Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

Beklenmeyen Regl Günleri

renkly ...............08 ağustos
nelke ................10 ağustos
raebzeh ............12 ağustos
ekavuk ..............13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos

:CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimiz :CüvCüv::CüvCüv:

vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi

kızlarr nerdesinizzz güzel haberlerim varrr allahım içim içime sığmıyo:sm_cool:

vil.....cimmm çok tebrik ederimmm....... çok sevindim yaaaa..... Harika bi haber..... Inşallah rahat bi gebelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın canım... Tekrar hayırlı olsun.... Darısı tüm istiyenlerin başına...inşallahhhhhhh.....

Ne desem bilmem ki , ben hala şeyolmadım zemuszemus

e negüzellllll.......... artık senide tebrik edebiliriz......:1hug: ama yinede emin olmak için bi kan testi yaptır..... valla ben olsam çoktannnnnnnnn yaptırmıştım edacım.....a.s.:teytey:a.s.:teytey:a.s.:teytey:a.s.

Teşekkür ederim sibelcim.Hadi sizdende bekliyorum artık güzel haberler.Evet darısı tüm bebiş bekleyenlere....:Saruboceq:

selam kızlar:) tatildeydim yeni geldim,eve gelir gelmez de kırmızıları gördüm mafoldumben moralim dibe vurdu,serophene ve çatlatma iğnesi işe yaramadı bu ay.bakalım bundan sonra süreç nasıl işleyecek? yeni hamişlerimize hayırlı olsun şimdiden:)

Kızlar bu ay benden umudu kesin az önce kan testi yaptırdım ve sanıyorum negatif.hala regl olmadım ve ilk defa gecikiyor benim reglim.inşallah bir sorunum yoktur korkmaya başladım.devamlı kasıklarım ağrıyor ama ne gelen var ne giden ..

olumsuz düşünme canım ya sonucu almamışsın anladığım kadarıyla sonuc bi belli olsun bakalım

slm arkadaşlar nezamandır yazamıyorum benim 2.ay denememde yine olmadı tedaviyi bırakmaya karar verdim.benim yumurtalar çok iyi gelişiyo kendiliğinden çatlıyo ama sorun neyse olmuyo.rahim filmide temiz çıktı.Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı haberler verir inş.

edacım olsun varsın ne yapalım boşver arkadaşım.... bak yeni bir ay yeni heyecanlar bizi bekliyo.... önümüzdeki aylarda güzel haberler vericez inşallah birbirimize...:1hug:

neden bırakıyosun canım dr. 2 ay mı demişti.....

üzülme canım hiç moralini bozma.bak çok şükür bi probleminiz yokmuş bence tamamen psikolojik olduğu için olmamış.olayı önce beyninde bitir.artık sorun haline getirmemeye çalış.ben inanıyorum bi gün kendiliğinden olacak mutlaka bi zamanı vardır sabret.

Tünaydın kızlar.Evet psikolojikman biz engelliyoruz aslında kendimizi , buna ben de inanıyorum.Daha hastalanmadım ama hastalanırsam sonraki ay gün bile saymıycam.ıçerim ilacımı ve silerim kafamdan.Yapabilirsim tabi :bbo:

Beklenmeyen Regl Günleri

nelke ................ 10 ağustos
raebzeh ........... .12 ağustos
ekavuk .............. 13 ağustos
esmaaa0202 ..... 17 ağustos
ummahan_d ...... 22 ağustos
sblbayram ........ 23 ağustos
daisy_81 ........... 23 ağustos
renkly ............... 09 eylül

:CüvCüv::CüvCüv: Hamişlerimiz :CüvCüv::CüvCüv:
vil... .................. :CüvCüv: turkbayragi
kızlar 3 gün gecikmenin ardından regl oldum.aslında doğrusu olmama sevindim bile.daha önce hiç gecikme yaşamamıştım gecikince ve bebekte olmayınca epey korktum.sanırım serophenenin etkisiydi bu gecikme.daha önce başkalarında da okumuştum geciktirme yapabiliyor diye.

nelke arkadaşımızdan haber yok mu :uhm: sıra ondaydı bi iyi haber de ondan alsak da sevinsek biraz.raebzeh seninde günün yarınmış , belki test yapsaydın çıkardı hı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…