- 27 Mayıs 2015
- 465
- 150
- 53
umutsuz olma lütfen. inancını kaybetmenin sana hiç bir faydası olmaz. allah sana da en kısa zamanda hayırlı bir bebiş verecektir ben inanıyorumEvet gittim canim kist varmi yokmu kontrolu yapildi sukur temiz cikti yarin serophene baslayacam 18 hazirandada kontrol bakalim umudum yok ama bakalim birde ben sigarada kullaniyorum hepsi stres iste sende durum nedir???
Insallah canim darisi hepimizin basina en kisa zamanda umutsuz degilim olacak bunu biliyorum ama bu ayda degil hissetmiyorum demek istedigim buumutsuz olma lütfen. inancını kaybetmenin sana hiç bir faydası olmaz. allah sana da en kısa zamanda hayırlı bir bebiş verecektir ben inanıyorum
allah hakkında en hayırlısını versin canımInsallah canim darisi hepimizin basina en kisa zamanda umutsuz degilim olacak bunu biliyorum ama bu ayda degil hissetmiyorum demek istedigim bu
hmm anladm canm teşekkür ederım hepsını yapmaya calısıcam ..... herkes bekledıgı haberı alır ınsallah ccıfte bayram yasarzHadi bakalim gozun aydin bu donemde stresten uzak durup bol bol dinleneceksin agir hic bir is yapmayacaksin ve kendini oyalacak ugraslar bul yoksa sadece bunu dusunursen kendine zarar verirsin...
sevindim umudunu kaybetme canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallahEvet gittim canim kist varmi yokmu kontrolu yapildi sukur temiz cikti yarin serophene baslayacam 18 hazirandada kontrol bakalim umudum yok ama bakalim birde ben sigarada kullaniyorum hepsi stres iste sende durum nedir???
Canm senin adina srvindm.ben de bugun ilk kez asilama yaptm.korkuyodm agri olur mu diye.hic agri olmadı.normal muayeneden daha ağrısız.iki dk sürüyor islem ve sonrasnda yarm saat ayaklarn yüksekte bekliyorsun.mrb ....canlar ben eşimi ikna ettim bugun.daha doğrusu karar verdik aşılama yaptırıcaz.. bugun ıgnenın 8 gunu cuma gunu çatlatma ıgnem yapılacak ve aşılama gunu kararlaştırılacak ... tecrübeli arkadaşlar onerılerınız nelerdir nasl gecırmelıyım bu zamanı
insallah canim ya cok takmaya basladim birde erken hamile kalanlari gordukce bende kesin bisey var diyorum yada hic olmiycak gibi dusunuyorum bazenRahat ol sadece kafaya cok takma psikolojini bozma bizim gibi sorunun yok allahtan ve daha cok yenisin sakin olmayacak deme vakti var de moral tum tedavilerden daha olumlu sonuc getirir unutma..
gttinmi doktora hic ben gttim hormon testlerimi bile yaptrdim heraey guzel diyo bekle kendiliginden kalirsin dedi ama o oyle diyeli 2 3 ay oldu hala kalamadim bu ay 5.denemem di suan 1 gun gecikti nakalim ama olucagini sanmiyorumayyy canım ben de seninle aynı durumdayım. yedi aydır evliyim ve neredeyse hiç korunmadık bir sorun da yok ama bebek olmuyor işte. benden iki gün önce evlenen arkadaşın karısı hamile kaldı ama bende tık yok :)
Evet canim gittim tabiki doktor verdi bana bu ilaçları bana da bir iki ay deneyi olmazsa gelirsin demisti ben de oyle yaptimgttinmi doktora hic ben gttim hormon testlerimi bile yaptrdim heraey guzel diyo bekle kendiliginden kalirsin dedi ama o oyle diyeli 2 3 ay oldu hala kalamadim bu ay 5.denemem di suan 1 gun gecikti nakalim ama olucagini sanmiyorum
teskkurler cznm bende dun yaptırdım ewet agrı olmadı fakat bugun cok ağrım war ozellıkle sag kasıgımda sankı bısey war wc. ye zor gıdıyorum sende de oylemı kac yumurtan vardı ve progestan verdı mı drCanm senin adina srvindm.ben de bugun ilk kez asilama yaptm.korkuyodm agri olur mu diye.hic agri olmadı.normal muayeneden daha ağrısız.iki dk sürüyor islem ve sonrasnda yarm saat ayaklarn yüksekte bekliyorsun.
Benim de arada bi kasiklarmda hafif sancı oluyo.sonucu cok merak edyorm.nerdeyse 2 yıl olacak bekleyeliteskkurler cznm bende dun yaptırdım ewet agrı olmadı fakat bugun cok ağrım war ozellıkle sag kasıgımda sankı bısey war wc. ye zor gıdıyorum
Yok canm doktor hic ilac vermedi.gecen ay 4 yumurtam vardı.bu ay 2tane.ins ikisi tutar.hatta bi kiz bi erkek olsasenin kac taneydi?teskkurler cznm bende dun yaptırdım ewet agrı olmadı fakat bugun cok ağrım war ozellıkle sag kasıgımda sankı bısey war wc. ye zor gıdıyorum sende de oylemı kac yumurtan vardı ve progestan verdı mı dr
bende aynı 30 hazıranda 2 yılı dolduruyoruz 1 yıldır bebek ıstıyoruz ... canm ben dun cok kotuydum adım atamıyordum yatakta donemedım ozellıkle sag tarafımda sankı yumruk gıbı bışey wardı bugun daha ıyıyım cok sukur... canım benım baya yumurtam war 2 ye yakın ağrılarımda bu yüzden mış zatenYok canm doktor hic ilac vermedi.gecen ay 4 yumurtam vardı.bu ay 2tane.ins ikisi tutar.hatta bi kiz bi erkek olsasenin kac taneydi?
canm ne durumdasın varmı hareketlılık vücudunda degısıklıkBenim de arada bi kasiklarmda hafif sancı oluyo.sonucu cok merak edyorm.nerdeyse 2 yıl olacak bekleyeli
canm nerelerdesın sana sorucaklarım varBekliyorum canım doktor yükselmesi mucize dedi. Sende durum ne? Acaba ara mi versem tedavilere diyorum
BuRdayım canım uzaktan takip ediyorum sizi. Sor cnmcanm nerelerdesın sana sorucaklarım var
canm aşılama sonrası durumun nasdı agrı falan varmıydı bende cumartesı yaptırdımBuRdayım canım uzaktan takip ediyorum sizi. Sor cnm
Sonuç ne zaman belli oluyorBenim de arada bi kasiklarmda hafif sancı oluyo.sonucu cok merak edyorm.nerdeyse 2 yıl olacak bekleyeli
Yok canm hicbisey hissetmiyorum.ben evleneli 3yıl oluyo ama cocuk isteyeli iki yıl.imarm ranbim bize de nasip eder annelik duygusunucanm ne durumdasın varmı hareketlılık vücudunda degısıklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?