Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Sen gorustun mu doktorla bu ilacla ilgili hemen veriyorlar mi???
evet ben görüştüm. aslında doktorum bana vermiyordu. ben başka bir folik asit olan folidoce kullanıyordum. ben kendisine dedim herkes kullanıyormuş ve hemen hamile kalıyormuş ben de istiyorum diye, al kullan sen de dedi. ona başlamak için zamana falan ihtiyacın olmuyor. yarın doktoruna sor istersen sen de

Tamam canim tesekkurler

anladım canım peki doktora falan gidiyor musun bebek sahibi olmak için?
ben yeni geçen ay denemeye başlayacaktım ovulasyon testleri almıştım ama düşününce ilk defa adetim gecikti öyle olunca doktora gittim muayne etti söktürücü verdi pek çatlamış atılmamış gibi bi yumurta vardı sanırım sıvı gördü söktürücü içtim adet oldum yeni bitti smear testide yaptı bu ay kısmetse ovulasyon testlerimi kullanırım hormon testide yapalım demişti adetin son günü ama gidemedim belki bi dahaki ayın adetiyle giderim böyle

ben de doktor kontrolüyle yaptığım ilk denemem bu umarım olumlu sonuçlanır hayırlısıyla.
doktorunun dediklerini aksatmadan uygula canım. ben önemini doktora gitmeye başladıktan sonra anladım.
hayırlısıyla hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz umarım.

inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz

mrb ....canlar ben eşimi ikna ettim bugun.daha doğrusu karar verdik aşılama yaptırıcaz.. bugun ıgnenın 8 gunu cuma gunu çatlatma ıgnem yapılacak ve aşılama gunu kararlaştırılacak ... tecrübeli arkadaşlar onerılerınız nelerdir nasl gecırmelıyım bu zamanı

kizlar ya bende 6 aylik evliyim 5 aydir korunmuyroum ama hamile kalamadim dr gittim hersey cok.guzel bekle diyor ama her ay hamile kalamayinca panik oluyorum neden olmuyo diye benimle ayni tarihte iki arkadasm evlendi ikiside hamile psikolojim bozuldu ne olur fjkir Fikir verin

ayyy canım ben de seninle aynı durumdayım. yedi aydır evliyim ve neredeyse hiç korunmadık bir sorun da yok ama bebek olmuyor işte. benden iki gün önce evlenen arkadaşın karısı hamile kaldı ama bende tık yok :)

daha cok erken sıkıntı yappma olur bende 2 yıllık elıyım 30 hazıranda 2. yılımızı dolduruyoruz bızdede yok

Rahat ol sadece kafaya cok takma psikolojini bozma bizim gibi sorunun yok allahtan ve daha cok yenisin sakin olmayacak deme vakti var de moral tum tedavilerden daha olumlu sonuc getirir unutma..

Hadi bakalim gozun aydin bu donemde stresten uzak durup bol bol dinleneceksin agir hic bir is yapmayacaksin ve kendini oyalacak ugraslar bul yoksa sadece bunu dusunursen kendine zarar verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…