Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

tebrikler ben de bu ay ilk kez serophone kullandım rahim filmide çektirdim bakalım ne olacak....sıkıldım hamile kalmaya çalışmaktan...

bende ilk defa serephone kullandım ve suanda hamileyim cok sükür ama herkes sanırım adetin 5.günü kullanmaya başlamış benim doktorum 3.günü baslatmıstı darısıda sizlerin basına canlarımmmmmm

seni de tebrik ederim.ben 5. gün başladım ilaca canım.sen kaçıncı ayda hamile kaldın.ben 10 aydır bekliyorum..

Öyle canım seni anlıyorum. umutlar hep suya düşüyor.Bi dahaki ay umutlanmıycam diyorum ama yine olmuyor tam 18 aydır aynı umut her ay ve aynı hüzün.hatta her ay ki hüzün git gide canımı daha da çok yakar oldu. bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay üçüncü denemeye geçeceğim.Doktor o zamanda olmazsa rahim filmi çekcez dedi.Sana bşy dedimi???Yorulduk artık walla...

kızlar darısı başınıza bugün doktora gittim daha çok küçük ama var bişeyler yani kan testi yaptık pozitif çıktı sonuç.

tebrik ederim canım.inşallah Rabbim bizlere de nasibetsin bu mutluluğu.bizlere de dua edin.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

bende ilk defa serephone kullandım ve suanda hamileyim cok sükür ama herkes sanırım adetin 5.günü kullanmaya başlamış benim doktorum 3.günü baslatmıstı darısıda sizlerin basına canlarımmmmmm

canım tebrik ederim senin de hamile olduğunu duymuştuk.hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah.bizleri unutmayın dualarınızda

canım tebrik ederim senin de hamile olduğunu duymuştuk.hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah.bizleri unutmayın dualarınızda

hiç unuturmuyum canımmsın dualaarım hep sizinle bende yarın gitcem inşallah heyecanlıyım nolur sizde bana dua ed,nde hayırlı haberlerle döneriz inşallahhhhh

seni de tebrik ederim.ben 5. gün başladım ilaca canım.sen kaçıncı ayda hamile kaldın.ben 10 aydır bekliyorum..

canım benim yumurtam tembel cıkmıstı doktorda serephone verdi 3 günü basladım adetin ve sonra rabbime sükürler olsunki hamile oldugumu ögrendim darıısıda size olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim yumurtam tembel cıkmıstı doktorda serephone verdi 3 günü basladım adetin ve sonra rabbime sükürler olsunki hamile oldugumu ögrendim darıısıda size olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ayy inşallah darısı banaa bende ilk defa geçen ay kullandım adetin 5. gününde ama 5 gün oldu geçikeli bişi varmı bilmiyorum

melike bişi sorabilirmiyim cnm nasıl anladın hamile oldugunu yani adetin geçiktiği şüpesiyemi yoksa hamilelik belirtisiylemi

ayy inşallah darısı banaa bende ilk defa geçen ay kullandım adetin 5. gününde ama 5 gün oldu geçikeli bişi varmı bilmiyorum

tesekkürler canım benim yaa evde hemen test yap ben 5 gün kala yapmıstım evde cıkmıstı silik sekilde canım sonra bi gün gecti kan testi yaptırdım degerim 397 cıkmıstı darısıda size olsun inşallahhhhh

melike bişi sorabilirmiyim cnm nasıl anladın hamile oldugunu yani adetin geçiktiği şüpesiyemi yoksa hamilelik belirtisiylemi

canım beliritim benim normalde hiç gögsüm agrımazdı o oldu bide midem bulandı bide sık lavaobaya gidiyodummm bende test aldım yaptım çıktı şükürler olsunki istersen eczaneden bi test al sabah ilk idrarınla yap sekerrr

kırmızıları beklicem test yapmak istemiyorum ya hiç olmasa mide bulantısı vs. olsa yine yapardım

canım ama bu kişiden kişiye göre degişiyo kimi arkadaslar ben hiç belirti yasamıyom normal mi diye yazmıştı tabi karar senin yinede canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…