moralinin düzelmesine çok sevindim canım.o zaman gel bizde bi liste yapalım kendimize delikafadulden
kimler vardııı ... ben aklımdakileri ekliyim de olmayan adını ekletsin ya da eklesin
Beklenmeyen Regl Günleri
renkly ... 08 ağustos
ekavuk ...13 ağustos
sblbayram ... kaç ağustos :)
esmaaa0202 ...
daisy_81 ...
edacım canım çok iyi düşünmüşsün ayrıca bu listeyi......inş. 8 ve 13 ağustosta güzel haberler alıcaz.....
bu son ayım bu ayda serophene kullanıcam eğer bu ayda hamile kalamazsam işler değişecek işallah bu ay sağlıkla tutunur bebişim dua edin kızlar...
moralinin düzelmesine çok sevindim canım.o zaman gel bizde bi liste yapalım kendimize delikafadulden
kimler vardııı ... ben aklımdakileri ekliyim de olmayan adını ekletsin ya da eklesin
Beklenmeyen Regl Günleri
renkly ... 08 ağustos
ekavuk ...13 ağustos
sblbayram ... kaç ağustos :)
esmaaa0202 ...
daisy_81 ...
herkese iyi akşamlar a.s.
tablo bence de iyi oldu her yeni sayfaya bi tane koyalım ki unutmayalım birbirimizi :1hug:
ummahan inşallah canım , ihşallah mezun olursun bu ay forumumuzdan :1hug:
raebzah forumun sahibi senmişsin zaten canım.izin almadan yayıldık , bir de liste yaptık ama sakıncası yoktur inşallah kaydirigubbakcemile3
Beklenmeyen Regl Günleri
renkly ............... 08 ağustos
raebzeh .............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ...........
ummahan_d ......
not: ummahan ve daisy bi sizin tarihleriniz kaldı :1no2:
adetine daha var bence psikolojik olabilirsaat 2 olmuş uykum yok.bide ben bu günlerde çok sık tuvalete gidiyorum yaa psikolojik mi acaba :bbo:
aa müge dedin de evet bak onu yazmadık listeye.du hemen ekliim bari vereliniortak
iyiym canım sağol sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?