ay sibel , benim için ne istersen allah sana iki katını versin emi a.s ikiz oluyo bu kanımca :roflol:
bu sabah çok midem bulandı (ilk kez),çok fazla tükürük salgılıyorum ve günde 2-3 kere wc ye giden ben çok sık gider oldum.göğüslerim öyle dokununca pek acımıyor ama arada keskik sızlamalar oluyor ve ağırlaştı sanki.sol kasığımda batmalar oluyor ara ara veya yine ara ara bel altına sancı girip geçiyo.bide dün başım döndü , öyle ki deprem oluyor sandım.haaa bir de akıntım var krem gibi beyaz.acaba bunların hepsi psikolojik olarak mı oluyor.öyle çok merak ediyorum ki CADIARZU
HOŞGELDİN...... İNŞALLAH İLK AYINDA O GÜZEL HABERİ ALIRSIN CANIM...selam kızlar aranıza bugün katıldım.ben de bu ay serophene kullandım ve beklenmeyen regl günüm 6 ağustos.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
selam kızlar,bir süre gelmedim epey değişiklik olmuş...listemiz bile değişmiş.eski liste nerelerdeki?sibelcim elden bişey gelmiyor maalesef denemeye devam napalım bizim kaderimizde beklemek.benim adetime 1 hafta kaldı bakalım ama ben bu ay tatil taptım gün takip etmedim ve denk gelmedide o günlere o yüzden bu ayda boş beklemiyorum bile....allah hepimize beklemelerin sabrınıda mükafatınıda versin inşallah ...
canım inşallah bu ay hamiş kalırsın hadi bakalım hayırlısıa.sKızlar bu arada ben yİne baŞladım İlaca bugÜn 2. GÜnÜm bu ay son.... Hayırlısı allahtan hepİmİz İÇİn.....
bence sen %90 hamilesin canım ümitlendirmek gibi olmasın da şu belirtilere baksana:dance:ilaç hayırlı olsuuun göbüşün dolsuun zemuszemus
valla sibelcim benim oğlumda hiç belirtim olmamıştı.belki de beklemediğim içindir.3 ay denedik , olmadı.4. ay taşınma telaşı girdi , anlayamadım.taa regl 4 gün geçince test yapmak geldi aklıma a.s ama sanki adet olacakmışım gibiydi aynı hissettiklerim.zaten bu sebeple 4 gün geçince test yaptımya .ha geldi ha gelecek hep bekledim kırmızıları anlayacağın.
şimdi devamlı aklım vücudumda olduğundan emin olamıyorum.ama akşam sabaha kadar uyumamı angelleyen bir bulantım oldu ve hiç psikolojik gibi değildi , midemi mi bozdum ne oldu bilmem ama öldüm öldüm dirildim kafamçokkarıştı birde sol kasığımda 10 dakika kadar bi batma oldu , sonra geçti.
son 5 güh kaldı , bakalım , hayırlısı neyse olsun . bu belirtiler var diyor bağıra bağıra ama göğüslerimdokununca acımıyor.sertleşip yanmaya , sızlamaya da başlamadısadece 1 gün oldu geçen hafta ve düzeldi anlayamadım bende.tek tesellim gün içinde ara ara gelip geçen sızlamalar
selam kızlar aranıza bugün katıldım.ben de bu ay serophene kullandım ve beklenmeyen regl günüm 6 ağustos.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?