reabzeh naber canım?
kızlar topikimizde ses seda yok yaaaaaa..herkez neredeeeeee.
benim duphaston bitti.seropheneye başlamak için 4gözle kırmızıları bekliyorum şimdi
işte duphastondan dolayı olmamiştım . hap cumartesi bitti.
bugün yarın olmam lazım bekliyorum .
yok ya bebişe ihtimal yok şimdilik.
çünkü yumoşlarım bu ay hiç gelişmedi
evet canım proloktin içinde kullanılıyor. ama düşük tehlikesi olmuyormuş
asıl faydası bu yani.
hayırlısı olsun canım yaa.. bizim bu tedavi süresi böyle işte..emek istiyoa.sbenimde bir haftadır belim ağrıyo..eğilince zor doğruluyom..sağ kasığımda ve sağ bacağımda sürekli ağrı var...ne yapacam şaştım valla..dr a gitsem röntgen felan ister diye korkuyom..sabahları bel ağrısından yatktan kalkamıyom..hayırlısı inşallah..öptüm bacıııımm..Şenizinşallah adet olursun ve hemen tedavini başlatırsınız..amiiinn..:Saruboceq:
ya canım kasıklarının ağrıması bence çok iyi bi belirti .yumoşların gelişyor kesin.hayırlısı olsun canım yaa.. bizim bu tedavi süresi böyle işte..emek istiyoa.sbenimde bir haftadır belim ağrıyo..eğilince zor doğruluyom..sağ kasığımda ve sağ bacağımda sürekli ağrı var...ne yapacam şaştım valla..dr a gitsem röntgen felan ister diye korkuyom..sabahları bel ağrısından yatktan kalkamıyom..hayırlısı inşallah..öptüm bacıııımm..Şenizinşallah adet olursun ve hemen tedavini başlatırsınız..amiiinn..:Saruboceq:
Bende dostinex kullanıyorum prolaktin için. Şu an 8 lere düştü iyi ama doktor yinede kullanmamı istiyo.
Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et.
ya canım kasıklarının ağrıması bence çok iyi bi belirti .yumoşların gelişyor kesin.
inş.hamiş olursun.ilaç reçetesindede yan etkilerde yaziyor zaten
Kızlar yarın doktordayım yumoşlara bakılacak büyümüş mü ve kaç tane diye.Ay heyecanlandım birden inşallah işe yarar ya:Saruboceq:
canım yaa dualarımız seninle nergiscim.Şeniz.inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem..amiiinn..:Saruboceq:Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinn.:Saruboceq:.
Kızlar ben bugün kontrole gittim.doktor çok umut verici konuştu ama bilinmez tabi.yumurta değil yumurtalar gayet iyi durumdalar dedi bu ay çoğul gebelik bile olabilir dediiii.....allahım hayırlısı inşallah yarabbim.çatlatma iğneside vermedi.
Kızlar yarın doktordayım yumoşlara bakılacak büyümüş mü ve kaç tane diye.Ay heyecanlandım birden inşallah işe yarar ya:Saruboceq:
Kızlar ben bugün kontrole gittim.doktor çok umut verici konuştu ama bilinmez tabi.yumurta değil yumurtalar gayet iyi durumdalar dedi bu ay çoğul gebelik bile olabilir dediiii.....allahım hayırlısı inşallah yarabbim.çatlatma iğneside vermedi.
ay inşaallah canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın.bende biran önce başlamak istiyorum şu haplarra ama kırmızılar gelmedi yaaaaaa.geçen ay hemen gelmişti ama.
bi 3,4gün daha gelmezse dr.umu arıcam
raebzeh canım çok teşekkür ederim yönlendirdiğin için kafam çok karıştı moralimde bozukhiç gezinmemiştim o yüzden sitede.ben cumartesi gittim doktora nerdeyse 2 aydır adet olmamıştım hiç böyle bişi de yaşamamıştım daha önce.neyse doktor yumurtalıkların yavaş dedi ve kilolardan kaynaklandığını söyledi bu arada boyum 1.72 kilom 85kafamçokkarıştı o yüzden bu ilacı verdi ama çokta açıklamadı ayrıntıları sizin yazdıklarınızdan anladım.ama bana iğne filan demedi sadece 5.gün başla günde 2 tane 11.günde gel dedi.tabi bide onun öncesinde adet söktürücü vermişti ama ona gerek kalmadı çünkü pazar günü yani dün adet oldum bakalım hayırlısı artık yani şimdi ben ciddi ciddi teaviye başlamış oluyorum öylemi-tatlicadiarzu-
raebzeh canım çok teşekkür ederim yönlendirdiğin için kafam çok karıştı moralimde bozukhiç gezinmemiştim o yüzden sitede.ben cumartesi gittim doktora nerdeyse 2 aydır adet olmamıştım hiç böyle bişi de yaşamamıştım daha önce.neyse doktor yumurtalıkların yavaş dedi ve kilolardan kaynaklandığını söyledi bu arada boyum 1.72 kilom 85kafamçokkarıştı o yüzden bu ilacı verdi ama çokta açıklamadı ayrıntıları sizin yazdıklarınızdan anladım.ama bana iğne filan demedi sadece 5.gün başla günde 2 tane 11.günde gel dedi.tabi bide onun öncesinde adet söktürücü vermişti ama ona gerek kalmadı çünkü pazar günü yani dün adet oldum bakalım hayırlısı artık yani şimdi ben ciddi ciddi teaviye başlamış oluyorum öylemi-tatlicadiarzu-
Kızlar bu arada doktordan geldim bende.Ama pek sevinçli değilim çünkü 2 yumurtam oluşmuş sadece.Geçen ay günde bi tane ile 2 oluşmuştu bu ay 3 tane falan oluşur diyordum ama olmadı. Neyse tek sevindiğim taraf doktor eşime bu ayda olmazsa diğer aşamaya geçeriz demiş.Diğer aşama dediği acaba ne kızlar aşılama mı yoksa yumurta sayısını daha etkili ilaçlarla artırmak mı? Eşimde sormamış hangi aşama diye off yaaa ne rahat adam bu benim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?