cnm seni ok ama çok iyi anlıyorum ağzı olan konuşuyor boşver çocuğu olmuyor bilsinler....bırak kendi başlarına.....Kızlar bugün ilk defa boğazımda düğünmlendi kaldı bu bebek olayı.çok oturdu içime çok üzüldüm.İnanın tek size anlatıyorum.eşime bile bahsetmedim.Ben öğretmenim.eminim sizede çevredenizdekiler yokmu bişy, hadi ama, bak yaşın geçiyor,sıra sende,bebek sevelim,yeter böyle gezdiniz,doğur bi tane bak arkadaş gibi olursunuz,sonra olmazsa üzülürsün....vs.vs.gibi salak salak laflar ediyorlardır.Salakça diyorum çünkü artık canımı yakıyor bu laflar.Tabi bende kimseye bebek planladığımı söylemiyorum.bakalım kısmet,şöyle böyle kıvırıyorum.İyikide öyle yaptım çünkü millet arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşsun istemiyorum.Zaten stresli bi durum bide millet ne diyecek diye kendimi kasamam,kimseye bişy anlatmıyorum.ben evleneli 4 yıl oldu.2,5 yıl korunduk.son 1,5 yıldır korunmuyorum malum olmadı ve tedaviye başladımbugün okuldan çıkarken okuldaki hizmetliler odamı temizliyorlardı muhabbet ederken önce kaç yıllık evlisin hocam,4yıl oldu dedim sonra coçuk yok mu diye sordu.yok dedim 30uma kadar beklemedeyim,istemedim şimdiye kadar dedim.sanki onlara kaldı.bana demez mi bitanesi"4 yıl olmuş hocam, yaşın geçmeden yap,bak millet çocuğu olmuyor sanıyor sonra diye ("İnanın boğazımda düğümlendi bu laf,yutkunamadım.Bu olay bebek olmaması hiç bu kadar içime oturmamıştı.bide hizmetlilerden bile yani çok muhabbbetim olmadıkları halde onların bile böyle konuşması çok canımı sıktı o an ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ey allahım dedim ne olur artık bizide gör ne olur bizi de gör,duy :84::26:...
Kızlar bugün ilk defa boğazımda düğünmlendi kaldı bu bebek olayı.çok oturdu içime çok üzüldüm.İnanın tek size anlatıyorum.eşime bile bahsetmedim.Ben öğretmenim.eminim sizede çevredenizdekiler yokmu bişy, hadi ama, bak yaşın geçiyor,sıra sende,bebek sevelim,yeter böyle gezdiniz,doğur bi tane bak arkadaş gibi olursunuz,sonra olmazsa üzülürsün....vs.vs.gibi salak salak laflar ediyorlardır.Salakça diyorum çünkü artık canımı yakıyor bu laflar.Tabi bende kimseye bebek planladığımı söylemiyorum.bakalım kısmet,şöyle böyle kıvırıyorum.İyikide öyle yaptım çünkü millet arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşsun istemiyorum.Zaten stresli bi durum bide millet ne diyecek diye kendimi kasamam,kimseye bişy anlatmıyorum.ben evleneli 4 yıl oldu.2,5 yıl korunduk.son 1,5 yıldır korunmuyorum malum olmadı ve tedaviye başladımbugün okuldan çıkarken okuldaki hizmetliler odamı temizliyorlardı muhabbet ederken önce kaç yıllık evlisin hocam,4yıl oldu dedim sonra coçuk yok mu diye sordu.yok dedim 30uma kadar beklemedeyim,istemedim şimdiye kadar dedim.sanki onlara kaldı.bana demez mi bitanesi"4 yıl olmuş hocam, yaşın geçmeden yap,bak millet çocuğu olmuyor sanıyor sonra diye ("İnanın boğazımda düğümlendi bu laf,yutkunamadım.Bu olay bebek olmaması hiç bu kadar içime oturmamıştı.bide hizmetlilerden bile yani çok muhabbbetim olmadıkları halde onların bile böyle konuşması çok canımı sıktı o an ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ey allahım dedim ne olur artık bizide gör ne olur bizi de gör,duy :84::26:...
