EVET CANIM 4 GÜN SONRA 14. GÜN OLUYOR. AMA DEDİĞİN GİBİSYE KAÇIRDIK SAYILIR ÇÜNKÜ İLACIMIN BİTTİĞİ GÜN...... OLDUCanım sen yinede 3 gün sonra ilşkide bulun bence.4gün sonrası 14.gün olmuyor mu?Erken çatlarsa yumurtalar, kaçırmış olursunuz. Benim doktorum ilacım bittikten bir gün sonra gün aşırı ilşki öneriyor.
canım komik değil neden komik olsun.doktor onu muhtemelen pehriz olarak vermiştirki başladığınızda spermler daha çok olsun diye.
Benim doktor hiç öyle bişey demedi.14-16-18 gün ilişki dedi sadece.
Hayırlısı canım yaa umarım hepimiz için en hayırlısı neyse o olur.
Bende yarını bekliyorum bakalım yarın neler olacak.ama geçen ay gecikmişti bu yada gecikecektir o yüzden pazartesiye kadar sakin beklemem lazım.:)
EVET CANIM 4 GÜN SONRA 14. GÜN OLUYOR. AMA DEDİĞİN GİBİSYE KAÇIRDIK SAYILIR ÇÜNKÜ İLACIMIN BİTTİĞİ GÜN...... OLDU
Kızlar geçen ay benim 10 gün önceden sancılar başlamıştı ve adetim gecikmişti.Bu ay bugün bir iki saat önce başladı ve yarın adet günüm...gelecek yaniiiiii,belli oldu((zaten bu ay olmasada gelecek ay evlilik yıldönümümüze yetişsin demiştim öyle yapacak sanırım benim nazlı bebişim dermişimmm hahahahaha...aman be artık bunu bile dalgaya alıyorum kalmadı ümit neyim...olmuyor olmuyor olmuyor ama birgün mutlaka olacak olacak olacak...evrene doğru enerjiyi göndermek lazım:)))
NELKECİM DALGAYA ALMAKTAN ZİYADE KAFANA FAZLA TAKMAMAN GÜZEL BENDE ARTIK TAKMAMAYA BAŞLADIM..... AKIŞINA BIRAKSAK İYİ OLCAK BEBİŞLERİMİZ GELECEĞİ ZAMANI BİLİYORRR.... BİZLER SABIRSIZIZ AMA ELİMİZDE DEĞİL TABİİ.... HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ İNŞALLAH...
Benden bu ayda geçti kızlar maalesef az önce başladı adetim.Sanırım ben artık vazgeçicem bu işten.Kötü hissediyorum kendimi hemde çok çok kötüüüüü((((((
nelkecim inan bana bu kadar üzülmen ve stres yapman dediğim gibi bu durumu çok etkiliyo... bende her ay beklerken sonu hüsranla sonuçlanınca üzülüyorum ama sadece o an yada o gün ama ertesi gün herşey değişiyo.... çünkü yeni bir ay yeni bir umut heyecan.... inan bana beklemek bile güzel benim için heyecan verici... çünkü biliyorum ki hiçbir sorunumuz yok büyük Allahım a kalmış herşey o yüzden ne isyan ediyorum nede başka bişey sadece bekliyorum.... hepimizin yapması gereken bu tatlı bir heyecanla o günün gelmesini beklemek.... çünkü beklemekten başka bir çaremiz yok... üzülmemiz çare değil.....:1hug: sakın üzülme olur mu... aklından çıkarmaya çalış(zor ama yapabilirsin) ben biraz olsun başardım bunu çok takmıyorum artık....Keşke elimde olsa ama yapamıyorumki,aklımdan çıkaramıyorum ve sabırsızlanıyorum.Artık gerçekten bunca zaman sonunda iyice yoruldum ve bişeyler anlamını yitiriyor.Olunca çok sevinemeyecekmişim gibi geliyor.Allahım sabrımımı deniyor yoksa bana sabretmeyimi öğretiyor anlamadım.Dua hep ediyorum zaten...Herzaman herşeyin hayırlısını istiyorum.Beklicez bakalım kısmetimizde ne var görcez...
Keşke elimde olsa ama yapamıyorumki,aklımdan çıkaramıyorum ve sabırsızlanıyorum.Artık gerçekten bunca zaman sonunda iyice yoruldum ve bişeyler anlamını yitiriyor.Olunca çok sevinemeyecekmişim gibi geliyor.Allahım sabrımımı deniyor yoksa bana sabretmeyimi öğretiyor anlamadım.Dua hep ediyorum zaten...Herzaman herşeyin hayırlısını istiyorum.Beklicez bakalım kısmetimizde ne var görcez...
hatta sana biraz komik bi olay anlatıcam.... ablam ilk yeğenimden 4 yıl sonra ikinci yeğen için çok uğraştıklarını anlattı... tam 2 yıl boyunca uğraşmışlar.... 2 yıl boyunca hep stres içinde beklemiş adet gününü. söylenen herşeyi yapmış(ilişkiden sonra ayaklarını dikmiş, uzun süre kalkmamış, sıcaktan ve sıcak sudan uzak durmuş serophene kullanmış) ama netice hep hüsran. ilacı bıraktıktan sonra birgün dışarı yemeğe giderlerken biraz kaba bi tabir olucak ama ayaküstü işte..... yapmışlar hiçbir beklenti yok hamilelik için.... ama o günden hamile kalmış...... söylemek istediğimi anlamışsındır umarım.... kafan rahat olmalı canım benim...... tek çaresi bu.....
anlıyorum canım çok teşekkür ederim.herkeste aynı şeyi söylüyor ama ben henüz bunu yapamıyorum,aklımdan çıkaramıyorum her ilişkide direk aklıma bebek geliyor.helede ilaç kullandığım sürece bunu unutmak mümkün değil.birde bunu başarmanın bile zamanı var demekki...
evet canım ama bunu en kısa zamanda başarıcağına eminim...çünkü biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki atlatamıcağımız hiçbirşey yok... En kısa zamanda bebişini bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?