Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

cnm seni ok ama çok iyi anlıyorum ağzı olan konuşuyor boşver çocuğu olmuyor bilsinler....bırak kendi başlarına.....

Boşver cnm ya takma kafana. ağzı olan konuşuyo sanki karar verince hemen oluyo. hem olmadığını bilsinler inan daha rahat edersin. benim yakın çevremde herkes biliyo en azından daha çocuk düşünmüyomusunuz yaşınız geçiyo vs. deyipte üzen olmuyor. Gerçi bildiği halde daha çocuk yokmu hadi yapın artık diyen bir iki dengesizde çıkmıyo değil. bizi biz anlıyoruz ancak.

Son düzenleme:
cnm ben 3 yıllık evliiym ama bu pcos tanısı 6 yıl once kondu yıllarda diane 35 kullandım.ama yok fayda etmedi evlendim düzelir dedim gene olmadı.geçen ayda kimyasal yaşayıp gidince iyice umutsuz oldum

Canım sana pco tanısı konmuş belirtin varmıydı?Adet düzensizliği,tüylenme vs.ne kadardır korunmuyorsun?

kızlar son birkaç gündür sağ yumurtalığımda seyirme ve hafif hafif ağrı var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi çok merak ediyorum

canım sakın kafana takma. olacak hiç merak etme sadece biraz zamana ihtiyacımız var. benim durumum daha kötü herkes biliyor çocuk istediğimizi 10 ay oldu yok hala. napıyım kimse umurumda bile değil. bebeğim olsun yeter diyorum.

yarın tekrar gidiyorum doktora. 13. günüm 2. kez ilaç kullandım bu ay. bakalım ne diyecek. çalışma günleri bayrama geliyor ama yapacak bişey yok çalışmaya devam.

eğer vakti olan biri varsa liste yapsa çok güzel olur. samimi bi ortamda takip ederiz günlerimizi destek oluruz bir birimize.

kızlar son birkaç gündür sağ yumurtalığımda seyirme ve hafif hafif ağrı var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi çok merak ediyorum

çok umutlanma bence çünkü oluyor canım bazen. eğer ilaç kullandıysan yumurtlama olduysa o yüzden de olabilir. hamilelik belirtiside olabilir ama sen umutlanma sonra çok üzülüyor insan. ben geçen ay herşeyi hissettim heralde hamileyim dedim ama tam gününde regl oldum. çok dinliyoruz kendimizi...

Canım sana pco tanısı konmuş belirtin varmıydı?Adet düzensizliği,tüylenme vs.ne kadardır korunmuyorsun?
sadece adet düzensizliği bide hormonel olarak birde keldim saçlarımı dökmüştü pco...bir gece sabaha doğru aniden saçlarımı kaybedince merakla hastaneye gittim zaten saçlarım çok azdı olanıda kaybetmiştim...bir sürü tahlil hormonlar usg derken öğrendim...üni deyken öğrenmiştim...ben evleneli 3 sene oldu bunun ilk 3 ayını mecburi korundum ilaç tedavim sürüyordu.sonra bıraktım eşimle 6 ay denedik olmadı.sonra ben eşimden çok uzaklara atandım..1 yıdlır ayrıydık eşim bu ağustosta yanıma geldi:))

cnm anlamsız karın ağrıları bel ağrılarım var regli günüme de daha 8 gün var hayırlısı bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun . çatlatma inesi yaptırmadım sizce pişman olmalımıydım?:26:

bende çatlatma iğnesi olmadım canım. 22. gün progesteron baktır değerin iyiyse yumurta çatlıyor demektir. iğneye gerek yok.

Mrb kızlar. bugün dr gittiğim kan tahllilinde sonucm pozitif çıktı. Ama benımde dusuncelerım negaitf. Allah hayırlısını versin bakalım..

Mrb kızlar. bugün dr gittiğim kan tahllilinde sonucm pozitif çıktı. Ama benımde dusuncelerım negaitf. Allah hayırlısını versin bakalım..

Nasıl yani düşüncelerin negatif????ne güzel işte kan sonucun pozitif bugün kaçıncı günündü değerin kaç çıktı??Hadi bakalım gözünüz aydın:)Umarım düşüncelerin seni yanıltır , canım senin adına şimdidien inan çok sevindim....:13::92:

cnm tebrikler yni hamişsin değil mii

Tşk ederim. İnş. Bi sonucum netleşsin o zaman daha rahat yazacığım inş.

