Stres olma canım dualarımız seninle hayırlısı olsunKizlar dua edin lutfen hastanede sonucu bekliyorum ne stres ama ya
iyi haberle geldin ya canım beklersin belki belirti olur :) daha önce anlarsınsat 18 Mayıstı. bir dahaki ne zaman gelir bilmiyorum20 Hazirana kadar beklemem lazım sanırım
eşinde geldi miKizlar dua edin lutfen hastanede sonucu bekliyorum ne stres ama ya
Evet birlikte gittik ve sonuc malesef negatif hayirlisi artik...eşinde geldi mi
Tesekkurler canim ama sonuc negatif...Stres olma canım dualarımız seninle hayırlısı olsun
hayırlısı canım bi dahaki sefere inşallah güzel haber alacaksın kan testi mi yapıldı ne dediler tedavi nasıl değişecek mi?Evet birlikte gittik ve sonuc malesef negatif hayirlisi artik...
Kan testi canim adet oldugumda tekrar gidecem nasil bir tedavi yapacaklar o zaman belli olacakhayırlısı canım bi dahaki sefere inşallah güzel haber alacaksın kan testi mi yapıldı ne dediler tedavi nasıl değişecek mi?
bu ay şans getirsin sana inşallah adet tarihi ne zaman belli mi?umutluyum senden bebiş yakında gelecekKan testi canim adet oldugumda tekrar gidecem nasil bir tedavi yapacaklar o zaman belli olacak
canım hiç sıkma canını allah izin verirse gelecek ay olur bebişiniz. ya bu doktorlar döllenmiş yumurtaların tutunması için hiç mi bir şey yapamıyorlar acaba yaaa?Evet birlikte gittik ve sonuc malesef negatif hayirlisi artik...
Insallah canim 8 veya 10 haziran olmam lazim bakalim artik herseyin hayirlisibu ay şans getirsin sana inşallah adet tarihi ne zaman belli mi?umutluyum senden bebiş yakında gelecek
Canim iki defa igne yaptilar bana tutunsun diye ama malesef demekki zamani var bakalim artik bekleyecez...canım hiç sıkma canını allah izin verirse gelecek ay olur bebişiniz. ya bu doktorlar döllenmiş yumurtaların tutunması için hiç mi bir şey yapamıyorlar acaba yaaa?
iyi canım bak fazla kalmamış sonra çalışmalara devamInsallah canim 8 veya 10 haziran olmam lazim bakalim artik herseyin hayirlisi
hangi iğneden yaptılar acaba? durumu olgunlukla karşılaman çok güzel canım Allah yardımcın olsun inşallahCanim iki defa igne yaptilar bana tutunsun diye ama malesef demekki zamani var bakalim artik bekleyecez...
Biri dollenme olmasi icin digeri de bebis olsaydi dusuk olmamasi icindi hepimizin yardimcisi olsun cunku gercekten zor stresli bir surechangi iğneden yaptılar acaba? durumu olgunlukla karşılaman çok güzel canım Allah yardımcın olsun inşallah
Evet fazla kalmadi bakalim artik elimizden geleni yapacagiz :)iyi canım bak fazla kalmamış sonra çalışmalara devam
bana dün baktıktan sonra başka iğne falan vermedi de o yüzden merak ettim canım. amin canım amin allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsunBiri dollenme olmasi icin digeri de bebis olsaydi dusuk olmamasi icindi hepimizin yardimcisi olsun cunku gercekten zor stresli bir surec
nasılsın canım var mı gelişme merak ettim?Evet fazla kalmadi bakalim artik elimizden geleni yapacagiz :)
Cumartesi gunu adet oldum yarinda doktora gidiyorum bakalim artik sende var mi bir degisiklik???nasılsın canım var mı gelişme merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?