canım ben ilk ay günde iki taneyle başladım hiç yumurta gelişmedi ikinci ay günde üç kullandım sadece bir tane gelişti ama o da 13 mm olduğu için çatlatma iğnesi yapmadı iki gün sonra gel bakalım gelişimine dedi ama ben il dışına çıktığım için gidemedim bu ay eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için tedaviye ara verdim önümüzdeki ay günde dörtle başlıycam yumurtaları geliştiremedik yani bi türlü:gitme:
ly senin adetlerin düzenli mi??
tabiki için rahat olmalı ne güzel bak yumurtalar gelişmiş çatlamış amin canım amin darısı başıma ama şu tedavi süreci psikolojimi çok bozdu sonunda dileğimiz gerçekleşir inşallah bizler de anne olabiliriz:sm_confused:geçmiş olsun.keşke 13 mm iken gidebilseymişsin belki çatlayacak kadar büyümüşlerdir o zamanbenimkide 2 günde 5 mm büyümüştü.bende ilk kullanıyorum.tek yumurtalığımı göremedi dr arkadaymış ama diğerinde 2 tane oldu ve çatladı.darısı senin de başına canım.gebelik oluştu mu oluşmadı mı bilmiyorum ama yumurtalarımın büyüyüp çatlaması bile yetti içimin rahatlamasına
BEBİŞ GELİYOOOOO İNŞALLAH...... :1hug::) çatlama öncesi ve gününde çalıştık sibelcim şimdi artık bebişi bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
Benİm kırmızılar gelmedİ hala İlaÇtan dolayı adetİ geÇİcen varmı? KaÇ gÜn gecİkme yapıyo
[ı]normalde düzenli midir sibelcim ... Dün olman lazımdı di mi delikafadulden gecikti delikafadulden test yapsana alkisalkisalkis geliyo galiba . Ben bile burdan heyecanlandım , sen nasıl sabrediyosun delikafadulden[/ı]
ama o adet belirtileri , ağrıları zaten hamilelikte de oluyolmaz: bi test yapta mezun edelim seni , bizede ümit ver a.s
slm sibelcim renkly arkadaşımla konuşmalarınızı okudum da adetin gecikmiş hangi ilacı kullandın da gecikti ayrıca gebelik testini akşam değil de sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur
sibel insallah hamilesindir.. Adetlerin normalde duzenlımıydi
Kızlar yarın sabah test yapıcam tekrar evde dua edİn benİm İÇİn......
Kızlar yarın sabah test yapıcam tekrar evde dua edİn benİm İÇİn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?