Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

adetim geçikeli tam 8 gün oldu

biraz korkuyorum test yapmaktan ya negatif çıkarsa

adet günlerin her ay gecikir mi.8 gün baya geç gibi aslında.bence test yap rahatla her gün ümidin artıyo.bende çok hayal kırıklığı yaşadım.ama sonuçta bizim elimizde deil varsa var yoksa yok.inş hamilesindir.

Bencede korkunun ecele faydası yok....Ayrıca varsa zaten 8 günlük gecikmeyle kesin çıkar yada çıkmaz.Boş yere kendini oyalamamış olursun.Hamile isen de zamanında doktora gidersin.Umarım hamilesindir:)İstediğin sonucu alırsın....

hayırlı akşmalr kızlar nasılsınız bizd ebugün doktora gittikçok şükür keseyi gördük kalp atısı için iki hafta sonra gel dedi rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyuuuu

Son adet tarihin ne zaman canım? Bende bugün dr. gittim keseLERİ gördük. İki aftasonra bebişi görürüm inş. İlk ultaronda görünmediğinde çoook korkmuştum, çok şükür bugün gördüm ama henüz oda belli değil. Zaten benim birşeydi normalinde gitse şaşardım hep enterasan enterasan şeyler :)

Tebrikler...)Ben de bu ay bol bol incir yedim.Gerçi tatile geldiği için doktor ilaca ara verdi.Bakalım artık..Sen incir kürünü nasıl denedin??

canım yarım littre suda yapılan varya saraç oğlunun üç dört gün falan yaptım birde havuç kürü varya onu da biraz yaptım cnm inşallah sizlerinde ii haberlerinizi alırız buradan.

bu ay da hamile olmazsan öteki ay kür yapayım ben de barii.gerçi inanmıyorum onlara ama denemedim olmasın.Allahım şu serophone bizde de işe yarasın lütfeennn yaaa.

ben rahim filmimi çektirdim..1 ay oluyo..eşiminkini de yaptırdık..hormonlarımda sorun var benim..dr klomen verdi bana..hormon tahlili için sonucu klomeni içip geldiğinde yumurtana bakacağımda getir bakalım tahlillerine dedi..ama hormonlarımda sorun var yaaa..prolaktinim 30 çıkmış..sınırı 25..zaten hipofiz tümörü var..60 dan 2 ye düşürmüştük ilaçla,gene 30 a fırlamış..prolaktin sorunum varken klomen başlıyo bende bu ay..nasıl olcak anlamadım valla..

bu ay da hamile olmazsan öteki ay kür yapayım ben de barii.gerçi inanmıyorum onlara ama denemedim olmasın.Allahım şu serophone bizde de işe yarasın lütfeennn yaaa.
Walla bende senin gibi inanmazdım saçmalık derdim.Ama allah dermansız dert vermesin.Ne yapayım mecbur bide kürü bende deneyim diyorum.Denize düşen yılana sarılırmış misali.Umut işte.Çaresizlik böyle bişy olmalı...Denemekte fayda vardır ne zararı olcak diye düşünüyorum.

Canım senin adetlerinde düzensizlik yada göğüslerden süt gelme gibi bi sorunun varmıydı????

Canım senin adetlerinde düzensizlik yada göğüslerden süt gelme gibi bi sorunun varmıydı????

göğüslerden süt gelme sorunum yok ama adetlerim 2-3 ay..yanii 2-3 ayda 1 adet oluyorum..o yüzden ek tedavilere direkt geçildi bende fazla beklenmeden..sorunum çok çünkü..prolaktinim ani yükseliyo..pko m var..tümör var vb..

İyi etmişsin canım bir an önce tedaviye başlamakla...Allah inşşalah bebeklerimize kavuşturur çabucak bizi...

merhabalar arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.ilk bebeğime klomen tedavisiile hamile kalmıştım ama 2.5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.adet düzensizliğim var bu ay serophene kullandım ama bugün adet oldum.dr tekrar kullanmamı söyledi inşallah bu kez olur.allah isteyen herkesi çocuk sahibi etsin inşllh...

aminnnnn..Allah cümlemize bebiş nasip etsin inş..Allah istemeyenin nasibinden alıp bizlere versin tez zamanda inş..
bu arada serephone,klomen,gonaphene hepsinin içeriği aynı zaten..aynı ilaçlar yanii..içeriği klomifen sitrat 50 mg..yanii hangisini kullandığının bi önemi olmuyo..ben klomene başlıyorum yarın ama içeriği aynı diye bu topiğe de geldim..

canım 8 ekimmm iki hafta sonra gitcez inşalalh kalp atısına...

:)))iyi ettin...dediğin gibi o ilaçların içerikleri aynı ....

Aramızda 5gün var. Beniimde 13 ekim. Doğumlarımız çok yakın olacaktır,tabi ogünlere kdr gelirsek.. Tek kese mi gördünn cnm? Ne ilaçları verdi? Benide 2afta sonra çağırdı 6aralık.

canım ben özele gidiyorum benim hemen doktorum elevit verdi hee bide ilki düşüktü ya o yüzden coraspin verdi onları kullanıyom 15 gün oldu yani dünde kesemizi gördük cok şükür daha minicik teyzesi darısıda burdaki tüm arkadaslara inşallah evet canım yakın günlerimiz ben bu arada 2011 temmuz annlerindeyim sende gel oraya güzel paylaşımlarımız var rabbim korusun bebişimizi ve bizii canımm inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…