Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

saolun cevaplar için bende hastane bakıyorum doktorları falan araştıryorum galiba medıpol leyla hanıma gıdıcem
rahim filmi falan buu nezaman ıstıyolar

eşimde çok fazla gitmek istemiyo ama kandırıcam onu bekle dıyo ban kafna nıe bukadar takıyosun dıyo
gelde bana sorr yane dıyorum bende zaten takıntılı bı ınsanım

ugur boncuu benim bu arkadaşım evlendı hiç korunmadı doktora gıttı bişey çıkmadı temiz bekle dedi doktor 1-2 ay olmassa iğne tedavısı yaparız 2 senelik evli hamile şimdi. yanı bende şaşırdım aynı senın gıbım korkuyorum ama işte bakalım bi doktora içimi rahatlatsın

benımde esımde bende herseye bakıldı bu ılk klomen kullanısım beklıyorum ama yoruldum artık rabbım bızımde yüzümüzü güldürür ınsallah en kısa zamanda

eşimde çok fazla gitmek istemiyo ama kandırıcam onu bekle dıyo ban kafna nıe bukadar takıyosun dıyo
gelde bana sorr yane dıyorum bende zaten takıntılı bı ınsanım

benim eşimde gitmiyo.benim tahlillerim yapıldı.ama o bekle diyo ben de her ay saf saf bekliorum işte....

arkadaşlar mrb..bi sorum olucaktı sizlere..şeker ilaçları ile seropheneyi kullanın mı dedi size dr yoksa kullanmayın şeker ilacını bırakın mı dedi?bide serephene içtiğinizde bel ve karın ağrınız oluyo mu?

Son düzenleme:

ben de her hangi bi ağrı olmadı.bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilirr

18 ay oldu cnm heray aynı seyı yasayınca artık hayal gıbı gelıyor hıc olmucak korkusuda öldürüyor benı
adetım neden gecıkmıs olabılır acaba herzaman 28.gün olurdum

Aynen benimde 18.ayım...Banada artık olmayacak gibi geliyor hayel gibi geliyor((Artık ne bebek nede hamile görmek istiyorum..(

ben de her hangi bi ağrı olmadı.bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilirr

yok..ben ilaca daha dün başladım..içtiğimden beri karnıma ve belime ağrı saplanıyor..bugünde acillik oldum zaten..dış kulak iltihabı olmuşum..hiçbiyerim tutmuyo yaaaa..ölüyorum ben (

ilaç tan deil o zaman bu ilacın ilk ayı mı?

evet ilk ayı ilacın..daha dün başladım..hepimizin derdi aynı yaaa..bizi bizden başka kimse de anlamıyor..çevremde anlatıyorum bu problemleri hep aman boşver havasındalar..benimde dr um klinik şefi..yatan hastalara bakıyor sadece..ama saolsun benle de ilgileniyo..onu bulmaya yatan hastaların olduğu yere gidiyorum..ben ayakta dr u beklerken saatlerce,sinirim bozulmuşken üstüne bide her odadan bebek sesi geliyo,bide üstüne her oadadan kucağında bebekle anneler çıkıyo..deli oluyorum yaaa..çok üzülüyorum..geçen zaten gittim camdan bakıyo gibi yaptım hüngür hüngür ağladım..nolcak halimiz bilmiyorum..(

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
adetim geçeli tam 10 gün oldu
ve ben her zaman adet gecikmesi yaşayan biriyim
geçen ay serophene ilacını kullandım
ve bende mide bulantısı yok ama yanma gibi bişey var ve ayaklarım ağrıyor
test yapmaktan korkuyorum çünkü beni teste itecek bir belirti göremedim
varmı böyle sorunlar yaşayan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…