Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canm ıgneyı yenı olduysan yanıltabılır senı ıkıncı cızgı net deıl kan testı yaptın mı... ınsallah pozıtıftır yaa cok sewınırım darısı bızlere......... :) :)
Inşallah canım ama hiç ümidim yok bencede iğneden dolayı böyle

Hayırlısı olsun canım.. Üzülüyoruz ama ne fayda.. Allah en güzel en hayırlı zaman için bekletiyor bizi.. Sağlıklı olsun da inşallah.. İnşallah önümüzdeki ay olur canım..

İ
Canım ben sadece ilaç kullandım günde 4 tane iğne de vermedi eğer bu ay tutmazsa 2 ay tedevi yok dedi senin gibi. Erkisi sürer sadece ilişki zamanlarını söylicem ilaç yok dedi
ilişki günleri için ne dedi doktorun bana da çatlatma iğnesi vermedi ama ilişki için de bi şey söylemedi 9.gün 16 ve 12m iki yumurta vardı ayın üçünden itibaren dedi başka bi doktor ayın üçü 16.gün oluyor kafam karıştı

10 gün günaşırı ilişki dedi bana iğne de vermedi zaten adet oldum. Sen yine günaşırı dene bakalım inşallah tutar

10 gün günaşırı ilişki dedi bana iğne de vermedi zaten adet oldum. Sen yine günaşırı dene bakalım inşallah tutar
Adetin kaçıncı gününden itibaren ilişki önerdi.ben geçen ay 15.gün çatlatma iğnemi oldum acaba yine 15.gün mü başlasam ilişkiye neyse canım umarım bu ay hamileyim diye yazarsın

Adetin kaçıncı gününden itibaren ilişki önerdi.ben geçen ay 15.gün çatlatma iğnemi oldum acaba yine 15.gün mü başlasam ilişkiye neyse canım umarım bu ay hamileyim diye yazarsın
12. Gününden sonra başladık günaşırı ilişkiye. Canım doktor 2 ay dinlenceksin dedi ara verdi tedaviye yani umudum yok benim . İnşallah senden duyarız güzel haberler

slm canlar .... ben yıne negatıff sonucu oldım .. 29 ocak adet tarıhımdı ve bugun oldu hala gelmedı .. tahlıl yaptırdım negatıf.. bılmıyorum şimdi ne yapsam farlutal alıp adet mı gorsem yoksa kendılıgınden olmasını mı beklesem kafam cok karstı hsg den sonra kı ılk ayım

Canım bence bekle biraz baktın olmuyosun bi doktora gidersin

Canım bence bekle biraz baktın olmuyosun bi doktora gidersin
cnm dr aradm yardımcısyla gorustum 1 hafta daha bekle yıne tahllıl yap negatıfse farlutal kullan adetın 3 gunu gel dedı 2 ay yerıne 1 ay dınlenmıs olursun dedı
bende beklemek ıstıyorum ama dogrumu dusnuyorum bılemedım bılemedım ( 5 ocakta hsg cektırdım 2 ay dınlenme werdı dr))

Bence bekle cannım ama yine senin kararın tabii ama bana hsg çekildiğinde hiç dinlenme vermedi doktor canım

Merhaba kızlar İyi günler hepinize..
Hayırlısı olsun canıım
Bence bekle biraz. Stresten falan gecikebiliyor. Benim neredeyse 10 gün gecikti bir keresinde. O kadar heyecan yaptım, negatif tabi.. Sonra normal oldum. Hemen ilaç kullanma bence de. Doktorun dediğini yap canım.
Doktor bana da hsg'den sonra 1 ay ilaçsız deneyin dedi, dinlenme yani. Ama benim 2. ayım. bu ay da böyle denedik bakalım.. Adet olucam bir kaç güne sanırım. Olmazsam zaten ne mutlu :)) ama adet ağrılarım var, olucam kesin. Olursam da pazartesi gününe randevu aldım bile.. Aşılamaya geçicez.. Çok heyecanlıııı

Kızlar kasık ağrısının çok olduğu gün mü yumurta çatlıyor
Kaçıncı günün canım? Adetlerin kaç günde 1 oluyor?
Kesin o gün olmayabilir ama o günlere dikkat sonraki bir kaç gün içinde de olabilir. Verimli zamanlar demektir

tesekkur ederım canm .. bakalım bende oyle dusunuyorum sanırım dogru dusunuyorumm.. hakkımızda hayırlısı olsun senınde ıns gerek kalmaz aşılamaya ve bebıs gelır... ama olmazda aşılama yaptırırsan burdan yazarmısın bana da sanırım dınlenme sonrsı dr aşılama yapcak ve hıc bılgım yok bu konuda bılgılendırırmısın o surecte ..tesekkurler sımdıden

Saol canım, inşallah.. Napalım, kısmet.. Umutla bekleyeceğiz Çok da beklemeyiz inşallah.. bu sene hamiş haberlerimiz gelsiinnn
Mutlaka haber veririm canım aşılamaya geçersek. Kendim de çok araştırdım, burada açılmış konulardan da bakıyorum. Herkesin bilgiye ihtiyacın oluyor. Benim de vardı çünkü.. Bilgi bulamamak zor.. Yazarım buraya da Hamiş olursam da belirtileri falan da yazıcam. Bizden sonrakiler de nasiplensin Çok zor işler çünkü.

ınsallah canmmm .... allah sabır ve kolaylık versın hepımıze

Kızlar geçen perşembe kan testi yaptırmıştım ya 1.80 çıkmıştı bugün yaptım tekrar 0.100 çıktı kızlar bu ay yine olmadı malesef

Kızlar geçen perşembe kan testi yaptırmıştım ya 1.80 çıkmıştı bugün yaptım tekrar 0.100 çıktı kızlar bu ay yine olmadı malesef
Kımset böyleymiş canım.. Üzülmemeye çalış. En hayırlı en kısmetli zamanda gelsin inşallah Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…