hanımlar merhaba bilgisayarım olmadığı için pek sık yazamıyorum.sonucu öğrenmeme neredeyse 10gün var.inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız dua edelim..
ay inşallah birileri bu serophenle hamiş kalırda bizede moral olur.
malesef kızlar dün kan testi yaptırdım sonuç negatif.bugün doktoruma gittim bu ayda serophene devam.hayırlısı olsun...
canım inşallah sen bize güzel haber verirsin.... Ben yine başladım ilaca 5 gün kullanıcam son 2 ilacım kaldı sonra 4 gün ara verip..... Yapıcaz... Hayırlısı olsun hepimiz içinkaç gündür gelemdim inşallah birileri hamiledir diye geldim ama hala kimsede bişey yok.allahım o iyi haberi hepimize vermeyi nasip etsin inşallah.benim adetimin cuma günü gelmesi lazım bakalım hayırlısı.gelmez inşallaaahhhhh
NELKECıM KıMSE YOKKK.... HıÇBıR HABER YOK... BıZLER BıRBıRıMıZDEN DESTEK ALIP MORAL MOTıVASYONUMUZU DÜZELTıYODUK AMA ARTIK KıMSE BıŞEY PAYLAŞMIYOR....:1no2: HERGÜN GÜNDE 3-4 KEZ GıRıP BAKIYORUM AMA KıMSEDEN SES YOK.... ARKADAŞLARRRRR ıNANIN BEN BURDA SıZLERLE BıŞEYLER PAYLAŞTIKÇA RAHATLIYORUM HEPıMıZıN DESTEĞE BıLDıKLERıMıZı PAYLAŞMAYA ıHTıYACI VAR NERDESıNıZZZZ......Ben geldim,kimse yokmuuuuuu....????
stres yapma canım biliyorum kolay değil ama rahat ol.... Yaşayanlar söylüyo (inanmazdım ama) gerçekten çok etkiliyomuş...kızlar cumartesi gününü bekliyorum inşalllah hasta olmam şimdiden stres yapmaya başladım kafam çok karıştı ooff allahım hayırlısını versin hepimize.herkese sevgiler.
Kızlar bİŞey sorucam... Komİk bİ durum ama yİnede sormak İstİyorum benİm dÜn İlacım bİttİ dr. 4 ara verİp ........ BaŞlayın dedİ... Bu 4 gÜn ara Şartmıdır.. Daha Öncesİnde yapılmasının bİ sakıncası varmı onu sorucaktım... Bİlyorum bİraz saÇma bİ soru oldu ama merak ettİm..
Kızlar bİŞey sorucam... Komİk bİ durum ama yİnede sormak İstİyorum benİm dÜn İlacım bİttİ dr. 4 ara verİp ........ BaŞlayın dedİ... Bu 4 gÜn ara Şartmıdır.. Daha Öncesİnde yapılmasının bİ sakıncası varmı onu sorucaktım... Bİlyorum bİraz saÇma bİ soru oldu ama merak ettİm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?