Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Kızlar kırmızılar geldıııı ((( bu ay devam etmıcem sanırım ılaca..... Dr. Arayıp sÖylıcem... Çok moralsızımmmm.......

Son düzenleme:
sibelcim .. üzüldüm ama herşeyin hayırlısı arkadaşım , ümidini kaybetme .. önümüzdeki ay gelir belki bebişin

diğer arkadaşlar sizlerin ne zaman muhtemel adet günleriniz ? yaklaşan var mı ? birimizden bari iyi haber çıksa da bu ay , diğerlerimize daha bi ümit olsa :a015:

sibelcik bozma moralini hemen yıkılma ya tedavine devam et bence herşeyin hayırlısı olsun

slb bayram çok üzüldüm... olsun sonraki aya inşallah. Kızlar bende dr. gittim ve 2 yumurtamda çatlamış çok mutluyum dr. bekle dedi ama çok sabırsızlanıyorum daha adetime 12 gün var.

iyi akşamlar
senin adına çok sevindim canım inşallah güzel haberlerini de alırız.benimde şu saat itibariyle 9 gün kaldı.yani 8 ağustosu bekliyorum.senin 13 ü mü?
bu arada şimdi dikkatimi çekti biz aynı ildenmişiz :)

evet canım ya ben fark ettim sormak kısmet olmadı. evet benimde 13 ü biraz daha geçsin belirtilerden anlarız heralde. Sem merkezdemizsin.

Kızlar verdıĞınız moral ve desteklerınız ıÇın hepınıze ayrı ayrı teŞekÜr ederım.... ıyıkı varsınız........ SaĞolun......

bence bu ay da ilaç kullan bi dene sibelcim 3. 4. denemesinde tutturan o kadar çok anne var ki :1hug:
KULLANICAM GALİBA CANIMMM... DÜN DOKTORLAR SİTESİ DİYE BİYERE ÜYE OLDUM TÜRKİYENİN HERYERİNDEN ONLARCA UZMAN DR. VAR VE SORU SORABİLİYOSUN.... DÜN 12 TANE DR. DURUMUMU ANLATAN Bİ SORU SORDUM VE HEMEN HEMEN HEPSİ AYNI CEVABI VERMİŞ.... SABIRLI OLUN UYGULANAN TEDAVİ DOĞRUDUR DİYE... DÜN O MORAL BOZUKLUĞUYLA İLACI KULLANMICAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ VE SÖYLEMİŞTİM AMA DÜN FİKRİM DEĞİŞTİ KIZLAR.... SABIRLA BEKLİCEM O GÜNÜ..... BÜYÜK ALLAHIM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN... a.s.a.s.:a.s.a.s.a.s.:teytey:

moralinin düzelmesine çok sevindim canım.o zaman gel bizde bi liste yapalım kendimize delikafadulden
kimler vardııı ... ben aklımdakileri ekliyim de olmayan adını ekletsin ya da eklesin

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ... 08 ağustos
ekavuk ...13 ağustos
sblbayram ... kaç ağustos :)
esmaaa0202 ...
daisy_81 ...

bende eda memnun oldum.evet 8 yaşında bir oğlum var.biz 2. çocuğumuzu istiyoruz.oğlum doğduğunda daha 22 yaşındaydım hiç anlamadım anne olduğumu. bu olursa sanki ilk çocuğum olacakmış gibi hissediyorum nedense.eşim de öyle , sanki hiç baba olmamışım gibi hissediyorum diyor.tarif edilemez bir duygu annelik dilerim bu ay tadarsınız sizler de :Saruboceq:

amin edacığım inşallah hep birlikte ilk senden duyarız o mücdeli haberi arkadanda biz geliriz inşallah. Günler hiç geçmiyor sanki ama az kaldı.

Adet belirtin falan yok dimi. Benim kasıklarıma arada ağrı giriyor ama ne ağrısı çözemedim. Yumurta çatladığında normalmiş dedi doktar fakat hala arada öyle bir ağrı hissediyorum. Nedeni hakında bilgin varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…