cnm ben 3 yıllık evliiym ama bu pcos tanısı 6 yıl once kondu yıllarda diane 35 kullandım.ama yok fayda etmedi evlendim düzelir dedim gene olmadı.geçen ayda kimyasal yaşayıp gidince iyice umutsuz oldum
Kızlar bugün ilk defa boğazımda düğünmlendi kaldı bu bebek olayı.çok oturdu içime çok üzüldüm.İnanın tek size anlatıyorum.eşime bile bahsetmedim.Ben öğretmenim.eminim sizede çevredenizdekiler yokmu bişy, hadi ama, bak yaşın geçiyor,sıra sende,bebek sevelim,yeter böyle gezdiniz,doğur bi tane bak arkadaş gibi olursunuz,sonra olmazsa üzülürsün....vs.vs.gibi salak salak laflar ediyorlardır.Salakça diyorum çünkü artık canımı yakıyor bu laflar.Tabi bende kimseye bebek planladığımı söylemiyorum.bakalım kısmet,şöyle böyle kıvırıyorum.İyikide öyle yaptım çünkü millet arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşsun istemiyorum.Zaten stresli bi durum bide millet ne diyecek diye kendimi kasamam,kimseye bişy anlatmıyorum.ben evleneli 4 yıl oldu.2,5 yıl korunduk.son 1,5 yıldır korunmuyorum malum olmadı ve tedaviye başladımbugün okuldan çıkarken okuldaki hizmetliler odamı temizliyorlardı muhabbet ederken önce kaç yıllık evlisin hocam,4yıl oldu dedim sonra coçuk yok mu diye sordu.yok dedim 30uma kadar beklemedeyim,istemedim şimdiye kadar dedim.sanki onlara kaldı.bana demez mi bitanesi"4 yıl olmuş hocam, yaşın geçmeden yap,bak millet çocuğu olmuyor sanıyor sonra diye ("İnanın boğazımda düğümlendi bu laf,yutkunamadım.Bu olay bebek olmaması hiç bu kadar içime oturmamıştı.bide hizmetlilerden bile yani çok muhabbbetim olmadıkları halde onların bile böyle konuşması çok canımı sıktı o an ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ey allahım dedim ne olur artık bizide gör ne olur bizi de gör,duy :84::26:...
kızlar son birkaç gündür sağ yumurtalığımda seyirme ve hafif hafif ağrı var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi çok merak ediyorum
sadece adet düzensizliği bide hormonel olarak birde keldimCanım sana pco tanısı konmuş belirtin varmıydı?Adet düzensizliği,tüylenme vs.ne kadardır korunmuyorsun?
çok umutlanma bence çünkü oluyor canım bazen. eğer ilaç kullandıysan yumurtlama olduysa o yüzden de olabilir. hamilelik belirtiside olabilir ama sen umutlanma sonra çok üzülüyor insan. ben geçen ay herşeyi hissettim heralde hamileyim dedim ama tam gününde regl oldum. çok dinliyoruz kendimizi...
cnm anlamsız karın ağrıları bel ağrılarım var regli günüme de daha 8 gün var hayırlısı bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun . çatlatma inesi yaptırmadım sizce pişman olmalımıydım?:26:
Mrb kızlar. bugün dr gittiğim kan tahllilinde sonucm pozitif çıktı. Ama benımde dusuncelerım negaitf. Allah hayırlısını versin bakalım..
