Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

29 ağustos canımyerimseniben

edacım canım çok iyi düşünmüşsün ayrıca bu listeyi......inş. 8 ve 13 ağustosta güzel haberler alıcaz.....

bu son ayım bu ayda serophene kullanıcam eğer bu ayda hamile kalamazsam işler değişecek işallah bu ay sağlıkla tutunur bebişim dua edin kızlar...

oh oh oh listeler hazırlanmış gerçi ben bu ay tedaviye ara verdim ama beni de ekleyin belki bi mucize olur 17 ağustosopuyorumnanaktan

:1shok::1shok:liste yenilenmişyerimsenibenbenide ekleyin canlarıımm..bu ara tedaviyi, bıraktım ama listenizde yer alayım inşallah uğurlu gelir hepimize..:Saruboceq::Saruboceq:12 ağustos adet tarihim..öptüm canlarıııımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar a.s.
tablo bence de iyi oldu her yeni sayfaya bi tane koyalım ki unutmayalım birbirimizi :1hug:
ummahan inşallah canım , ihşallah mezun olursun bu ay forumumuzdan :1hug:
raebzah forumun sahibi senmişsin zaten canım.izin almadan yayıldık , bir de liste yaptık ama sakıncası yoktur inşallah kaydirigubbakcemile3

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 08 ağustos
raebzeh .............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ...........
ummahan_d ......
mugemugemuge..

not: ummahan ve daisy bi sizin tarihleriniz kaldı :1no2:

Son düzenleme:

canıımm beniiimm ne demekŞenizŞenizben tatil dolayısıyla pek girmiyom kulube..sizler ilgilenirseniz sevinirimopuyorumnanaktansağol canım benim..topiğimiz ilerlesin durmak yoklmaz: yola davam:dance::hooray:öptüm opuyorumnanaktan

slm millet listedeki adet tarihlerine daha çok var en yakını 9 gün sonra bu ne demek oluyo bol bol çalışacaz demek oluyo:jeyyar::jeyyar::jeyyar::CüvCüv:

canım yanlış hatırlamıyosam senin bi tane çocuğun vardı dimi ona nasıl hamile kaldın

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ............... 08 ağustos
raebzeh .............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ...........
ummahan_d ......
mugemugemuge..

heeh şimdi oldu kaydirigubbakcemile5
ilk önce benim günüm.inşallah açılışı yaparım , geriden herkes :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…