Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Merhaba hanımlar bende serophene tedavisi görüyorum..ve son kürüm yeni bitti ama bi faydasını göremedim
Bu ay rahim filmi çekilicem adetimi bekliyorum
Allahım hepimize o hayırlı haberi duymayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

malesef kızlar dün kan testi yaptırdım sonuç negatif.bugün doktoruma gittim bu ayda serophene devam.hayırlısı olsun...

Kaç gündür gelemdim inşallah birileri hamiledir diye geldim ama hala kimsede bişey yok.Allahım o iyi haberi hepimize vermeyi nasip etsin inşallah.Benim adetimin cuma günü gelmesi lazım bakalım hayırlısı.gelmez inşallaaahhhhh

canım inşallah sen bize güzel haber verirsin.... Ben yine başladım ilaca 5 gün kullanıcam son 2 ilacım kaldı sonra 4 gün ara verip..... Yapıcaz... Hayırlısı olsun hepimiz için

Ben geldim,kimse yokmuuuuuu....????
NELKECıM KıMSE YOKKK.... HıÇBıR HABER YOK... BıZLER BıRBıRıMıZDEN DESTEK ALIP MORAL MOTıVASYONUMUZU DÜZELTıYODUK AMA ARTIK KıMSE BıŞEY PAYLAŞMIYOR....:1no2: HERGÜN GÜNDE 3-4 KEZ GıRıP BAKIYORUM AMA KıMSEDEN SES YOK.... ARKADAŞLARRRRR ıNANIN BEN BURDA SıZLERLE BıŞEYLER PAYLAŞTIKÇA RAHATLIYORUM HEPıMıZıN DESTEĞE BıLDıKLERıMıZı PAYLAŞMAYA ıHTıYACI VAR NERDESıNıZZZZ......

Kızlar merhaba. Ben bu ay rahim filminden dolayı klomen kullanmadım,ama sayfayı takip ediyorum. 13 temmuzda adet olmayı bekliyorum. Adet olursam aşılama yaptırıcağız. Belki aşılamada da doktorum serophen verir. Şu an hiç bi hamişlik belirtim yok bu ayda olmadı biliyorum. Çok üzgünüm (

kızlar cumartesi gününü bekliyorum inşalllah hasta olmam şimdiden stres yapmaya başladım kafam çok karıştı ooff allahım hayırlısını versin hepimize.herkese sevgiler.

kızlar cumartesi gününü bekliyorum inşalllah hasta olmam şimdiden stres yapmaya başladım kafam çok karıştı ooff allahım hayırlısını versin hepimize.herkese sevgiler.
stres yapma canım biliyorum kolay değil ama rahat ol.... Yaşayanlar söylüyo (inanmazdım ama) gerçekten çok etkiliyomuş...

Kızlar bıŞey sorucam... Komık bı durum ama yınede sormak ıstıyorum benım dÜn ılacım bıttı dr. 4 ara verıp ........ BaŞlayın dedı... Bu 4 gÜn ara Şartmıdır.. Daha Öncesınde yapılmasının bı sakıncası varmı onu sorucaktım... Bılyorum bıraz saÇma bı soru oldu ama merak ettım..

Canım komik değil neden komik olsun.Doktor onu muhtemelen pehriz olarak vermiştirki başladığınızda spermler daha çok olsun diye.
Benim doktor hiç öyle bişey demedi.14-16-18 gün ilişki dedi sadece.
Hayırlısı canım yaa umarım hepimiz için en hayırlısı neyse o olur.
Bende yarını bekliyorum bakalım yarın neler olacak.Ama geçen ay gecikmişti bu yada gecikecektir o yüzden pazartesiye kadar sakin beklemem lazım.:)

Canım sen yinede 3 gün sonra ilşkide bulun bence.4gün sonrası 14.gün olmuyor mu?Erken çatlarsa yumurtalar, kaçırmış olursunuz. Benim doktorum ilacım bittikten bir gün sonra gün aşırı ilşki öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…