Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

dayanamadım oynadım kızlar , trakyalıyım kanım durmuyor napiim :roflol: eğer bu ay bu yaşadıklarımla bebiş yoksa bundan böyle belirtinin babası olsa kılım oynamaz :dilcikar: bu nedir anacım resmen işgence.her dakka aklım vücudumda benneyaptımki böyle olunca olmayacağı varsa da oluyor belirtiler :roflol: neyse bu ayı böyle atlatayım da , bidahaki ay hiç umursamıycam vücudumu :1no2: bu arada şu saat itibariyle 6 gün kaldı delikafadulden bebek var ya da yok bi yana bu kuşku bitecek diye çok sevincem sanırım yerimseniben

iyiyim canım bende napim adet günü ilk sırada yer alan biri olarak senin gelişmeleri merakla bekliyorumhihoyyyt

aa dur kız listeyi alalım geride kaldı :)
[
B]Beklenmeyen Regl Günleri [/B]

renkly ............... 08 ağustos
raebzeh .............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ...........
ummahan_d ......
mugemugemuge..

EDACIM AMıNNNN ıNŞALLAH CANIMMMM... BÜYÜK ALLAHIM ıSTEYEN HERKESE VERSıN ıNŞALLAH... CANIMMM DAHA ÖNCE SEN HAMıLELıĞı YAŞAMIŞ BıRı OLARAK BELıRTıLERı BıZDEN DAHA ıYı ANLAYABıLıRSıN.. O YÜZDEN PSıKOLOJıK OLDUĞUNU SANMIYORUM...AÇIK AÇIK BEBıŞ GELıYORUM DıYOR SANKı.... ALLAH HAYIRLISINI VERSıN ARKADAŞIM YıNEDE.....:1hug:a.s.

Kızlar bu arada ben yıne baŞladım ılaca bugÜn 2. GÜnÜm bu ay son.... Hayırlısı allahtan hepımız ıÇın.....

ilaç hayırlı olsuuun göbüşün dolsuun zemuszemus
valla sibelcim benim oğlumda hiç belirtim olmamıştı.belki de beklemediğim içindir.3 ay denedik , olmadı.4. ay taşınma telaşı girdi , anlayamadım.taa regl 4 gün geçince test yapmak geldi aklıma a.s ama sanki adet olacakmışım gibiydi aynı hissettiklerim.zaten bu sebeple 4 gün geçince test yaptımya .ha geldi ha gelecek hep bekledim kırmızıları anlayacağın.
şimdi devamlı aklım vücudumda olduğundan emin olamıyorum.ama akşam sabaha kadar uyumamı angelleyen bir bulantım oldu ve hiç psikolojik gibi değildi , midemi mi bozdum ne oldu bilmem ama öldüm öldüm dirildim kafamçokkarıştı birde sol kasığımda 10 dakika kadar bi batma oldu , sonra geçti.
son 5 güh kaldı , bakalım , hayırlısı neyse olsun . bu belirtiler var diyor bağıra bağıra ama göğüslerimdokununca acımıyor.sertleşip yanmaya , sızlamaya da başlamadı sadece 1 gün oldu geçen hafta ve düzeldi anlayamadım bende.tek tesellim gün içinde ara ara gelip geçen sızlamalar

Selam kızlar,bir süre gelmedim epey değişiklik olmuş...listemiz bile değişmiş.eski liste nerelerdeki?Sibelcim elden bişey gelmiyor maalesef denemeye devam napalım bizim kaderimizde beklemek.Benim adetime 1 hafta kaldı bakalım ama ben bu ay tatil taptım gün takip etmedim ve denk gelmedide o günlere o yüzden bu ayda boş beklemiyorum bile....allah hepimize beklemelerin sabrınıda mükafatınıda versin inşallah ...

selam kızlar aranıza bugün katıldım.ben de bu ay serophene kullandım ve beklenmeyen regl günüm 6 ağustos.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet canım haklısın yapıcak bişey yok beklicezzz..... Hayırlısı olsun hepimiz için....

kızlar hoşgeldiniz a.s. nelke eski liste görmedik biz (gerilere bakmadık) , zaten geldiğimizdede kimseler yoktu bizde kendimize liste yaptık.sonradan forumun sahibi katıldı aramıza gerçi ama o geldiğinde biz çoktan yerleşmiştik bile a.s listeye sizi de ekliyorum sakıncası yoktur inşallah a.s.
not: regl tarihi de gerekli

Beklenmeyen Regl Günleri

vil... ..................06 ağustos
renkly ...............08 ağustos
raebzeh ............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ...........
ummahan_d ......
mugemugemuge..
nelke ..................

bence sen %90 hamilesin canım ümitlendirmek gibi olmasın da şu belirtilere baksana:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…