elbet denk geliriz canım buralardayız nede olsaopuyorumnanaktanişte yine denk gelemedik :sinifsinif:
Kızlar nerdesİnİzzzzzzz. Moralİm Çok bozuk
KULLANICAM GALİBA CANIMMM... DÜN DOKTORLAR SİTESİ DİYE BİYERE ÜYE OLDUM TÜRKİYENİN HERYERİNDEN ONLARCA UZMAN DR. VAR VE SORU SORABİLİYOSUN.... DÜN 12 TANE DR. DURUMUMU ANLATAN Bİ SORU SORDUM VE HEMEN HEMEN HEPSİ AYNI CEVABI VERMİŞ.... SABIRLI OLUN UYGULANAN TEDAVİ DOĞRUDUR DİYE... DÜN O MORAL BOZUKLUĞUYLA İLACI KULLANMICAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ VE SÖYLEMİŞTİM AMA DÜN FİKRİM DEĞİŞTİ KIZLAR.... SABIRLA BEKLİCEM O GÜNÜ..... BÜYÜK ALLAHIM HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN... a.s.bence bu ay da ilaç kullan bi dene sibelcim 3. 4. denemesinde tutturan o kadar çok anne var ki :1hug:
ben merkezdeyim...hayır değilim çorludayım ben , ya sen ?
bu arada adını öğrenebilir miyim ?
bende eda memnun oldum.evet 8 yaşında bir oğlum var.biz 2. çocuğumuzu istiyoruz.oğlum doğduğunda daha 22 yaşındaydım hiç anlamadım anne olduğumu. bu olursa sanki ilk çocuğum olacakmış gibi hissediyorum nedense.eşim de öyle , sanki hiç baba olmamışım gibi hissediyorum diyor.tarif edilemez bir duygu annelik dilerim bu ay tadarsınız sizler de :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?