Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

EVET CANIM 4 GÜN SONRA 14. GÜN OLUYOR. AMA DEDİĞİN GİBİSYE KAÇIRDIK SAYILIR ÇÜNKÜ İLACIMIN BİTTİĞİ GÜN...... OLDU

nelkecim cevabın için çok teşekür ederim. Dediğin gibi hepimiz için hayırlısı olsun... En kısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle....

Kızlar geçen ay benim 10 gün önceden sancılar başlamıştı ve adetim gecikmişti.Bu ay bugün bir iki saat önce başladı ve yarın adet günüm...gelecek yaniiiiii,belli oldu ((zaten bu ay olmasada gelecek ay evlilik yıldönümümüze yetişsin demiştim öyle yapacak sanırım benim nazlı bebişim dermişimmm hahahahaha...aman be artık bunu bile dalgaya alıyorum kalmadı ümit neyim...olmuyor olmuyor olmuyor ama birgün mutlaka olacak olacak olacak...evrene doğru enerjiyi göndermek lazım:))))

ınşallah sibelcim inşallah hayırlısıyla gelirler....zaten sağlıklı olsun hayırlı olsun ben başka bişey demiyorum...

Benden bu ayda geçti kızlar maalesef az önce başladı adetim.Sanırım ben artık vazgeçicem bu işten.Kötü hissediyorum kendimi hemde çok çok kötüüüüü((((((

Benden bu ayda geçti kızlar maalesef az önce başladı adetim.Sanırım ben artık vazgeçicem bu işten.Kötü hissediyorum kendimi hemde çok çok kötüüüüü((((((

nelkecim lütfen sakın umutsuzluğa kapılma.... bende çok yaptım bunu 14 aydır ama bi faydası yok inan daha çok yıpratıyoruz kendimizi ve bu yaptığımız sıkıntı streste bebişlerimizin gelmesini engelliyor... rahat ol lütfen... dediğim gibi hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek... içini ferah tut ve hep dua et canımm...ve lütfen sakın üzülme:1hug:

Keşke elimde olsa ama yapamıyorumki,aklımdan çıkaramıyorum ve sabırsızlanıyorum.Artık gerçekten bunca zaman sonunda iyice yoruldum ve bişeyler anlamını yitiriyor.Olunca çok sevinemeyecekmişim gibi geliyor.Allahım sabrımımı deniyor yoksa bana sabretmeyimi öğretiyor anlamadım.Dua hep ediyorum zaten...Herzaman herşeyin hayırlısını istiyorum.Beklicez bakalım kısmetimizde ne var görcez...

nelkecim inan bana bu kadar üzülmen ve stres yapman dediğim gibi bu durumu çok etkiliyo... bende her ay beklerken sonu hüsranla sonuçlanınca üzülüyorum ama sadece o an yada o gün ama ertesi gün herşey değişiyo.... çünkü yeni bir ay yeni bir umut heyecan.... inan bana beklemek bile güzel benim için heyecan verici... çünkü biliyorum ki hiçbir sorunumuz yok büyük Allahım a kalmış herşey o yüzden ne isyan ediyorum nede başka bişey sadece bekliyorum.... hepimizin yapması gereken bu tatlı bir heyecanla o günün gelmesini beklemek.... çünkü beklemekten başka bir çaremiz yok... üzülmemiz çare değil.....:1hug: sakın üzülme olur mu... aklından çıkarmaya çalış(zor ama yapabilirsin) ben biraz olsun başardım bunu çok takmıyorum artık....

hatta sana biraz komik bi olay anlatıcam.... ablam ilk yeğenimden 4 yıl sonra ikinci yeğen için çok uğraştıklarını anlattı... tam 2 yıl boyunca uğraşmışlar.... 2 yıl boyunca hep stres içinde beklemiş adet gününü. söylenen herşeyi yapmış(ilişkiden sonra ayaklarını dikmiş, uzun süre kalkmamış, sıcaktan ve sıcak sudan uzak durmuş serophene kullanmış) ama netice hep hüsran. ilacı bıraktıktan sonra birgün dışarı yemeğe giderlerken biraz kaba bi tabir olucak ama ayaküstü işte..... yapmışlar hiçbir beklenti yok hamilelik için.... ama o günden hamile kalmış...... söylemek istediğimi anlamışsındır umarım.... kafan rahat olmalı canım benim...... tek çaresi bu.....

Kızlar benimde adetime 2 gün var ve dayanamayıp test yaptım. malesef negatif bende adetimi bekliyorum silik bi çizgi bile çıkmadı.Çok üzgünüm.

kızlar merhaba 1 haftadır şehir dışındaydım.netede giremedim.en son 10 gün önce negatif çıkan kan testimi doktoruma götürdüm ama muayene olmadım sadece testi gösterdim.3-4 gün daha bekle adet olmazsan farlutale başla demişti.ama haftaya tatile gitme ihtimalimiz olunca farlutale başlamadım ve ben hala adet olmadım 2 hafta gecikti.1-2 gün içinde başlarım heralde farlutale adet oluncada serophene kullanıcam..bu ay eşimede söz verdim kendimi üzmicem ve stres yapmıcam.

Anlıyorum canım çok teşekkür ederim.Herkeste aynı şeyi söylüyor ama ben henüz bunu yapamıyorum,aklımdan çıkaramıyorum her ilişkide direk aklıma bebek geliyor.Helede ilaç kullandığım sürece bunu unutmak mümkün değil.Birde bunu başarmanın bile zamanı var demekki...

evet canım ama bunu en kısa zamanda başarıcağına eminim...çünkü biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki atlatamıcağımız hiçbirşey yok... En kısa zamanda bebişini bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğiyle.......

merhaba arkadaşlar beni merak ettiniz için teşekür ederim geçen ay 6 gün gecikmeli hasta oldum okadar umutlanmıştımki çok üzüldüm ve siteye girmek istemedim dr. hsg çekelim dedive çektirdim sonunda ama okadar zor olduki anlatamam çok kötü oldum gerçektren çok zormuş neticete temiz çıktı tüpler dr serophone günde 1 taneye düşürdü bakalım buayda bekliyoruz ama tabi geçen ay umutlandım gibi bu ayumutlanmadım çünkü gerçekten çok üzüldüm kendime çok zor geldim

İnşallah canım inşallahhhhh.
Amiinnnnnn...

Kızlar bu ayda serophene kullandım bugÜn baŞlıcaĞız ....... Yapmaya... Çok Ümıtlıyım bu aydan ınŞallah hepımız en kısa zamanda kavuŞuruz bebıŞlerımıze... Hayırlısı olsun hepımız ıÇın... Olmasada asla ÜmıtsızlıĞe kapılmak yok tamam mı kızlar..........

Kızlar bu ayda serophene kullandım bugün başlıcağız ....... Yapmaya... çok ümitliyim bu aydan inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize... Hayırlısı olsun hepimiz için... Olmasada asla ümitsizliğe kapılmak yok tamam mı kızlar..........:enbuyukkk:

Sibelcim inşallah canım hayırlısıyla en kısa zamanda.....bende kullanıyorum yine bu ay bugün 3. günü ilacın.Bu ay herşey yolunda giderse yumurtlama dönemimde yıllık izinde olcam,ilacım cuma bitiyor ben pazartesi itibari ile izindeyim veeeee.... bol bol zamanım olacak inşallah bu kez olur :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…