günaydın canımmmm...... Inşallah inşallahhhhh canım yaaa hepimizden güzel haberler gelsin inşallah arka arkaya.........sibel günaydın , ikiniz de güzel haberleri verin inşallah hihoyyyt arkanızdayız alkisalkisalkis
merhaba arkadasım dün test negatif çıktı dr ultrasonla baktı yumurtalarda çatlama olmamış dedi progynex hapı verdi adet olunca gel dedi bu hap addet olmak için mi bilen varmı
arkadaşlar adetin 10.gününde yumurta 14,5mm olmuş ise bu gelişme normalmidir sizce??
bildiğim kadarıyla gayet normal ve güzel....
Bugün kontrolüm vardıreglmin 13. günü . iki tane yumurtam varmış ama 15 mm olabilmişler anca doktor küçük dedi 20 ye yakın olmasını bekliyormuş ben geç ovülasyon oluyorum deyince o zaman iki gün sonra tekrar bakalım dedi.kendimi çok kötü hissediyorum inşallah cuma gününe kadar büyür .. hiç sanmıyorumya
canım o zamanki kadar yok ağrı artık ama akıntım çok fazla ama bu durumla alakalı olduğunu asla düşünmüyorum........neyse söylediğim gibi dr. Bana 3 ay bu ilacı önermişti bu 2. Ayım 3. Ayı beklemeyi düşünmüyorum dr. Gidicem...... Sana bi örnek vereyim ki mutlaka okumuşsundur... Bu formdaki bi arkadaş dr.u yumurtaların hiç gelişmemiş dediği ay arkadaş hamile olduğunu öğrendi..... Sende içini ferah tut canımmm.... Olucak bu ay inşallah güzel haberini burda duyucağız allahın izniyle canımmm....sibelcim teşekkür ederim canım inşallah opuyorumnanaktan
iki günde istenilen boya gelme şansı var mı diye sordum , sanmam dedi.ama ben birsürü örnek okudum forumlarda 2 günde 4-5 mm fark yapan.inşallah benimki de yapar.
Senin ağrılar ne durumda devam ediyor mu ?
hayır canım yumurtalık takibi bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri gitmedim hiç..... Daha önce yumurta takibi yaptırmıştım ama sorun yoktu....sağol sibelcim , keşke .. Ilacı bence 1 ay daha kullan.hemen ümitsizliğe kapılma bence.sana dr 3 ay demiş ama bu ilacı 4-6 ay kullanan ve gebe kalan da çok var.bu arada doktorun ov. öncesi çağrıp yumurtalık takibi yapmıyor mu ?
merhabalar bugün serophene ve folic plus kullanmaya başladım. adetlerim düzensiz oluyor. doktorum beni takibe çağırmadı.bu ay olmassa gelecek ay deniyceksin dedi. 3 ay süre tanıdı. kafam karıştı şimdi.
hayır canım yumurtalık takibi bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri gitmedim hiç..... Daha önce yumurta takibi yaptırmıştım ama sorun yoktu....
yumurtaların iyise bugün yarın iyi alırız senin o zaman sibelcim.sorunun stres yapmak mı acaba :uhm:
canım hayırlısı olsun....merhabalar bugün serophene ve folic plus kullanmaya başladım. Adetlerim düzensiz oluyor. Doktorum beni takibe çağırmadı.bu ay olmassa gelecek ay deniyceksin dedi. 3 ay süre tanıdı. Kafam karıştı şimdi.
merhabalar bugün serophene ve folic plus kullanmaya başladım. adetlerim düzensiz oluyor. doktorum beni takibe çağırmadı.bu ay olmassa gelecek ay deniyceksin dedi. 3 ay süre tanıdı. kafam karıştı şimdi.
hoşgeldin.aynı durumdayız canım.serophene ve folic plus adetler düzensiz ve doktorum benide çağırmıyor ve çatlatma iğneside yapmıyor.4 ay süre verdi bu tedaviyle olmazsa başka bi tedaviye geçecekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?