Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım sen rahim filmi çektirdin mi?sadece ilaç tedavisinde misin?yumurta takibi yapılıyo mu?

canım sen rahim filmi çektirdin mi?sadece ilaç tedavisinde misin?yumurta takibi yapılıyo mu?

Canım sadece serephone+yumurta takibi+çatlatma iğnesi yapılıyor.Son bi deneme kaldı.3.denemede olmazsa rahim filmi çekilecek.Ayy inşallah gerek kalmaz yaa(Rahim filminde sorun yoksa sanırım iğne tedavisine geçilecek....

arkadaşlar serophone kullanısımın bu ay 3.ayı ilaç beni kilo aldırdı ve iştahımı actı acayip bir şişkinlikte var bu herkeste oluyomu . ben pco hastasıyım ama doktor hiç hormon tahlili yapmadı bana anlamadım nedeni.cumartesi gidicem ve çatlatma iğnesi yapacak bakalım hayırlısı

iğne tedavisi ne oluyo?çatlama iğnesi mi?

3-4 ay denedikten sonra hormon tahlillerini yapacaktır.her doktor farklı bir uygulama içinde.bende ilaç hiç yan etki yapmadı ya da ben farkında deilim.

geçen ay doktor yumurta takibi yaptı ama çatlama iğnesinin lafı bile geçmedi şartmı acaba iğne..bu ay tekrar gitcem bakalım ne dicek...

geçen ay doktor yumurta takibi yaptı ama çatlama iğnesinin lafı bile geçmedi şartmı acaba iğne..bu ay tekrar gitcem bakalım ne dicek...

yumurtalarının yeterli büyüklüğe geldiğini yada gelmediğini söylemedi mi.belki de çatlamıştır ondan iğne yapmamıştır.

hayır canım sadece yumurtlaman olmuş dedi.işte bildiğiniz gibi çalışmalaara başlayabilirsiniz dedi:)

sizlerdemi öylesiniz bilmiyorum ama ben çok fazla kafama takıyorum.çok sabırsızım hemen olsun istiyorum.hamilelere imrenmekten bıktım bende istiyorum yaaa...

kızlar bende buay serophane kullandım 28.gün olmam gerektı olmadım bgn30.günüm dün test yaptım cıkmadı bu ılac gecıkme yaparmı arkadaslar gelsede kırmızılar dvm etsem tedavıye

bende kilo yapmadı. 2. ayımda sivilce yaptı. bugün 3. aya başladım bakalım neler olacak.

kızlar bende buay serophane kullandım 28.gün olmam gerektı olmadım bgn30.günüm dün test yaptım cıkmadı bu ılac gecıkme yaparmı arkadaslar gelsede kırmızılar dvm etsem tedavıye

bende ilk kullandığımda 28. günde olmuştum. ama ikinci kullanımımda 30. günde oldum. bence devam et tedaviye cnm. daha ilk aydan umutsuzluğa kapılma.

tşkkürederım cnm tedavıye dvmetcem kırmızılar gelse sendemı tedavıdesın yoksa sonuc alanlardanmısın
bunca aydır olmayınca ınsana hayal gıbı gelıyor artık

tşkkürederım cnm tedavıye dvmetcem kırmızılar gelse sendemı tedavıdesın yoksa sonuc alanlardanmısın
bunca aydır olmayınca ınsana hayal gıbı gelıyor artık

bende tedavideyim cnm. üçüncü aya bugün başladım serophene ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. hayal olmaz sonunda bebişimize kavuşuruz inşallah.

selam kıslar bı sorum
bende ilk defa doktora gıdıcem kontrole de neler yapılıyolar veya ne gıbı tahlıller yapıyolar
yanı bıde adet bıttıkten sonramı gıtmek lazım
çok bılgı sahbı değilim..
bide eşim için sperm tahlılı falan nasıl yapıyolar acaba kıslar bıraz bılgı verın :87:

Son düzenleme:

ben den de doktor rahim filmi ve adetin üçüncü günü hormon testi bi de sperm tahlili istedi ve ilaca başlattı.bu ilk ayım beklemedeyim.

sizlerdemi öylesiniz bilmiyorum ama ben çok fazla kafama takıyorum.çok sabırsızım hemen olsun istiyorum.hamilelere imrenmekten bıktım bende istiyorum yaaa...

ben de çok takıyorum kafama bide rahim anomalisi çıktı bende sstres içinde her ay bekliorum...çok sıkıldım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…