[ı]ben de duymadım fisfisfis vil... Den haber yok mu ben de çok merak ediyorum.sibelcim benimki yarın.iki gündür aynı regl olacakmışım gibi kalçalarıma sancı giriyor ama ... Bakalım yarın görücez.[/ı]
harikasın delikafadulden allah analı babalı büyütsün , sağlıkla kucağına al inşallah a.s.çok sevindim , ilk mezunumuzu verdik bile delikafadulden
bugünde benim günümdü.sabah test yaptım (ilk idrarımla değil) ve negatif çıktıama hala regl olmadım ve ateşim dahil tüm belirtilerim sürüyor.şimdi söyle bakalım ilk günü mü test yaptın , kaçıncı günü çizgileri gördün.neden müjde için bu kadar bekledin :teytey: :teytey: :teytey:
vil... bunlar sana ve bebişine
harikasın delikafadulden allah analı babalı büyütsün , sağlıkla kucağına al inşallah a.s.çok sevindim , ilk mezunumuzu verdik bile delikafadulden
bugünde benim günümdü.sabah test yaptım (ilk idrarımla değil) ve negatif çıktıama hala regl olmadım ve ateşim dahil tüm belirtilerim sürüyor.şimdi söyle bakalım ilk günü mü test yaptın , kaçıncı günü çizgileri gördün.neden müjde için bu kadar bekledin :teytey: :teytey: :teytey:
Ben testi hmen ilk gün yapmadım dün akşam yaptım yani 3.günü.Müjde için hemen girdim nete. 3 gün zor bekledim 1-2 gün geçsinde öle yapalım dedi eşim onu kırmamak için bekledim.sen bidaha test yap bence olmazsa kandan baktır. Bende yarın kana falan baktırayım doktora gideyim diyorum.
vilcim tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah
hamişlerin duası kabul olurmuş bize de bol bol dua eder misin?
inşallah uğurlu gelirsin arkandanda bizler müjde veririz.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?