kızlar ilk ayda serophene hamiş kaldım darısı
arkadaşlar bu ay cok umutluydum ama malesef yine olmadı cok üzüldüm gecen aydan 3gün önce kırmızılar geldi.gecen ay doktorum bana adet olursan 4.günde gel iğne yapalım dedı.bugun gittim ama iğne yapmadı ultrasonla baktı kist oluşmuş mu diye oluşmamıi serophoneye bağlı olarak.Ama ben pcos hastasıyım 11 yıldır ona bağlı olarak kistler var.Doktor onemlı degıl dedi.YArın 3.kutu serophoneye başlıcam günde 3 kez.Daha sonra 11.gün gidip iğne olucam bakalım.Karın ağrıları kramplar bende de oldu ama regl le ilgiliymiş
kızlar darısı başınıza bugün doktora gittim daha çok küçük ama var bişeyler yani kan testi yaptık pozitif çıktı sonuç.
bende ilk defa serephone kullandım ve suanda hamileyim cok sükür ama herkes sanırım adetin 5.günü kullanmaya başlamış benim doktorum 3.günü baslatmıstı darısıda sizlerin basına canlarımmmmmm
canım tebrik ederim senin de hamile olduğunu duymuştuk.hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah.bizleri unutmayın dualarınızda
seni de tebrik ederim.ben 5. gün başladım ilaca canım.sen kaçıncı ayda hamile kaldın.ben 10 aydır bekliyorum..
kızlar darısı başınıza bugün doktora gittim daha çok küçük ama var bişeyler yani kan testi yaptık pozitif çıktı sonuç.
canım benim yumurtam tembel cıkmıstı doktorda serephone verdi 3 günü basladım adetin ve sonra rabbime sükürler olsunki hamile oldugumu ögrendim darıısıda size olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ayy inşallah darısı banaa bende ilk defa geçen ay kullandım adetin 5. gününde ama 5 gün oldu geçikeli bişi varmı bilmiyorum
melike bişi sorabilirmiyim cnm nasıl anladın hamile oldugunu yani adetin geçiktiği şüpesiyemi yoksa hamilelik belirtisiylemi
kırmızıları beklicem test yapmak istemiyorum ya hiç olmasa mide bulantısı vs. olsa yine yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?