Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

mrba sibel sen kaç yıldır deniyorsun? Adet gecikmesi yapabilir mı? Bide yumurtlama gününü takip ediyormusun

canım 14 ay sayılır canımmm biz bütün tetkiklerimizi yaptırdık.. Hormon testi kan sayımı rahim filmi ve yumurta takibi ayrıca eşimden sperm testi.... Hiçbir sorun yok.... 1 yıl kadar da doğum kontrol hapı kullandım... Ilk tedavi olarak bu ilacı önerdi dr. Işte 3 ay bunu deneyelim dedi yani tedavinin ilk aşaması bu ilaç sanırım sonra olmazsa diğer aşama iğne başlıcak.... Hayırlısı olsun canım hepimiz için ne diyeyim başka....

kızlar şimdi doktordan geldim.sibelcim sen haklı çıktın hihoyyyt ovülasyonum geç oluyormuş doğru tahmin etmişim delikafadulden yumoşlarım 18.7 mm olmuşlar bile delikafadulden muhtemelen bir-iki gündede 20 olur, cumartesyi pazara bağlayan gece çatlama olur dedi , çok sevindim çok :dance: :dance: yarın ateşin çıkar o zaman dedi zaten aslında o bişey demiyo ultrasonda gördüklerini söylüyo , ben yapıyom yorumu oda tasdikliyo :roflol::roflol: istersen çatlama iğnesi de yazarım ama gerek yok dedi.haa bu arada pazartesi gel de bakalım çatlamış mı dedi alkisalkisalkis

CANIM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM hihoyyyt NE GÜZEL Bİ HABERRRR BU....... BU AY BEBİŞİNİN HABERİNİ AL İNŞALLAH CANIMMMMM:1hug:

inşallah canım hihoyyyt inşallah bu ay bütün forum kavuşur bebişlerine :Saruboceq:
bu ay bebişim gelmese de yumurtamın büyüdüğünü öğrenmek bile bana yetti a.s bi de çatlıyo mu sorun yok demektir alkisalkisalkis

çok sevindim allah bebişinide kucağına almayı nasip etsin. :dance:[/QUOTE]

teşekkür ederim , sana da inşallah :1hug:

kızlar yok mu bir gelişme hihoyyyt bugün yarın günün geçicekti senin sibelcim .. hayır haberlerinizi bekliyorum :1hug:

benim de oğlumda bütün adet belirtilerim vardı canım umutsuzluğa kapılma a.s.
şimdi dr dan geldim.her iki yumurtam da çatlamış , artık bekle dedi.inşallah benim de göbüşüm doludur

[ı]benim de oğlumda bütün adet belirtilerim vardı canım umutsuzluğa kapılma a.s.
şimdi dr dan geldim.her iki yumurtam da çatlamış , artık bekle dedi.inşallah benim de göbüşüm doludur
[/ı]

inşallah canım hamile kalırsında senin için sevinirim .. Bende bişey yok
senin için sevinelim canım benim....

benim de oğlumda bütün adet belirtilerim vardı canım umutsuzluğa kapılma a.s.

AYRICA CANIM NEYİ BEKLİYOSUNUZ ÇATLAMIŞ İŞTE ÇALIŞMALARA BAŞLAYIN BİRAN ÖNCE..yerimseniben

:) çatlama öncesi ve gününde çalıştık sibelcim şimdi artık bebişi bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim aet olunc bende serophene kullanıcam bu sefer günde dört içiceksin dedi doktorum renkly arkadaşım inşallah hamile kalırsın da bize de moral umut destek olursun:teytey:

slm kızlar ben geldim aet olunc bende serophene kullanıcam bu sefer günde dört içiceksin dedi doktorum renkly arkadaşım inşallah hamile kalırsın da bize de moral umut destek olursun:teytey:

inşallah esma :Saruboceq: bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine aynı , serophene kullanıcam.umutluyum ama sanki bu ay başarıcakmış gibi hissediyorum süprizzzzz
senin kaçıncı kullanışın olacak

canım ben ilk ay günde iki taneyle başladım hiç yumurta gelişmedi ikinci ay günde üç kullandım sadece bir tane gelişti ama o da 13 mm olduğu için çatlatma iğnesi yapmadı iki gün sonra gel bakalım gelişimine dedi ama ben il dışına çıktığım için gidemedim bu ay eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için tedaviye ara verdim önümüzdeki ay günde dörtle başlıycam yumurtaları geliştiremedik yani bi türlü:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…