Son Adet Tarihimden bugüne 30. günüm
Çatlatma İğnesinden bugünde 15. günüm
Kan testindeki değerimse 476.8

Dün dr. ultrosanda görünmez ama yinede bakalım dedi ki dediği gibide oldu, 2-3 aftalık çünkü. Sadece dedi yumurtan çatlamış.
Bayramdan sonra gel o zaman görürüz dedi. Bu ağırılarımın nedeniyse rahmin büyümesi bebiğin yerleşmesi vs.

Negatif düşümcemde bu işte. Ağrılar iğneden beri hiç geçmedi, bi yerde yazıyor
Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan
bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz ki Aynen de bu şekil sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi.

Dr. Alper Mumcu'nun yazısındaysa Örneğin belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir.
Yine çok erken dönemde karın ağrısı dış gebeliğin bir belirtisi olabilir.

Bu yazılarda korkutuyor beni. Biafta sonra göreciğiz inş. Soruyorum Dr. ki kesinmi yani (((içimden dış gebelik korkusu sarıyor ya beni ondan dolayı))) Bu sayılara göre Evet diyo hamilesin..... Hatırlarmısınız bilmem ama bu ay acaip şekilde kendimi yorduğumu temizlik yaptığımı vs. demiştim ağrılarda ondan mı yoksa hamilelik belirtisimi diyordum.... Ayy kimseye bile söyleyemiyorum, Şimdilik eşimle ikimiz biliyoruz o kdr ne kötü bi durum

canım tabi ki her şey olabilir.ama bence internetten her okuduğuna kafanı takıp üzülme.bu gereksiz bence.her şey yolunda gider inşallah.doktorlar bütün hamilelere ultrasonda kesin görmeden bişey diyemeyiz diyolar.inşallah sen de bebeğine kavuşcaksın.tebrik ederim.bizlere de dua et olurmu

evet cnm internnetki herşey doğru olmuyor değerin bence çok güzel bak 2 gün içinde tekrar yaptır değerin yükselirse 2 ye katlarsa kesin hamilesinnn

canım anlıyorum seni...Ama bence sendeki geç döllenme olmuş ve daha çok küçük olduğundan görülmedi ultrasonda.Bide ultrasonı alttanmı üstten mi yaptı?Altan yapılanda daha iyi görünür diye duymuştum.Canını sıkma benim bi arkadaşımında böyle olmuştu ve senin gibi korkmuştu 10 gün önce kızını kucağına aldı.O yüzden canını sıkma ..bence kan değerin çok iyi..İçini ferah tut ve sakın ağır biiş yapma kendine dikkat et.Sana önceden de dediğim gibi adet geçikmesi olduktan sonra ağır iş yapmayın vücut size sinyal veriyor adet gecikmesiyle hamilesin diye okumustum:) Bide canım bu senin kaçıncı denemendi?kaç aydır korunmuyordun?pco falan gibi bi sıkıntın varmıydı?

Son düzenleme:
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki
yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice
bayramlara...
herkesin bayramı kutlu olsunn inşallahhhhhhhhhh

arkadaşlar bu ay cok umutluydum ama malesef yine olmadı cok üzüldüm gecen aydan 3gün önce kırmızılar geldi.gecen ay doktorum bana adet olursan 4.günde gel iğne yapalım dedı.bugun gittim ama iğne yapmadı ultrasonla baktı kist oluşmuş mu diye oluşmamıi serophoneye bağlı olarak.Ama ben pcos hastasıyım 11 yıldır ona bağlı olarak kistler var.Doktor onemlı degıl dedi.YArın 3.kutu serophoneye başlıcam günde 3 kez.Daha sonra 11.gün gidip iğne olucam bakalım.Karın ağrıları kramplar bende de oldu ama regl le ilgiliymiş

kızlar ilk ayda serophene hamiş kaldım darısı

kızlar darısı başınıza bugün doktora gittim daha çok küçük ama var bişeyler yani kan testi yaptık pozitif çıktı sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…