çok sağol bikaç gün daha geçsin bakalım bikaç defa test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bu sefer beklicem çünkü normaldede adet günüm geçikiyor
ama içimde bi huzursuzluk var bilmiyorum yaa çok üzgünüm
yok canım benim bakk güzel düşün böle söleme umudunu yitirme tatlım benim bakarsın melegin seninledir
inşallah Allah isteyen herkese versin sonrada bana çok şanslı olmalısın :)
asla umudumu yitirmiyorum zaten yeni evliyim ama anne olmayı çoook istiyorummm
ayy ayy inşallah hamile oldugumu öğrenir öğrenmez yazcam burayaa kocaman bir yazıylaa
Öyle canım seni anlıyorum. umutlar hep suya düşüyor.Bi dahaki ay umutlanmıycam diyorum ama yine olmuyor tam 18 aydır aynı umut her ay ve aynı hüzün.hatta her ay ki hüzün git gide canımı daha da çok yakar oldu. bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay üçüncü denemeye geçeceğim.Doktor o zamanda olmazsa rahim filmi çekcez dedi.Sana bşy dedimi???Yorulduk artık walla...
Kızlar bugün ilk defa boğazımda düğünmlendi kaldı bu bebek olayı.çok oturdu içime çok üzüldüm.İnanın tek size anlatıyorum.eşime bile bahsetmedim.Ben öğretmenim.eminim sizede çevredenizdekiler yokmu bişy, hadi ama, bak yaşın geçiyor,sıra sende,bebek sevelim,yeter böyle gezdiniz,doğur bi tane bak arkadaş gibi olursunuz,sonra olmazsa üzülürsün....vs.vs.gibi salak salak laflar ediyorlardır.Salakça diyorum çünkü artık canımı yakıyor bu laflar.Tabi bende kimseye bebek planladığımı söylemiyorum.bakalım kısmet,şöyle böyle kıvırıyorum.İyikide öyle yaptım çünkü millet arkamdan çocuğu olmuyor diye konuşsun istemiyorum.Zaten stresli bi durum bide millet ne diyecek diye kendimi kasamam,kimseye bişy anlatmıyorum.ben evleneli 4 yıl oldu.2,5 yıl korunduk.son 1,5 yıldır korunmuyorum malum olmadı ve tedaviye başladımbugün okuldan çıkarken okuldaki hizmetliler odamı temizliyorlardı muhabbet ederken önce kaç yıllık evlisin hocam,4yıl oldu dedim sonra coçuk yok mu diye sordu.yok dedim 30uma kadar beklemedeyim,istemedim şimdiye kadar dedim.sanki onlara kaldı.bana demez mi bitanesi"4 yıl olmuş hocam, yaşın geçmeden yap,bak millet çocuğu olmuyor sanıyor sonra diye ("İnanın boğazımda düğümlendi bu laf,yutkunamadım.Bu olay bebek olmaması hiç bu kadar içime oturmamıştı.bide hizmetlilerden bile yani çok muhabbbetim olmadıkları halde onların bile böyle konuşması çok canımı sıktı o an ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ey allahım dedim ne olur artık bizide gör ne olur bizi de gör,duy :84::26:...
Tebrikler...KIZLAR UMARIM HEPİNİZ POZİTİF SONUÇ ALIRSINIZ DAHA 4,5 HAFTALIK CUMARTESİ KALP ATIŞLARINA VE KESEYE BAKACAK DOKTOR AMCAMIZ. İNŞALLAH SİZLERİN DE İİ HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA ALIRIZ. BEN BİRAZ İNCİR KÜRÜ DE YAPMIŞTIM KIZLAR İLACI KULLANIRKEN BİLGİNİZE. ÖPTÜM HEPİNİZİ
Aynen benimde senin gibi normal herşey ama olmuyor.Kaç aydır korunmuyorsun?Doktorun bana da baya hızlı geldi....:)Rahim filminde canın yandımı??ben her ay düzenli regl oluyorum doktor ilk aydan serophone verdi ve hormon testi,rahim filmi istedi.hatta yumurta takibi yapacaktı tatile gelio die öbür ay yapacak.umarım gerek kalmaz.çatlama iğnesi ile de olmazsa aşılama yapacak.biraz hızlı doktora düştüm sanırım...merakla bekliorum ben de bu ay.
Aynen benimde senin gibi normal herşey ama olmuyor.Kaç aydır korunmuyorsun?Doktorun bana da baya hızlı geldi....:)Rahim filminde canın yandımı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?