Kızlar bu arada doktordan geldim bende.Ama pek sevinçli değilim çünkü 2 yumurtam oluşmuş sadece.Geçen ay günde bi tane ile 2 oluşmuştu bu ay 3 tane falan oluşur diyordum ama olmadı. Neyse tek sevindiğim taraf doktor eşime bu ayda olmazsa diğer aşamaya geçeriz demiş.Diğer aşama dediği acaba ne kızlar aşılama mı yoksa yumurta sayısını daha etkili ilaçlarla artırmak mı? Eşimde sormamış hangi aşama diye off yaaa ne rahat adam bu benim ki.
raebzeh canım çok teşekkür ederim yönlendirdiğin için kafam çok karıştı moralimde bozukhiç gezinmemiştim o yüzden sitede.ben cumartesi gittim doktora nerdeyse 2 aydır adet olmamıştım hiç böyle bişi de yaşamamıştım daha önce.neyse doktor yumurtalıkların yavaş dedi ve kilolardan kaynaklandığını söyledi bu arada boyum 1.72 kilom 85kafamçokkarıştı o yüzden bu ilacı verdi ama çokta açıklamadı ayrıntıları sizin yazdıklarınızdan anladım.ama bana iğne filan demedi sadece 5.gün başla günde 2 tane 11.günde gel dedi.tabi bide onun öncesinde adet söktürücü vermişti ama ona gerek kalmadı çünkü pazar günü yani dün adet oldum bakalım hayırlısı artık yani şimdi ben ciddi ciddi teaviye başlamış oluyorum öylemi-tatlicadiarzu-
aramıza hoşgeldin berrecim..inşallah tedavin hayırlısıyla sonuçlanır..canım senin yine kilon iyi ben çok kiloluyum..iğneden bahsetmedi demişsin..belki senin yumoş kendiliğinden çatlar diye bekliyo demek ki..nergiscimin dediği gibi 11.gün seni kontrole çağırır,eğer yumoşlar istenen büyüklüğe ulaşmışsa belki çatlatma iğnesi verir..ondan sonra gün aşırı ya da iğneden sonraki 2 gün üstüste tabi bu doktordan doktora değişebiliyo,ilişki önerir size..önemli olan bu günleri değerlendirmek..hakkında hayırlısı olsun bitanem..tekrar hoşgeldinŞeniza.s.
canım inş. güzel sonuçlar alırsın ama dr. bana dediki klomen
kullanırken kilo almamaya çalış dedi.kilo alınca haplar fayda vermiyormuş
özellikle yağlı ve ekşi türü şeylerden kaçınmak lazımmış.
ve ayni şekilde zayıflamakta fayda vermiyormuş.
bilgin olsun istedim canım.
Teşekkürler kızlar bende akşam eşimin hekim arkadaşı var kadın doğumcu bi bayan bizim orda oturuyor. Onu gördüm ayak üstü konuştuk.Bebiş varmı dedi.Bende tedaviden bahsettim 2 yumurtam olduğunu söyledim.Çok güzel dedi. Serophenle en fazla bu kadar olurmuş çok nadir 3 oluyormuş. Yani benim gibi beklentinizi çok yüksek tutmayın.
Maksimenciğim sanırım 3 hap vermez bi daha ki ay iğne verir gibime geliyo ama bilmiyorum.
NELKECİM yaaa ne güzel haberler inş. olur bebişlerin ..
bide ikiz oluyormuş ne güzeeeeel
canım yaa ne güzel haberlerle gelmişsin.sositososito.inşallah yumoşlar döllenir de ikiz bebişlerin olur...amiiiinnn....sen bu günleri iyi değerlendir..ilişkiden sonra yarım saat 1 saat yat,kalçalarının altına yastık koymayı unutma..inşallah bu ay hepimiz için hayırlı bir ay olur..öptüm canlarııımmŞeniz
canım ya çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş kalırız canım.Listemiz uğurlu gelir inşallah.
hadi canım hayırlısı doktor geçen ay banada çatlatma iğnesi vermemişti çünkü kendiliğinden çatlıyo. Sende gün aşırı çalışmalara devam et sakın :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?