Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kızlar bıŞey daha sorucam adetıme 1 hafta var..... Ve ben bugÜn ınanılmaz bel aĞrısı Çekıyorum nedenı ne olabılır......

Kızlar bıŞey daha sorucam adetıme 1 hafta var..... Ve ben bugÜn ınanılmaz bel aĞrısı Çekıyorum nedenı ne olabılır......

bel ağrısı gebeliğin ilk belirtilerinden canım.özellikle her zaman 1 hafta öncesinden başlamıyorsa.göğüslerinde de hassasiyet varsa ihtimal daha da yükselir.ınşallah bu ay bu forumdan mezun olursun :Saruboceq: :teytey:

CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR...... BEL AĞRIM SABAH VARDI ŞİMDİ DAHADA ARTTI VE AKINTIM ÇOK FAZLA..... İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR CANIMMMM YAAAAAAAA.......:1hug:

Adet belırtılerım hıÇbır zaman 1 hafta Öncesınden baŞlamaz en fazla 1 gÜn Önce baŞlar ama ınŞallah dedıĞın gıbıdır canımmmm

Selam kızlarrr her ay olumsuz sonuÇ aldıĞım ıÇın bu ayda ıÇımde hıÇ Ümıt yokkkkk....nerdesınızzzzzz hamıŞ haberı yokmu hıÇÇÇÇÇÇÇÇ.....................

En yakın tarih seninki sanırım.İnşallah ilk iyi haberi senden alırız sonrasıda çorap söküğü gibi gelir hihoyyyt
Bu ilaç kullanarak ilk denemendi değil mi ?

iki gündür urayan yok fisfisfis acaba bu ilacı kullanıpta güzel haber bekleyen başkaları da yok mu CADIARZU senin regl ayın kaçındaydı sahi , bu arada adını öğrenebilir miyim

iki gündür urayan yok fisfisfis acaba bu ilacı kullanıpta güzel haber bekleyen başkaları da yok mu cadıarzu senin regl ayın kaçındaydı sahi , bu arada adını öğrenebilir miyim

adım sibel canımm.....kimse yok gerçekten reglim ayın 26-27 gibi geçen ay 29 unda oldum her ay 2-3 gün öne atıyor... Renkly cim bende bu ay güzel haber vericeğimi düşünmüyorum.... Umutsuzluğa kapılmıyorum ama bu ay ümit yok önümüzdeki ay ilaca aynı şeklide devam önümüzdeki ayda olmazsa sanırım farklı tedavi uygulanacak....
Sen ne zamandır kullanıyosun ilacı?

memnun oldum sibel.ben bu ay ilk defa doktora gittim.hormon tahlilleri yaptı ve östorojen hormonumu düşük bulduğunu söyledi.bu ilacı verdi ve kullan 13. günü gel dedi.yarın kotrolüm var.yumurtlama takibi yapıcak.inşallah herşey yolunda gider.bir terslik olucak diye çok korkuyorum.

bende memnun oldum canım.... bir terslik olacağını asla düşünme hatta ben sana şimdiden söyliyeyim..... yumuşlarının gelişimi bence gayet iyi olacak dr. dan güzel haberler alacaksın inşallah....bende hep korka korka gittim dr. bugüne kadar ama sonuçlarım allaha şükür hep iyi çıktı...... zamanı gelicek inşallah güzel haberler vericeğiz burdan hepimiz......:1hug:

Kızlarrrrr nerdesİnİzzzzzzz........ GÜzel haberler yok mu??

nerdeee ah keşke olsa da söylesek...valla bende haberler kötü adetim nerdeyse 3 hafta gecikti adet söktürücü kullandım bitti 2 gün geçti hala adet olamadım.bekliyoruz bakalım adet olsamda bir an önce başlasam serophene.

31haziran adetim başlamıştı 5.gün serophene kullanmaya başladım sbah akşam 5 gün kullandım 10temmmuzda doktoruma gittim yumurtam 17 mm di yarın akşama iğneyi vurdur dedi prgly çatlatma iğnesini 11inde vuruldum40 saat sonra ilişki dedi ayın 22 si oldu henüz bişi yok ama akıntım var bel ağrısı arada baş dönmesi ve mide yanması var umarım psikolojik değildir ve hamileyimdir işallah.......dua edin bana..

ilacı kullandığın ilk ay mıydı , normalde adetlerin düzenli mi geliyordu , neden öyle olmuş ki ? dilerim kısa zamanda göbüşün dolar :Saruboceq:

ummuhan cım seninle aynıyız benimde 30 haziran son adet tarihim bende serophene kullandım aynı belirtileri yaşıyoruz bel ağrısı ve akıntı..... Ama bunlar gebelik belirtisimi tabi o başka inşallah güzel haberler veririz ne diyim.... Hayırlısı olsun

daisy cim inşallah hamilesindir yaaa ne mucizeler görüyoruz hep olurmu olur....

İnşallah hamilesindir :Saruboceq: muhtemel regl günün 28 i değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…