Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

ewet ba

yagı fazlaydı ama kısmet degılmış tutmadı ... yumutra cok olduğu ıcın buyumu surecnde agrı sonra catlarken daha sıddetlı agrı oluyor cok fena ama normal miş böyle olması
Insallah bu ay normal olur herseyde mubarek ramazan ayinda hepimiz hamile gireriz

Kızlar bugün doktora gittim adetn 4.günü.aşılama yapmayi dusunuyordm ama doktorm 3.gunu gelmen gerekirdi dedi.yine klomenle devam bu ay yumurtan iyi olursa aşılama yaparz dedi

Kızlar bugün doktora gittim adetn 4.günü.aşılama yapmayi dusunuyordm ama doktorm 3.gunu gelmen gerekirdi dedi.yine klomenle devam bu ay yumurtan iyi olursa aşılama yaparz dedi
hayırlısı canm hakkında bende bugun dr dan geldım bızde yıne iğne vedı dr bugun başlıyoruz bana da dr eger yumurta cok sayıda ve kalıtelı olursa aşilama yapalım dedı boşa gıtmesın o kadar uymurta dedı ama eşim ıstemıyor ..... canm belkı aşılmaya gerek kalmaz bu ay olur yaaa çıfte bayram yaparız senınle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…