Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Hayirlisi olsun kizlar insaAllah asilmya gerek kalmdan hamile kaliriz bu ay :):)

Kızlar benim adete 3gün kaldı test yaptım negatif. Göğüs uçlarım acıyo birde kasıklarım çok ağrıyo özellikle ilişki sonrası ağrıdan kıvranıyorum ertesi günde oturup kalkarken bıçak giriyo gibi oluyor. Sizede oldu mu böyle şeyler . Ben niye bu kadar ağrı çekiyorum..

bende goguste hassasıyet olmadı hıc ılac ve ıneden sonra ama kasık agrım bel sancım olmustu ... ama belkı guzel agrılardır (ınsallah)

kızlae bende geçen ay serephone kullandım ve sonrasında çatlatma iğnesi yaptırdım ama tutması nasip değilmiş . doktorum bana bu ilacın ve iğnenin 2 ay etkisi var yeni tedaviye başlamayacağız dedi . size de böyle mi söylendi ???

ben 3 ay sadece hap 4. ay da hap aynı zamanda ıgne kullandım ve boyle veya buna benzer hıc bısey duymadım

Bana da aslında 1 ay ara verdirdi. Olmazsa sonra gelin,aşılama için konuşalım dedi, ama benim iş değiştirme durumum var. Belki onu bekleriz aşılama için. Kesin de değil gerçi.. Bilmiyorum kafam karışık.. Bakalım belki de kendiliğinden olur.. İnşallah.. Hayırlısıyla.. Duruma göre aşılama olacak.

Hayirlisi olsun kizlar insaAllah asilmya gerek kalmdan hamile kaliriz bu ay :):)
İnşallah canım.. Amiiinnn

Bana da doktorum böyle demedi. Ben 2 ay üstüste kullandım, ama böyle diyenler varmış. Burdaki arkadaşlardan duymuştum.

Canım ben sadece ilaç kullandım günde 4 tane iğne de vermedi eğer bu ay tutmazsa 2 ay tedevi yok dedi senin gibi. Erkisi sürer sadece ilişki zamanlarını söylicem ilaç yok dedi

Eki Görüntüle 1385887 Kızlar azönce gebelik testi yaptım
Canım, eski yazdıklarına baktım da. Sen çatlatma iğnesi olmuşsun galiba, salı günü mü oldun? Görünce önce çok sevindim, hoplayarak zıplayarak hayırlı olsun diyordum tam; ama iğneni yeni olduysan onun etkisi olabilir, seni yanıltmak istemedim. Adetine var mı daha?

Evet işte bende ondan yanlıştır die düşünüyorum canım

Daha var çünkü adetime

Evet canım bende ondan yanlış çıktı die düşünüyorum daha var çünkü hastalıgıma

Evet canım bende ondan yanlış çıktı die düşünüyorum daha var çünkü hastalıgıma
Evet canım. Daha salı günü iğne olduysan, adetine yine en az 10 gün var demek. Bu kadar erken çıkmaz evdeki testte maalesef.. Bu iğnenin etkisidir. İğne ile b-hcg hormonu veriliyor ya çünkü... İnşallah zamanı geldiğinde de görürsün böyle bir test sonucu

Canım dediğin gibi iğnenin etkisi herhalde azönce ovulasyon testi yaptım onda da iki çizgide çok belorgindi

Canım dediğin gibi iğnenin etkisi herhalde azönce ovulasyon testi yaptım onda da iki çizgide çok belorgindi
Ovulasyon testine nasıl etki ediyor bilmiyorum ama hamilelik testlerini pozitif çıkardığını biliyorum. Hayırlısı olsun canım..

Kızlar benim bugün adet günüm kan tahlili yaptırdım sonuç 0,00 yani negatifin böylesini de görmemiştim. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı doktor 2 ay tedavi yok dedi yapacak hiçbişeyim kalmadı inşallah sizden iyi haberler gelir. Siz hiç 0,00 gibi bi sonuçla karşılaştınız mı

Üzme kendini canım bende karşılaştım öyle durumla

canm bende hep 000 goruyorum hep aynı yaa uzulme bend 2 AY ARA verdım dr ıstedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…