Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

bugün yine kontrolüm var kızlar dua edin benim için yumurtalarım kocamaaaan olmuuş olsunlar :saruboceq:
inşallah canım güzel haberlerle dön hayırlısıylaaa.......... Sende benim için dua et hiç ümidim olmamasına rağmen yine de bu ay güzel haber alayım inşallah 3-4 günüm kaldı....

arkadaşlar merhaba tedaviye yeni başlayanlardan biriyim bende ve dr. serophene verdi 2 tane yumurtalık oluşmuş inşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.

hep ediyorum zaten tüm forum bu ay bebeklenir de temmuz hamileleri diye forum açarız inşallah opuyorumnanaktan

12. günümdeyim dr. kaç santim olduğunu söylemedi ve 4 gün içinde 2 kere ilişkiye girip tekrar çağırdı kontrole sanırım bana iğne falan vurmuyacak. 3 aylık bir tedaviden bahsetti ve son ay rahim filmi çekecekmiş eşimdede sorun çıkmadı tedaviye yeni başladığım için hiç anlamıyorum formdan öğrendim çoğu şeyi bende. sizler kaç aydır kullanıyorsunuz.. ve acaba bu ilaçla hamile kalan çoğunluktamı..

arkadaşlar merhaba tedaviye yeni başlayanlardan biriyim bende ve dr. Serophene verdi 2 tane yumurtalık oluşmuş inşallah hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.

hoşgeldin canım hayırlı olsunn..... Ben 2 aydır kullanıyorum bu 2. Ayım ay sonu öğrenicem inşallah bakalımm. Bende sadece ilaç kullanıyorum 3 ay denenicek bu şekilde son ayıma girdim anlıcağın ama hiç ümitli değilim..... Inşallah sen ilk ayında tutturursun.....

inşallah canım hepimiz bir gün hamiş kalırız.. Ama ümitsizlik bizi çok etkiliyor ümidini yitirme canım..

benim de ilk ayım ve bugün 15. günüm ve birazdan kontrole gidicem.daha çatlayıp çatlamadığımı bilmiyorum

arkadaslar ben ilk kez dün basladım ama takibe çağırmadı neden acaba bide size hangi günler ilişki önerdi?

arkadaslar ben ilk kez dün basladım ama takibe çağırmadı neden acaba bide size hangi günler ilişki önerdi?
canım bende rahim filmi çekilden sonraki ay başlamam için verdi 3 ay... Adetin 5. Günü başlayıp 5 gün boyunca içiyosun günde 1 tane sonra 4 gün ara verip gün aşarı ilişki önerdi ki bu 14. Güne denk geliyooo..... Benide takibe falan çağırmadı bu şekilde işte bu ikinci ayım

mrba sibel sen kaç yıldır deniyorsun? adet gecikmesi yapabilir mı? bide yumurtlama gününü takip ediyormusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…