Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kizlar iyi geceler, bu ilac ne durumda kullaniliyor? Adet duzensizligimi, yum catlaticimi ??

Yumurta için canım ben 5 gün ilacı kullanıyorum daha sonra yumurta çatlıcağı zamanda iğne vuruluyorum
Benim yumurtam 13.gun 18mm oldu ve catladi sorunsuz, ama tutmadi... bu ilaci bana vermezler o zaman

bi doktora görün istersen canım
Evet gidicem zaten canim bi kac ksidwn bu ilacla gebelik sonucu aldigini duydum.. ama adetin 3.gunu gidincemi aliniyor bu ilac tabi gerek gorulurse

Evet gidicem zaten canim bi kac ksidwn bu ilacla gebelik sonucu aldigini duydum.. ama adetin 3.gunu gidincemi aliniyor bu ilac tabi gerek gorulurse
Canım ben adetin ikinci günü gidiyorum 5 inci günüde kullanmaya başlıyorum bu 3 ayım ama dediğin gibi hamile kalan var hayırlısı

Canım ben adetin ikinci günü gidiyorum 5 inci günüde kullanmaya başlıyorum bu 3 ayım ama dediğin gibi hamile kalan var hayırlısı
Anladim canim Rabbim en kisa zamanda nasip etsin tum isteyenlere, insallah sanada bu ilac vesile olur canim

slm canlar .... nerelerdesınız kımseden ses cıkmıyor.... bu arada ben hala beklıyorum adet olmadım hergun belırtı var ama bısey yok ....

Benim yumurtam 13.gun 18mm oldu ve catladi sorunsuz, ama tutmadi... bu ilaci bana vermezler o zaman
Canım eğer belli bir süre (yaşınıza ve evlilik yılınıza göre) bebek olmamışsa, yumurtan kendiliğinden gelişip çatlasa bile bu ilaç kullanılabilir ki, gebe kalma şansı artsın.. Sen de doktor kontrolündesin herhalde. doktorunla konuş bundan sonraki aşamaları. bu kaçıncı ayınız bilmiyorum ama belli bir süre normal olmazsa, ilacı verir canım. Süreç böyle işliyor.
Bende ve eşimde de her şey normaldi ama yaşlarımız 30 üstü ve yaklaşık 4 yıllık evliyiz. 6 ay normal denemeyle olmayınca, doktor bu ilaca başlatmıştı.

O zaman ben size bir ses çıkarayım :)) Sanırım hamileyim Daha çok yeni ama, keseyi göremedik, o yüzden "sanırım" diyorum. Bu arada ilaç falan hiç bir şey kullanmadan oldu. 6 ay normal yolla denedikten sonra 1 ay serophene+ovitrelle 1 ay da klomen+ovitrelle kullandım. Sonrasında rahim filmi ve 2 aydır da ara vermiştik. Bu ay aşılama için adetimin 3. günü doktor randevusu almıştım ki, adet olmadım :)) Normalde keseyi görmek için 1 hafta daha beklemem gerekiyordu ama doktordan da randevu almıştım ya, heyecanlandım, gittim. göremedik tabi :/ Biraz endişeliyim.. Haftaya salı kontrolüm var. görmemiz lazım inşallah.. İnşallah bebeğim gerçekten vardır ve inşalllah darısı isteyen herkesin, sizlerin de başına olur Allah en doğru zmanda verecektir, eminim.. Şu anda kendimi çok kaptımrak istemediğim için pek sevinemiyorum. Haftaya inşallah güzel haberi veririm size.. Sizler de bana dua ederseniz çok sevinirim

Canım çook sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım inşAllah salı günü kesenizide görürsün canım

Canım çook sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım inşAllah salı günü kesenizide görürsün canım
Çok çok teşekkürler canıımm İnşallah görürüz.. Umudumuz sevincimiz yarım kalmaz.. Tabi ki her şeyin başı sağlık. Allah korusun sonrasında bir sorun olmasındansa.. ama hiç kötü şeyler düşünmek istemiyorum.. İsteyen herkese dua ediyorum. Benimki sağlıkla geçsin inşallah ve Allah sizlere de nasip etsin inşallahh

Tesekkur edeRim canim ben bir kez yumurta takibi yaptrdim yakin zamanda adetin 3.gunu testlerimde normal hatta prolaktin yuksekti oda.normale.dondu doktor hsg onerdi ama istemiyorum korkuyorum akisina birakmaya karar verdim ama dayanamayip tedavide gorebilirim kafam cok karisik
Serophene tek kullanilmiyor sanirim catlatma.ignesiyle destekleniyor dimi ??
Bu arada Rabbim hayal kirikligi yasatmasin insallah bebegin senledir Guzel haberlerini duymak isterim canim

Tabiiki kötü düşünmek yok artık canım ne güzel bak rabbim vermiş bebeğini nie kötü düşüneysin ki

Canım bu arada sana bişey danışmak istiyorum doktor bu ay bende yine kist oluştuğu için doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istemiyorum geçen ay 10 gün soğan kürü yaptım acaba bu ayda yapsam olurmu yada aktarda bi hap varmış kisti yok ediyomuş

Amin canım.. Çok saol.. İnşallahh
Hsg'den hiç korkma. Ağrısız yapan yerler var. İnan bir şey anlamıyorsun. Ben çektirdim, 1 dakika bile sürmedi ağrısı. Aaayyy dedim geçti ki bu kadar bile acımayanlar var. Eskidenmiş o çok çok ağrılar. Doktor önerdiyse yaptırmanı tavsiye ederim. Sakın korkma..
Serophene ve klomen aynı işi görüyor. Çok yumurta üretilmesini sağlıyorlar ve sağlıklı yumurtalar oluyor. Güzel büyüyor. Onlardan sonra çatlatma iğnesi veriliyor genelde ki yumurtlama yani çatlama zamanı bilinsin ve bütün yumurtalar çatlasın ki kist oluşmasın diye.

Tabiiki kötü düşünmek yok artık canım ne güzel bak rabbim vermiş bebeğini nie kötü düşüneysin ki
Bir şey hissetmiyorum ya daha. Bebeği de hissetmeyince insan endişeleniyor, merak ediyor. Ne oluyor acaba içerlerde.. İnşallah güzel olur canımm Çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…