Hadi bakalim hayirlisicanm d
ben de bugün akşam doktora gidicem bana dua et canım güzel haberler almam içinHepimize insallah canim...
orda nasıl oluyor canım bu işler doktora nereye gidiliyor ?Isvicredeyim
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımben de bugün akşam doktora gidicem bana dua et canım güzel haberler almam için
aynen hayırlısı .... şiddetle ağrılı günler benı bekliyor...... bugun başlıyoruz ıgnelereHadi bakalim hayirlisi
Insallah canim dualarim seninle mutlaka yaz olur muben de bugün akşam doktora gidicem bana dua et canım güzel haberler almam için
oyyyy çok teşekkür ederim hepimiz hep güzel haberler alırız ve bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşallah hayırlısıylaİnşallah hayırlı haberler alırsın canım
doktordan çıkınca hemen yazıcam canım sizlere de durumu inşallah güzel haberler veririm. kimisine doktor döllenmenin gerçekleştiğini bile söylüyormuşInsallah canim dualarim seninle mutlaka yaz olur mu
Cok agrili degil canim ya rahat ol :)aynen hayırlısı .... şiddetle ağrılı günler benı bekliyor...... bugun başlıyoruz ıgnelere
Evet bana soyledi canim insallah sanada guzel umut verici haberler verir...doktordan çıkınca hemen yazıcam canım sizlere de durumu inşallah güzel haberler veririm. kimisine doktor döllenmenin gerçekleştiğini bile söylüyormuş
Insallah benim icin yarin buyuk gun teste gidiyorum stresten iki gundur uyku uyuyamiyorumoyyyy çok teşekkür ederim hepimiz hep güzel haberler alırız ve bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşallah hayırlısıyla
kan testine mi?Insallah benim icin yarin buyuk gun teste gidiyorum stresten iki gundur uyku uyuyamiyorum
Ozel doktorlarda var universite hastaneleri de var ben once ozele gittim sonuc alamadim sonra arastirma hastanesine gitmeye basladim burda agir isliyor seni tum testlere tabi tuttuktan sonra tedaviye basliyorlar benim tedavinin baslamasi 6 ay surdu dusun git gel git gel randevulari hemen alamiyorsun hepsi bir stresorda nasıl oluyor canım bu işler doktora nereye gidiliyor ?
Valla bilmiyorum bir saat surecek bir testmis tabi ana amaci hamilemiyim degilmiyimkan testine mi?
uzun sürmüş haklısın inşallah sağlıkla çabalarının sonucuna ulaşırsınOzel doktorlarda var universite hastaneleri de var ben once ozele gittim sonuc alamadim sonra arastirma hastanesine gitmeye basladim burda agir isliyor seni tum testlere tabi tuttuktan sonra tedaviye basliyorlar benim tedavinin baslamasi 6 ay surdu dusun git gel git gel randevulari hemen alamiyorsun hepsi bir stres
hayırlısı olsun sen idrar testi filan yaptın mı evde? kaç gün geçti döllenme oldu dedikten sonraValla bilmiyorum bir saat surecek bir testmis tabi ana amaci hamilemiyim degilmiyim
stres yapma canım ya olumlu gidiyor anlaşılan inşallah yarın güzel haberler alırsınInsallah benim icin yarin buyuk gun teste gidiyorum stresten iki gundur uyku uyuyamiyorum
Hepimiz insallah en kisa zamanda mujdeli haberleri alirizuzun sürmüş haklısın inşallah sağlıkla çabalarının sonucuna ulaşırsın
Bilmiyorum ama insallah canim ya..stres yapma canım ya olumlu gidiyor anlaşılan inşallah yarın güzel haberler alırsın
Ya yapmadim test zaten adet gunumede var mayisin 10 da adet oldum sanirim yarin kan testi yapilacak birde hamile degilsem yeni tedavi sekli belirlenecek ama belim ve kasiklarimda ufak ufak agrilar giriyor bakalim artik..hayırlısı olsun sen idrar testi filan yaptın mı evde? kaç gün geçti döllenme oldu dedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?