Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

daisy canım ben günde bi yanlışlık yapmışım 18. günüm bugün........ bu günde böyle bi kasık ağrısı yine aynı neden den dolayı olabilirmi?

merhaba arkadaşlar serophenede 2 yadayım yani 2. defa kullanıyorum geçen ay 6 gün geçikmeli adetoldum bu ayda yine kullandım 2 gün günüm geçti şimdi bakalım ne olucak gerçi karnımda sızlayan adet sancısı var ama bu ay üşüttümmü bilmiyorum ama midemde bulantı ve yanma var bakalım hayırlısı rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin

dikaktimi çekiyor okuyorum ama bir türlü bu ilaçla hamile kalan arkadaş bana dek gelmedi eger varsa ve bizimle paylaşırsa UMUDUMUZA UMUT KATMIŞ OLUR

tatlı bela merhaba ikimizde aynı anda katıldık bu gruba ve adet gecikmen olduğunda seni çok merak etmiştim..... Bende ikinci ayımdayım serophenede 18. Günüm bugün bu ayda olmazsa 1 ay daha denicek bu şekilde dr. Daha sonra farklı tedavi uygulanacak..... Bu ilaçla hamile kalan birçok arkadaş var geçmiş tarihlerde onların güzel haberlerini aldık.... Hiç umudunu yitirme günü geldiğinde bebişlerimize kavuşucaz....

amin işallah cümleten.. bende serophene kullanıyorum ve artık bebişimi istiyorum..........

selam arkadaşlar:)) bende serophene ilacının 2.günündeyim bakalım neler olacak? acaba doğal olarak yumurta büyümesine yardımcı olan yiyecek içecek vs varmı bilgi verirseniz sevinirim:) alkisalkisalkis

selam arkadaşlar:)) bende serophene ilacının 2.günündeyim bakalım neler olacak? Acaba doğal olarak yumurta büyümesine yardımcı olan yiyecek içecek vs varmı bilgi verirseniz sevinirim:) alkisalkisalkis

bu dönemde bol bol süt ve süt ürünleri tüketmelisin, bildiğim birde incir var aynı zamanda bal tarçın ve çörek otu karışımı duymuştum......

ArkadaŞlar 19. GÜnÜmdeyım...... EĞer gebelık olduysa belırtıler ne zaman baŞlar? ÇÜnkÜ ben mıĞde bulantısı Çekıyorum........

ArkadaŞlar 19. GÜnÜmdeyİm...... EĞer gebelİk olduysa belİrtİler ne zaman baŞlar? ÇÜnkÜ ben mİĞde bulantısı Çekİyorum........

NEYSE BEN SAÇMALADIM GALİBA BU KADAR ERKEN BELİRTİ OLMAZZZ.... SANIRIM BAŞKA Bİ RAHATSIZLIK ÜŞÜTME GİBİ....kaydirigubbakcemile3

iyi haberlerinizi bekliyoruz..bende serophene kullanıyorum yarın 4.günüm ilaçta.hayırlısı bakalım

bu sabah son ilacımı içip ayın 22 sinde kontrole gidicem.ilk defa kullanıyorum umarım işe yarar.yumurtlamam ne düzeydeymiş çok merak ediyorum.
sudecan inşallah hamilesindir

merhaba arkadaşlar adetime 9 gün var ve bu ayda bişey yok hiçbişey hissetmiyorum olacağınada ihtimal vermiyorum.... önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririm.....

sudecan, aday anne hoşgeldiniz....... hayırlısı olsun... inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz....

merhaba arkadaşlar adetime 9 gün var ve bu ayda bişey yok hiçbişey hissetmiyorum olacağınada ihtimal vermiyorum.... önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririm.....

belki tek hissedeceğin belirti adetine yakın adet belirtilerin olur , belki o da olmaz ama hamilesindir .. bilemezsin ki .. ne her kadının bünyesi aynı ne de doğacak her bebeğin gebelik belirtileri.şimdiden karamsar olma.inşallah hamilesindir.hem daha 9 gün varmış belirtiler için erken bir tarih bence. 3-4 gün daha sabret a.s.

sağol renkly cim ama ne biliyim bu ayda bişey olmıcağını düşünüyorum ama dediğin gibidir belkide.... hayırlısı olsun

içini ferah tut.kendini çok kaptırma ama umudunu da kaybetme arkadaşım.ne derler : iyi şeyler düşün , iyi şeyler yaşa ,, bebişin inşallah bu ay gelir de daha fazla bekletmez seni. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…