sudecan, aday anne hoşgeldiniz....... hayırlısı olsun... inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz....
Kızlar bıŞey daha sorucam adetıme 1 hafta var..... Ve ben bugÜn ınanılmaz bel aĞrısı Çekıyorum nedenı ne olabılır......
CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR...... BEL AĞRIM SABAH VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI VE AKINTIM ÇOK FAZLA..... İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR CANIMMMM YAAAAAAAA.......:1hug:bel ağrısı gebeliğin ilk belirtilerinden canım.özellikle her zaman 1 hafta öncesinden başlamıyorsa.göğüslerinde de hassasiyet varsa ihtimal daha da yükselir.İnşallah bu ay bu forumdan mezun olursun :Saruboceq: :teytey:
En yakın tarih seninki sanırım.İnşallah ilk iyi haberi senden alırız sonrasıda çorap söküğü gibi gelir hihoyyyt
Bu ilaç kullanarak ilk denemendi değil mi ?[
2. AYIM CANIM BU İLAÇTA.... İLK AYIMDA MALUM OLUMSUZ SONUÇLANDI..... HİÇBİŞEY HİSETMİYORUM BEKLEMİYORUMDA CANIM YAAAAA DAHA BELİRGİN BELİRTİLER OLMASI GEREKMEZMİİİİ..... HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK.... İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLURDA ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİ:teytey:R.....
iki gündür urayan yok fisfisfis acaba bu ilacı kullanıpta güzel haber bekleyen başkaları da yok mu cadıarzu senin regl ayın kaçındaydı sahi , bu arada adını öğrenebilir miyim
memnun oldum sibel.ben bu ay ilk defa doktora gittim.hormon tahlilleri yaptı ve östorojen hormonumu düşük bulduğunu söyledi.bu ilacı verdi ve kullan 13. günü gel dedi.yarın kotrolüm var.yumurtlama takibi yapıcak.inşallah herşey yolunda gider.bir terslik olucak diye çok korkuyorum.
Kızlarrrrr nerdesİnİzzzzzzz........ GÜzel haberler yok mu??
nerdeee ah keşke olsa da söylesek...valla bende haberler kötü adetim nerdeyse 3 hafta gecikti adet söktürücü kullandım bitti 2 gün geçti hala adet olamadım.bekliyoruz bakalım adet olsamda bir an önce başlasam serophene.
31haziran adetim başlamıştı 5.gün serophene kullanmaya başladım sbah akşam 5 gün kullandım 10temmmuzda doktoruma gittim yumurtam 17 mm di yarın akşama iğneyi vurdur dedi prgly çatlatma iğnesini 11inde vuruldum40 saat sonra ilişki dedi ayın 22 si oldu henüz bişi yok ama akıntım var bel ağrısı arada baş dönmesi ve mide yanması var umarım psikolojik değildir ve hamileyimdir işallah.......dua edin bana..
daisy cim inşallah hamilesindir yaaa ne mucizeler görüyoruz hep olurmu olur....nerdeee ah keşke olsa da söylesek...valla bende haberler kötü adetim nerdeyse 3 hafta gecikti adet söktürücü kullandım bitti 2 gün geçti hala adet olamadım.bekliyoruz bakalım adet olsamda bir an önce başlasam serophene.
31haziran adetim başlamıştı 5.gün serophene kullanmaya başladım sbah akşam 5 gün kullandım 10temmmuzda doktoruma gittim yumurtam 17 mm di yarın akşama iğneyi vurdur dedi prgly çatlatma iğnesini 11inde vuruldum40 saat sonra ilişki dedi ayın 22 si oldu henüz bişi yok ama akıntım var bel ağrısı arada baş dönmesi ve mide yanması var umarım psikolojik değildir ve hamileyimdir işallah.......dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?