Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

kızlar kandiliniz mübarek olsun.dualarınız kabul olsun inşallah.Ramazana güzel haberlerle gireriz inşallah.

listeyi bi öne alalım şöyleee

Beklenmeyen Regl Günleri

vil... ..................06 ağustos
renkly ...............08 ağustos
nelke ................10 ağustos
raebzeh ............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos

[ı]sağol canım senin de mübarek olsun a.s. 3 günüm kaldı çok merak ediyorum ama elimde değil aklımdan başka şey geçmiyor :1shok:[/ı]

edacım o zaman bi kan tahlili yaptır bence hemen sonuç alırsın canımmm................ Aman ben çok çok eminim bebiş geliyo inşallah...............

hepinizin kandili mubarek olsun kızlar.Allah dualarımızı kabul etsinn...

vil... yok mu hayır haber kı çatlıycaz burda delikafadulden benimde 2 gün kaldı , çok feci meraklanmaya başladım delikafadulden

kızlar nasılsınız?hayıt tohumuyla ilgili bi bilginiz varmı?bu konuyla ilgili birsürü forum açılmış çoğunu okudum ama daha çok kafam karıştı bi kısmı adetten önce başla yumurtlama döneminde bırak diyor,bi kısmı yumurtlamadan sonra kullan diyor,bazılarıda sürekli kullanılacak diyor.aktardan aldım hayıt tohumunu ama nasıl ve ne zaman kullanacağım anlamadım ya.sizin bi bilginiz varmı?

kızlar nerdesiniz yavvvvv.... merakta bırakmayın bizi.... sonuçlar olumsuz mu yoksa nerdesinizzzzzzzzzzzzz

canım söylediğin tohumu hiç duymadım.... ne işe yarıyomuşş

poc olanlara,adet düzensizliklerine iyi geliyormuş.hormonları dengeleyip doğurganlığı arttırıyormuş.

ben de duymadım fisfisfis vil... den haber yok mu ben de çok merak ediyorum.sibelcim benimki yarın.iki gündür aynı regl olacakmışım gibi kalçalarıma sancı giriyor ama ... bakalım yarın görücez.

listeyi bi öne alalım şöyleee

Beklenmeyen Regl Günleri

vil... ..................06 ağustos
renkly ...............08 ağustos
nelke ................10 ağustos
raebzeh ............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…