aaa tesadüfe bak benim civcivlerim tatlı öğrencilerim de ikiye geçti:sm_cool:ne güzel , kaçıncı sınıfsın bu yıl ? benim oğlumda 2 ye geçti
iyiyim sibelcim sağol.ya tamam itiraf ediyorum iyi değilim çok heyecanlıyım :kedi: inşallah ama benim pek umudum kalmadı 8 gün kaldı ne kasıklarımda ağrı var ne göğüslerimde :umursamaz: elimdeki tek belirti fazlalaşan tükürüğüm ve sık idrara çıkmam.onlarda sık sıvı almamdan olabilir CADIARZU haa sahi birde krem gibi bembeyaz ve kokusuz akıntım var.oooooooooooff işte ya bilirsin zaten az çok nasıl bi his olduğunu.
:roflol: eltimin kınası vardı , yoktum.yarında düğünümüz var yine yokum :icecream:
FAZLA YORMA ARKADAŞIM KENDİNİ..........:1hug:
BEBİŞ GELCEK ALLAHIN İZNİYLE
ayyy inanmıyorum ya valla ciddi ciddi hamilelik belirtileri var gibi yaaa beni de bi merak sardıay sibel , benim için ne istersen allah sana iki katını versin emi a.s ikiz oluyo bu kanımca :roflol:
bu sabah çok midem bulandı (ilk kez),çok fazla tükürük salgılıyorum ve günde 2-3 kere wc ye giden ben çok sık gider oldum.göğüslerim öyle dokununca pek acımıyor ama arada keskik sızlamalar oluyor ve ağırlaştı sanki.sol kasığımda batmalar oluyor ara ara veya yine ara ara bel altına sancı girip geçiyo.bide dün başım döndü , öyle ki deprem oluyor sandım.haaa bir de akıntım var krem gibi beyaz.acaba bunların hepsi psikolojik olarak mı oluyor.öyle çok merak ediyorum ki CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?