dolayı senin daha çok ağrımıştır. Kaçıncı gün gitmiştin doktora? Yumurtalarının boyutuna bakmış mıydı doktor? Hiç mi bir şey demedi şu zaman çatlayabiir falan diye.pko luyum yumurtlama olmuyordu ilk kez serophene kullandım 3 yumurtam oldu ama çatlatma iğnesi de vermedi gün aşırı ilişki dedi. bugün adetin 20. günü bu gece kasık ağrısına uyandım ama doğum sancısı gibi kıvrandırdı acaba niye oldu ki bu belirti sayılır mı ? 20. günü yumurtam çatlamış olabilir mi ?
İnşallah işe yarar canım. Aminn..Kızlar bu arada bugün soğan kürüne başladım bende inşallah işe yarar
Inşallah canım yaa allah isteyen herkese versin
umudunu kırma canm bencede adetın gecmesını bekle test ıcın ...hayırlısı olsunben de beklemedeyim iğne sonrası 11.gün ama ama adet belirtilerim başladı geçen ay iğneden sonra 17.gün olmuştum bakalım bu ay ne olacak.test yapsam mı diyorum sonrada çıkmazsa erken mi artar mı diye pozitif olsada iğnenin etkisimi değer düşermi diye gerilirim diyorum en iyisi adet gecikmesini beklemek iğnede geciktiriyor 1-2 gün bende geçen ay iki gün geciktim.üç yumurta vardı biride tutmadıysa ne diyeyim artık.birde rahim inceydi bu ay pek ümidim yok yani
Yok canım, öyle düşünme. Doktor ilaç veriyor onun için. Vermediyse bir dahaki kontrolünde verir. Eğer vermezse zaten gerek görmemiş demektir. Umut her zaman var. Düşünüp düşünüp kendi kendimize umutsuzluk veren biziz. İyi şeyler düşün canım. Hayırlısı olsun inşallah.. Bu ay muradına erersin inşallahKızlar merhaba bende bugün kontrole gittim adetimin 11 günü 3 tane yumurta vardı biri 13mm biri 14mm diğeride 15mm pazartesi tekrar çağırdı iğne için bide benimde rahim inceymiş doktor söyledi ince olunca ümit yokmu yani bu ay moralim bozuldu çook(
Canim umudunu yitirme bence adana da ki dr a git takibini yaptir gaflete dusme benimde esim oyle cok istiyor ki anlatamam eve misafir geldimi cocugu kucakdan indirmez icim bi tuhaf olur hepkızlar tekrar doktora gittim doktorda üç tane çok güzel 22m yumurta vardı birinin bile tutmaması şaşırtıcı nasip değilmiş dedi.eşimin sperm hareketliliğinde biraz sorun var omu etkili değil hayır o çok etkili deil dedi.rahim inceydi olabilir aslında demekki nasip değilmiş dedi.kızlar üçüncü kez serophene verdi.ama ben tatile gideceğim dedim.o zaman ya ilaca başla orda bi doktor takip etsin yada ilacı kullan ayın ikisinden sonra ilişkiye girmeye başla dedi.ne yapmalıyım sizce acaba aramı versem yada adanada da bildiğim çok iyi bi doktor var ilaca başlayıp takibini onamı yaptırsam ya da tamamiyle bıraksam mı tedaviyi eşim çok istiyor bende istiyorum ama onun kadar değil.üçüncü için uğraşmalımıyım bilmiyorum eşim üç yumurtayı duyunca çoğul gebelik hayali bile kurdu.siz ne önerirsiniz kafam karıştı iyice.
Merhabalar kizlar bende serophene ilehamile kalmistim daha sonra dusuk oldu simdi klomen kullaniyorum gecen ay serophene kulanmistim kist yapti bende degistirdim bu ay klomen kullandim zaten serophene zor bulunuyorinsaAllah bu ay hepimiz hamilr kaliriz cisli cubuklarimizda cift cizgiyi gorup seviniriz insaAllah karnimiz da minnak ayaciklari tepiklesin bizi amiinnn amiiinnnn. Sali gunu kontrole gidecegim insaAllah yumurtam olusmutur bu sefer kiste donmez insaAllah da hamile kalirim. Yumurtalik belirtileriniz var mi gaz ve gaz sancisi bas agrisi gibi :* cok opuyorum sizleri Allah a emanet okun insaAllah guzel hayirli haberlerimizi veririz birbirmze amiiinnnnnn
beklemek cok zor hepımız sıkıntılıyıszz suana.. bende rahım fılmı cektırdım ve 2 ay dınlen me verdı dr. bu ılk ay sanırım bısey yok..ve benım dr tahmınımce aşılama yaptırcak 2. aydan sonra
Amin canım amiinnn.. Güzel dileklerinin hepsi gerçekleşir inşallah hayırlısıyla
Ben 2 ay ilaç kullandım olmadı. Sonra rahim filmi çekindim. Rahim filminden sonra 2. ay bu ay. Ara verdim ilaçlara. Olmazsa aşılama yaptırıcaz bundan sonra. Yumurtlama zamanları bu hafta. Şimdilik ağrı yok. Bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?