Mrb kızlar. bugün dr gittiğim kan tahllilinde sonucm pozitif çıktı. Ama benımde dusuncelerım negaitf. Allah hayırlısını versin bakalım..
cnm tebrikler yni hamişsin değil mii
Nasıl yani düşüncelerin negatif????ne güzel işte kan sonucun pozitif bugün kaçıncı günündü değerin kaç çıktı??Hadi bakalım gözünüz aydın:)Umarım düşüncelerin seni yanıltır , canım senin adına şimdidien inan çok sevindim....:13::92:
Tşk ederim. İnş.Bi sonucum netleşsin o zaman daha rahat yazacığım inş.
Son Adet Tarihimden bugüne 30. günüm
Çatlatma İğnesinden bugünde 15. günüm
Kan testindeki değerimse 476.8
Dün dr. ultrosanda görünmez ama yinede bakalım dedi ki dediği gibide oldu, 2-3 aftalık çünkü. Sadece dedi yumurtan çatlamış.
Bayramdan sonra gel o zaman görürüz dedi. Bu ağırılarımın nedeniyse rahmin büyümesi bebiğin yerleşmesi vs.
Negatif düşümcemde bu işte. Ağrılar iğneden beri hiç geçmedi, bi yerde yazıyor
Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan
bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz ki Aynen de bu şekil sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi.
Dr. Alper Mumcu'nun yazısındaysa Örneğin belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir.
Yine çok erken dönemde karın ağrısı dış gebeliğin bir belirtisi olabilir.
Bu yazılarda korkutuyor beni. Biafta sonra göreciğiz inş.Soruyorum Dr. ki kesinmi yani (((içimden dış gebelik korkusu sarıyor ya beni ondan dolayı))) Bu sayılara göre Evet diyo hamilesin..... Hatırlarmısınız bilmem ama bu ay acaip şekilde kendimi yorduğumu temizlik yaptığımı vs. demiştim ağrılarda ondan mı yoksa hamilelik belirtisimi diyordum.... Ayy kimseye bile söyleyemiyorum, Şimdilik eşimle ikimiz biliyoruz o kdr ne kötü bi durum
Tşk ederim. İnş.Bi sonucum netleşsin o zaman daha rahat yazacığım inş.
Son Adet Tarihimden bugüne 30. günüm
Çatlatma İğnesinden bugünde 15. günüm
Kan testindeki değerimse 476.8
Dün dr. ultrosanda görünmez ama yinede bakalım dedi ki dediği gibide oldu, 2-3 aftalık çünkü. Sadece dedi yumurtan çatlamış.
Bayramdan sonra gel o zaman görürüz dedi. Bu ağırılarımın nedeniyse rahmin büyümesi bebiğin yerleşmesi vs.
Negatif düşümcemde bu işte. Ağrılar iğneden beri hiç geçmedi, bi yerde yazıyor
Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan
bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz ki Aynen de bu şekil sanki adet olacakmışımda olamıyormuşum gibi.
Dr. Alper Mumcu'nun yazısındaysa Örneğin belirli aralıklarla gelip giden ve karının alt kısmında şiddetli kramplar şeklinde hissedilen ağrılar düşüğün ya da erken doğumun belirtisi olabilir.
Yine çok erken dönemde karın ağrısı dış gebeliğin bir belirtisi olabilir.
Bu yazılarda korkutuyor beni. Biafta sonra göreciğiz inş.Soruyorum Dr. ki kesinmi yani (((içimden dış gebelik korkusu sarıyor ya beni ondan dolayı))) Bu sayılara göre Evet diyo hamilesin..... Hatırlarmısınız bilmem ama bu ay acaip şekilde kendimi yorduğumu temizlik yaptığımı vs. demiştim ağrılarda ondan mı yoksa hamilelik belirtisimi diyordum.... Ayy kimseye bile söyleyemiyorum, Şimdilik eşimle ikimiz biliyoruz o kdr ne kötü bi durum
cnm anlamsız karın ağrıları bel ağrılarım var regli günüme de daha 8 gün var hayırlısı bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun . çatlatma inesi yaptırmadım sizce pişman olmalımıydım?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?