Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

slm kızlar...1 haftadır şehir dışındaydım nete de giremedim.bu arada serephone bitti çalışmalara başladık.doktor 15 ve 17 günler ilişki dedi yani gelecek haftasonu ama biz erken başladık. bu arada adet tarihim düzensiz ama 30 gün hesap edersek 23 ağustos olması gerekiyor.:teytey:

ıyi akşamlar kızlar

Beklenmeyen Regl Günleri

vil... ..................06 ağustos
renkly ...............08 ağustos
raebzeh ............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
ummahan_d ......
mugemugemuge..
nelke ..................

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Beklenmeyen Regl Günleri

nelke ................10 ağustos
ummahan_d ......
mugemugemuge..

Olsun biz yine de ekleyelim , belli olmaz
şakkıdı

Kızlarrrrrrrrrr............... Bu ay bu ılacıda gÜnlerıde umursamamaya karar verdım.... ılaÇta daha 4. GÜnÜm ama bız ılıŞkı gÜnlerını beklemedık...akıŞına bırakıyorum herŞeyı artık......

Beklenmeyen Regl Günleri

nelke ................10 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos

ekledim canım :1hug:

valla sibelcim en güzelini yaparsın canım , kafan rahat olunca geliyor bebek bunu biliyoruz aslında hepimiz.bu ay kırmızılar gelirse birdahaki ay ben de umursamamayı düşünüyorum başarabilirsem

[ı]valla sibelcim en güzelini yaparsın canım , kafan rahat olunca geliyor bebek bunu biliyoruz aslında hepimiz.bu ay kırmızılar gelirse birdahaki ay ben de umursamamayı düşünüyorum başarabilirsem[/ı]
edacım çünkü o kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki artık... Yeter dedim kendi kendime.... Allah hayırlısını versin.... Bu arada hepinizin kandili mubarek olsun arkadaşlar..... Bol bol dua edelim hepimiz için......

sağol canım senin de mübarek olsun a.s. 3 günüm kaldı çok merak ediyorum ama elimde değil aklımdan başka şey geçmiyor :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…