- 2 Mayıs 2015
- 294
- 57
- 48
haber ver bizede yarınYa yapmadim test zaten adet gunumede var mayisin 10 da adet oldum sanirim yarin kan testi yapilacak birde hamile degilsem yeni tedavi sekli belirlenecek ama belim ve kasiklarimda ufak ufak agrilar giriyor bakalim artik..
Mutlaka cunku su an teselli buldugum tek yer burasi ve sizlersiniz..haber ver bizede yarın
oncekı ay kullandım cook cık fena ağrım oldu mahvoldum 25 yumurtam olmuştu bu yuzdeb cok agrı olmusCok agrili degil canim ya rahat ol :)
sen hiiçççç merak etme hayırlısıyla iyi sonuçlar alacaksın inşallah. biraz kendini rahatlatmaya çalışmalısın. allah hakkında en hayırlısını verecektir mutlakaInsallah benim icin yarin buyuk gun teste gidiyorum stresten iki gundur uyku uyuyamiyorum
25 mi oldu gerçekten ? çok fazla değil mi ya?oncekı ay kullandım cook cık fena ağrım oldu mahvoldum 25 yumurtam olmuştu bu yuzdeb cok agrı olmus
oyyy inşallah canım yaaa buna çok ihtiyacım varEvet bana soyledi canim insallah sanada guzel umut verici haberler verir...
kaçta rdevun canım?oyyy inşallah canım yaaa buna çok ihtiyacım var
?kaçta rdevun canım?
yedide:) saat sayıyorum resmen yaa :)kaçta rdevun canım?
Hadi hayırlısı :)yedide:) saat sayıyorum resmen yaa :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallahyedide:) saat sayıyorum resmen yaa :)
yagı fazlaydı ama kısmet degılmış tutmadı ... yumutra cok olduğu ıcın buyumu surecnde agrı sonra catlarken daha sıddetlı agrı oluyor cok fena ama normal miş böyle olması25 mi oldu gerçekten ? çok fazla değil mi ya?
Evet dakilar kaldi haydi guzel haber verde bize teselli olsunyedide:) saat sayıyorum resmen yaa :)
Insallah bu ay normal olur herseyde mubarek ramazan ayinda hepimiz hamile girerizewet ba
yagı fazlaydı ama kısmet degılmış tutmadı ... yumutra cok olduğu ıcın buyumu surecnde agrı sonra catlarken daha sıddetlı agrı oluyor cok fena ama normal miş böyle olması
hayırlısı canm hakkında bende bugun dr dan geldım bızde yıne iğne vedı dr bugun başlıyoruz bana da dr eger yumurta cok sayıda ve kalıtelı olursa aşilama yapalım dedı boşa gıtmesın o kadar uymurta dedı ama eşim ıstemıyor ..... canm belkı aşılmaya gerek kalmaz bu ay olur yaaa çıfte bayram yaparız senınle :)Kızlar bugün doktora gittim adetn 4.günü.aşılama yapmayi dusunuyordm ama doktorm 3.gunu gelmen gerekirdi dedi.yine klomenle devam bu ay yumurtan iyi olursa aşılama yaparz dedi
sallah ınsallahhh çifte bayram yaparız :)Insallah bu ay normal olur herseyde mubarek ramazan ayinda hepimiz hamile gireriz
Doktor hersey yolunda gorunuyor dedi uc tane catlamis yumurta varmis. Artik adetin gecikmesini bekleyecegiz. Allah hakkimizda hayirlisini versinEvet dakilar kaldi haydi guzel haber verde bize teselli olsun
sevindim canım hayırlısı adet ne zamanDoktor hersey yolunda gorunuyor dedi uc tane catlamis yumurta varmis. Artik adetin gecikmesini bekleyecegiz. Allah hakkimizda hayirlisini versin
sat 18 Mayıstı. bir dahaki ne zaman gelir bilmiyorumsevindim canım hayırlısı adet ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?