Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

çok sağol bikaç gün daha geçsin bakalım bikaç defa test yaptım negatif çıkınca üzüldüm bu sefer beklicem çünkü normaldede adet günüm geçikiyor

inşallah Allah isteyen herkese versin sonrada bana çok şanslı olmalısın :)

yok canım nerdeee bizde aylardır her adet oluşumda bi yıkım oluyodu sonra doktora gittim tekrar tedaviyle oldum çok şükürrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
asla umudumu yitirmiyorum zaten yeni evliyim ama anne olmayı çoook istiyorummm

canım o zaman sen dert etme kendin sölüyosun bak yeni evlimişsin herseyin hayırlsını iste ve zamanı olunca inanki senin kuzusunda senle olur tamam rahat ol kafaya takma stres yapma gelir melegin saglıcakla inşallahhhhhh

yok bana başka bişey söylemedi şimdilik ama inan bende yoruldum daha 3.ayım ama yinede insan umutlarının boşa cıkmasına uzuluyor

demin yazılarınızı okuyodum da bu yazıya takıldım..benzer olayı da ben yaşadım geçen o aklıma geldi..geçen dr a gittim..gittiğim dr benim pko hastası olduğumu herşeyimi tahlillerimi vb bilen bi dr..ama klinik şefi yani hasta bakmıyo sadece yatan hastalarla ilgileniyo..saolsun ben rica ediyorum arada fikir alıyorum kendisinden..dr a bildiğiniz bi dr varmı dedim,bende ek tedaviler başlıycak ya dedim..dr gel gel var dedi beni yan odada klinik şefi odasına götürdü..klinik şefine bu hastamız infertil hasta ilgilenir misin hastamla dedi..infertil = kısır..o kelime o kadar içime oturdu ki..başımı önüme eğdim,yüzüm kızardı birden...çok üzüldüm..şoku atlatamadım kaç gün..ilk defa bana biri direk kısır dedi yaaaa.hem de bi dr,hemde doçent..offffffffffffffff (

ben her ay düzenli regl oluyorum doktor ilk aydan serophone verdi ve hormon testi,rahim filmi istedi.hatta yumurta takibi yapacaktı tatile gelio die öbür ay yapacak.umarım gerek kalmaz.çatlama iğnesi ile de olmazsa aşılama yapacak.biraz hızlı doktora düştüm sanırım...merakla bekliorum ben de bu ay.

KIZLAR UMARIM HEPİNİZ POZİTİF SONUÇ ALIRSINIZ DAHA 4,5 HAFTALIK CUMARTESİ KALP ATIŞLARINA VE KESEYE BAKACAK DOKTOR AMCAMIZ. İNŞALLAH SİZLERİN DE İİ HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA ALIRIZ. BEN BİRAZ İNCİR KÜRÜ DE YAPMIŞTIM KIZLAR İLACI KULLANIRKEN BİLGİNİZE. ÖPTÜM HEPİNİZİ

Tebrikler...)Ben de bu ay bol bol incir yedim.Gerçi tatile geldiği için doktor ilaca ara verdi.Bakalım artık..Sen incir kürünü nasıl denedin??

Aynen benimde senin gibi normal herşey ama olmuyor.Kaç aydır korunmuyorsun?Doktorun bana da baya hızlı geldi....:)Rahim filminde canın yandımı??

Son düzenleme:
Aynen benimde senin gibi normal herşey ama olmuyor.Kaç aydır korunmuyorsun?Doktorun bana da baya hızlı geldi....:)Rahim filminde canın yandımı??

1o aydır olmuyor benimde.erkeğin testleri yapılmadı daha.diğerleri normal.doktorumu deiştiricem bu ay..filmde canım yanmadı hiç.

hayırlı akşmalr kızlar nasılsınız bizd ebugün doktora gittikçok şükür keseyi gördük kalp atısı için iki hafta sonra gel dedi rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…