Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ohhh süper.......... Inşallah canım bu ay bebişlerimizin haberini vericez..... Buna inanıyorum.. Büyük allahım heyecanımızı yarım bırakmasın inşallah.....

Ben bıŞey sorucam arkadaŞlar.... Sanırım bu ayda bıŞey yolmıcak bende. ılacı bıtırdıkten sonra 10 ve 14. GÜn ılıŞkı oldu bugÜn 16. GÜn tekrar ....... YapıcaĞız ama normalde ÇatlamıŞ olsaydı hıssetmezmıydım.... ÇÜnkÜ yaŞayan arkadaŞlarım sÖylÜyo ÇatladıĞı zaman yoĞun bı Şekılde kasık be karın aĞrısı oluyomuŞ ben de hıÇbırŞey olmadı.... Bu olmıcak anlamınamı gelıyooo.... Bılgılendırırsenız sevınırım....

nergiscim rahim filmi çektirdin mi?nasıl geçti çok acı çektin mi?dr. bu ay bendende istedi filmi ama serophene devam aynı zamanda ayy int.okudumda ağrı oluyomuş biraz korktum şimdi.sonucun nasıl iiimi?

bu konudaki bilgilerinizi paylaşın lütfennnn.........

nergiscim rahim filmi çektirdin mi?nasıl geçti çok acı çektin mi?dr. bu ay bendende istedi filmi ama serophene devam aynı zamanda ayy int.okudumda ağrı oluyomuş biraz korktum şimdi.sonucun nasıl iiimi?

Canım o kadar da korkulacak bişey değil. Yalnız ben 2 ve 3 saat öncesinden iki tane güçlü ağrıkesici içtim.
Acının çok olduğu an yalnızca 1 dakika sürüyor. O da ileç verilirken. Bir dakikanın sonunda geçiyor , korkmana gerek yok canım.

bu konudaki bilgilerinizi paylaşın lütfennnn.........

Canım bende hissetmiyorum çatladığını herkez hissedemez ki. Doktoruma sorduğumda hissetmemen normal bişey demişti. Ben hissetmesemde her ay çatı çatır çatlıyo yumoşlar Allaha çok şükür kiste dönüşen yok.

:))))))))) canım çok teşekür ederim....... aydınlattığın için sağol...... bakalım oz aman bu ay bebişime kavuşabilecekmiyim? Allahtan hayırlısı olsun hepimiz için

serophane kullanıp çatlatma iğnesiyle hamiş kalanlar ne gibi belirtiler yaşadınız??

sağol arkadaşım ya içimi rahatlattın inan..hayırlı geceler

kızlarrrr içinizde sigara kullanan varmı..... dr. bu durumla ilgili bişey dedimi bu dönemde içmenin zararlı olacağı engelleyici bi unsur olduğunu söyleyen dr. varmı? ben kullanıyorum bi arkadaşım sigaradan dolayı olmuyodur dedi ve kafama takıldı............

canım ben günde 2 tane ama dr bırak dedi etkisi oluyomuşş tabii banada herkes kızıyo ama napııım..

canım ben günde 2 tane ama dr bırak dedi etkisi oluyomuşş tabii banada herkes kızıyo ama napııım..

SEN YİNE AZ İÇİYOMUŞSUN BEN MALESEF BAZEN GÜNDE 1 PAKETİ BİTİRİYORUM.:çok üzgünüm: O YÜZDEN AZALTMAYA BAŞLASAM İYİ OLCAKmirmirmirmir

ewet ona bile içme dedi..bende eskiden oleydim sende azalt bebek için herşey değer..ii akşamlar.

bende hamiş kalmak isteyen bir anne adayıyım:)) bu hamiş ve yumuş lafları çok hoşuma gitti:) bende yarın serophene 50 mg kullanmaya başlayacağım.pazartesi de dr kontrolüm var,hayırlısı bakalım:)herkese bol şans:)

hoşgeldin canım..... hayırlısı olsun....güzel haberler verirsin inşallah...

arkadaşlar bugün 16. günüm sabahtan beri kasıklarımda bi ağrı var.... bu yumoşlar çatlıyo anlamına mı geliyo?

arkadaşlar bugün 16. günüm sabahtan beri kasıklarımda bi ağrı var.... bu yumoşlar çatlıyo anlamına mı geliyo?

büyük ihtimalle canım yumoşların gelişti ve çatlıyo.hadi bakalım hayırlı olsun.
ben daha adet söktürücü farlutal kullanıyorum.daha adet olucamda sonra serophene başlayacağım.inşallah önce senden alırız güzel haberleri:Saruboceq:

canım güzel dileklerin için çok teşekür ederim..... Inşallah dediğin gibidir..... 15 aydır sabırla bekliyoruz..... Inşallah bu ay olur... Hepimiz için hayılısı olsun..... Güzel haberler hepimizden ard arda gelsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…