kızlarr nerdesinizzz güzel haberlerim varrr allahım içim içime sığmıyo:sm_cool:
Edacım hadİ sıra sende........... GÜzel haberler ver bİze İnŞallahhhhh.......
Ne desem bilmem ki , ben hala şeyolmadım zemuszemus
vil.....cimmm çok tebrik ederimmm....... çok sevindim yaaaa..... Harika bi haber..... Inşallah rahat bi gebelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın canım... Tekrar hayırlı olsun.... Darısı tüm istiyenlerin başına...inşallahhhhhhh.....
Teşekkür ederim sibelcim.Hadi sizdende bekliyorum artık güzel haberler.Evet darısı tüm bebiş bekleyenlere....:Saruboceq:
Kızlar bu ay benden umudu kesinaz önce kan testi yaptırdım ve sanıyorum negatif.hala regl olmadım ve ilk defa gecikiyor benim reglim.inşallah bir sorunum yoktur korkmaya başladım.devamlı kasıklarım ağrıyor ama ne gelen var ne giden ..
Sonucu aldım. Çok iyi anlamıyorum diye sanıyorum dedim.< 2.00 negatif değil mi
Kızlar bu ay benden umudu kesinaz önce kan testi yaptırdım ve sanıyorum negatif.hala regl olmadım ve ilk defa gecikiyor benim reglim.inşallah bir sorunum yoktur korkmaya başladım.devamlı kasıklarım ağrıyor ama ne gelen var ne giden ..
slm arkadaşlar nezamandır yazamıyorum benim 2.ay denememde yine olmadı tedaviyi bırakmaya karar verdim.benim yumurtalar çok iyi gelişiyo kendiliğinden çatlıyo ama sorun neyse olmuyo.rahim filmide temiz çıktı.allah en kısa zamanda hepimize hayırlı haberler verir inş.
slm arkadaşlar nezamandır yazamıyorum benim 2.ay denememde yine olmadı tedaviyi bırakmaya karar verdim.benim yumurtalar çok iyi gelişiyo kendiliğinden çatlıyo ama sorun neyse olmuyo.rahim filmide temiz çıktı.Allah en kısa zamanda hepimize hayırlı haberler verir inş.
biraz önce test yaptım ve çok şükür iki çizgiyi gördümmm.Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?