Sağol canım inşAllah aminKımset böyleymiş canım.. Üzülmemeye çalış. En hayırlı en kısmetli zamanda gelsin inşallah Allah'ın izniyle...
Yumurta için canım ben 5 gün ilacı kullanıyorum daha sonra yumurta çatlıcağı zamanda iğne vuruluyorumKizlar iyi geceler, bu ilac ne durumda kullaniliyor? Adet duzensizligimi, yum catlaticimi ??
Benim yumurtam 13.gun 18mm oldu ve catladi sorunsuz, ama tutmadi... bu ilaci bana vermezler o zamanYumurta için canım ben 5 gün ilacı kullanıyorum daha sonra yumurta çatlıcağı zamanda iğne vuruluyorum
bi doktora görün istersen canımBenim yumurtam 13.gun 18mm oldu ve catladi sorunsuz, ama tutmadi... bu ilaci bana vermezler o zaman
Evet gidicem zaten canim bi kac ksidwn bu ilacla gebelik sonucu aldigini duydum.. ama adetin 3.gunu gidincemi aliniyor bu ilac tabi gerek gorulursebi doktora görün istersen canım
Canım ben adetin ikinci günü gidiyorum 5 inci günüde kullanmaya başlıyorum bu 3 ayım ama dediğin gibi hamile kalan var hayırlısıEvet gidicem zaten canim bi kac ksidwn bu ilacla gebelik sonucu aldigini duydum.. ama adetin 3.gunu gidincemi aliniyor bu ilac tabi gerek gorulurse
Anladim canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin tum isteyenlere, insallah sanada bu ilac vesile olur canimCanım ben adetin ikinci günü gidiyorum 5 inci günüde kullanmaya başlıyorum bu 3 ayım ama dediğin gibi hamile kalan var hayırlısı
Amin canım inşAllah bütün isteyenlere versin ben bu ay presed jel de aldım canım oda iyiymiş öyle duydumAnladim canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin tum isteyenlere, insallah sanada bu ilac vesile olur canim
O ne icin kullaniliyor canimAmin canım inşAllah bütün isteyenlere versin ben bu ay presed jel de aldım canım oda iyiymiş öyle duydum
Hamile kalmana yardımcı oluyomuş canımO ne icin kullaniliyor canim
Canım eğer belli bir süre (yaşınıza ve evlilik yılınıza göre) bebek olmamışsa, yumurtan kendiliğinden gelişip çatlasa bile bu ilaç kullanılabilir ki, gebe kalma şansı artsın.. Sen de doktor kontrolündesin herhalde. doktorunla konuş bundan sonraki aşamaları. bu kaçıncı ayınız bilmiyorum ama belli bir süre normal olmazsa, ilacı verir canım. Süreç böyle işliyor.Benim yumurtam 13.gun 18mm oldu ve catladi sorunsuz, ama tutmadi... bu ilaci bana vermezler o zaman
Canım çook sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım inşAllah salı günü kesenizide görürsün canımO zaman ben size bir ses çıkarayım :)) Sanırım hamileyimDaha çok yeni ama, keseyi göremedik, o yüzden "sanırım" diyorum. Bu arada ilaç falan hiç bir şey kullanmadan oldu. 6 ay normal yolla denedikten sonra 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullandım. Sonrasında rahim filmi ve 2 aydır da ara vermiştik. Bu ay aşılama için adetimin 3. günü doktor randevusu almıştım ki, adet olmadım :)) Normalde keseyi görmek için 1 hafta daha beklemem gerekiyordu ama doktordan da randevu almıştım ya, heyecanlandım, gittim. göremedik tabi :/ Biraz endişeliyim.. Haftaya salı kontrolüm var. görmemiz lazım inşallah.. İnşallah bebeğim gerçekten vardır ve inşalllah darısı isteyen herkesin, sizlerin de başına olur Allah en doğru zmanda verecektir, eminim.. Şu anda kendimi çok kaptımrak istemediğim için pek sevinemiyorum. Haftaya inşallah güzel haberi veririm size.. Sizler de bana dua ederseniz çok sevinirim
Çok çok teşekkürler canıımmCanım çook sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım inşAllah salı günü kesenizide görürsün canım
Canım eğer belli bir süre (yaşınıza ve evlilik yılınıza göre) bebek olmamışsa, yumurtan kendiliğinden gelişip çatlasa bile bu ilaç kullanılabilir ki, gebe kalma şansı artsın.. Sen de doktor kontrolündesin herhalde. doktorunla konuş bundan sonraki aşamaları. bu kaçıncı ayınız bilmiyorum ama belli bir süre normal olmazsa, ilacı verir canım. Süreç böyle işliyor.
Bende ve eşimde de her şey normaldi ama yaşlarımız 30 üstü ve yaklaşık 4 yıllık evliyiz. 6 ay normal denemeyle olmayınca, doktor bu ilaca başlatmıştı.
Tabiiki kötü düşünmek yok artık canım ne güzel bak rabbim vermiş bebeğini nie kötü düşüneysin kiÇok çok teşekkürler canıımmİnşallah görürüz.. Umudumuz sevincimiz yarım kalmaz.. Tabi ki her şeyin başı sağlık. Allah korusun sonrasında bir sorun olmasındansa.. ama hiç kötü şeyler düşünmek istemiyorum.. İsteyen herkese dua ediyorum. Benimki sağlıkla geçsin inşallah ve Allah sizlere de nasip etsin inşallahh
Canım bu arada sana bişey danışmak istiyorum doktor bu ay bende yine kist oluştuğu için doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istemiyorum geçen ay 10 gün soğan kürü yaptım acaba bu ayda yapsam olurmu yada aktarda bi hap varmış kisti yok ediyomuşÇok çok teşekkürler canıımmİnşallah görürüz.. Umudumuz sevincimiz yarım kalmaz.. Tabi ki her şeyin başı sağlık. Allah korusun sonrasında bir sorun olmasındansa.. ama hiç kötü şeyler düşünmek istemiyorum.. İsteyen herkese dua ediyorum. Benimki sağlıkla geçsin inşallah ve Allah sizlere de nasip etsin inşallahh
Amin canım.. Çok saol.. İnşallahhTesekkur edeRim canim ben bir kez yumurta takibi yaptrdim yakin zamanda adetin 3.gunu testlerimde normal hatta prolaktin yuksekti oda.normale.dondu doktor hsg onerdi ama istemiyorum korkuyorum akisina birakmaya karar verdim ama dayanamayip tedavide gorebilirim kafam cok karisik
Serophene tek kullanilmiyor sanirim catlatma.ignesiyle destekleniyor dimi ??
Bu arada Rabbim hayal kirikligi yasatmasin insallah bebegin senledir Guzel haberlerini duymak isterim canim
Bir şey hissetmiyorum ya daha. Bebeği de hissetmeyince insan endişeleniyor, merak ediyor. Ne oluyor acaba içerlerde.. İnşallah güzel olur canımmTabiiki kötü düşünmek yok artık canım ne güzel bak rabbim vermiş bebeğini nie kötü düşüneysin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?