Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

geçmiş olsun.keşke 13 mm iken gidebilseymişsin belki çatlayacak kadar büyümüşlerdir o zaman benimkide 2 günde 5 mm büyümüştü.bende ilk kullanıyorum.tek yumurtalığımı göremedi dr arkadaymış ama diğerinde 2 tane oldu ve çatladı.darısı senin de başına canım.gebelik oluştu mu oluşmadı mı bilmiyorum ama yumurtalarımın büyüyüp çatlaması bile yetti içimin rahatlamasına

tabiki için rahat olmalı ne güzel bak yumurtalar gelişmiş çatlamış amin canım amin darısı başıma ama şu tedavi süreci psikolojimi çok bozdu sonunda dileğimiz gerçekleşir inşallah bizler de anne olabiliriz:sm_confused:

Benİm kırmızılar gelmedİ hala İlaÇtan dolayı adetİ geÇİcen varmı? KaÇ gÜn gecİkme yapıyo

normalde düzenli midir sibelcim ... dün olman lazımdı di mi delikafadulden gecikti delikafadulden test yapsana alkisalkisalkis geliyo galiba . ben bile burdan heyecanlandım , sen nasıl sabrediyosun delikafadulden

[ı]normalde düzenli midir sibelcim ... Dün olman lazımdı di mi delikafadulden gecikti delikafadulden test yapsana alkisalkisalkis geliyo galiba . Ben bile burdan heyecanlandım , sen nasıl sabrediyosun delikafadulden[/ı]

ama canım hiçbir belirti yok kiii hamile olduğuma dair.... O yüzden heyecan yok... Adet olcağımı biliyorum ağrılarımda var.... Sadece gecikmesi tedirgin yapıyo..

ama o adet belirtileri , ağrıları zaten hamilelikte de oluyo lmaz: bi test yapta mezun edelim seni , bizede ümit ver a.s

slm sibelcim renkly arkadaşımla konuşmalarınızı okudum da adetin gecikmiş hangi ilacı kullandın da gecikti ayrıca gebelik testini akşam değil de sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur

slm sibelcim renkly arkadaşımla konuşmalarınızı okudum da adetin gecikmiş hangi ilacı kullandın da gecikti ayrıca gebelik testini akşam değil de sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur

slm esmaaa serophene kullanıyorum bu 2. Ayım geçen ay bi gecikme yaşamamıştım ama bu ilacın gecikme yaptığını bazı arkadaşların yazışmalarından okumuştum... O yüzden bi gecikme olmuş olabilir diye düşünüyorum..

Kızlar yarın sabah test yapıcam tekrar evde dua edİn benİm İÇİn......

inşallah hamilesindir canım çatlatma iğnesi yapmadanmı tedavi görüyosun benim geçen ay 13mm lik bir yumurtam vardı kontrole elimde olmadan devam edememiştim o ayı es geçtik artık bir pkolu olarak asla adet olacağımı düşünmüyodum ki bir hafta gecikmeli adet oldum. yani gecikme olabiliyor ama inşallah sen olmazsın da tebrik ederiz yarın mutlaka haber ver canım:1hug:

işallah sonuç pozitiftir sibel ben yaptım negatif malesef ve kanamamda arttı yani bu ayda boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…