sibelcim inşallah canım hayırlısıyla en kısa zamanda.....bende kullanıyorum yine bu ay bugün 3. Günü ilacın.bu ay herşey yolunda giderse yumurtlama dönemimde yıllık izinde olcam,ilacım cuma bitiyor ben pazartesi itibari ile izindeyim veeeee.... Bol bol zamanım olacak inşallah bu kez olur :))))))
Kızlar merhaba. Ben bu ay rahim filminden dolayı klomen kullanmadım,ama sayfayı takip ediyorum. 13 temmuzda adet olmayı bekliyorum. Adet olursam aşılama yaptırıcağız. Belki aşılamada da doktorum serophen verir. Şu an hiç bi hamişlik belirtim yok bu ayda olmadı biliyorum. Çok üzgünüm(
Ben bİŞey sorucam arkadaŞlar.... Sanırım bu ayda bİŞey yolmıcak bende. İlacı bİtİrdİkten sonra 10 ve 14. GÜn İlİŞkİ oldu bugÜn 16. GÜn tekrar ....... YapıcaĞız ama normalde ÇatlamıŞ olsaydı hİssetmezmİydİm.... ÇÜnkÜ yaŞayan arkadaŞlarım sÖylÜyo ÇatladıĞı zaman yoĞun bİ Şekİlde kasık be karın aĞrısı oluyomuŞ ben de hİÇbİrŞey olmadı.... Bu olmıcak anlamınamı gelİyooo.... Bİlgİlendİrİrsenİz sevİnİrİm....
nergiscim rahim filmi çektirdin mi?nasıl geçti çok acı çektin mi?dr. bu ay bendende istedi filmi ama serophene devam aynı zamanda ayy int.okudumda ağrı oluyomuş biraz korktum şimdi.sonucun nasıl iiimi?
bu konudaki bilgilerinizi paylaşın lütfennnn.........
Canım bende hissetmiyorum çatladığını herkez hissedemez ki. Doktoruma sorduğumda hissetmemen normal bişey demişti. Ben hissetmesemde her ay çatı çatır çatlıyo yumoşlar Allaha çok şükür kiste dönüşen yok.
Canım o kadar da korkulacak bişey değil. Yalnız ben 2 ve 3 saat öncesinden iki tane güçlü ağrıkesici içtim.
Acının çok olduğu an yalnızca 1 dakika sürüyor. O da ileç verilirken. Bir dakikanın sonunda geçiyor , korkmana gerek yok canım.
kızlarrrr içinizde sigara kullanan varmı..... dr. bu durumla ilgili bişey dedimi bu dönemde içmenin zararlı olacağı engelleyici bi unsur olduğunu söyleyen dr. varmı? ben kullanıyorum bi arkadaşım sigaradan dolayı olmuyodur dedi ve kafama takıldı............
canım ben günde 2 tane ama dr bırak dedi etkisi oluyomuşş tabii banada herkes kızıyo ama napııım..
bende hamiş kalmak isteyen bir anne adayıyım:)) bu hamiş ve yumuş lafları çok hoşuma gitti:) bende yarın serophene 50 mg kullanmaya başlayacağım.pazartesi de dr kontrolüm var,hayırlısı bakalım:)herkese bol şans:)
arkadaşlar bugün 16. günüm sabahtan beri kasıklarımda bi ağrı var.... bu yumoşlar çatlıyo anlamına mı geliyo?
büyük ihtimalle canım yumoşların gelişti ve çatlıyo.hadi bakalım hayırlı olsun.
Ben daha adet söktürücü farlutal kullanıyorum.daha adet olucamda sonra serophene başlayacağım.inşallah önce senden alırız güzel haberleri:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?