bende tedavideyim cnm. üçüncü aya bugün başladım serophene ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. hayal olmaz sonunda bebişimize kavuşuruz inşallah.
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
adetim geçeli tam 10 gün oldu
ve ben her zaman adet gecikmesi yaşayan biriyim
geçen ay serophene ilacını kullandım
ve bende mide bulantısı yok ama yanma gibi bişey var ve ayaklarım ağrıyor
test yapmaktan korkuyorum çünkü beni teste itecek bir belirti göremedim
varmı böyle sorunlar yaşayan...
canım bende 3.aydayım bugun ılacım bıtıyo gunde 3 defa ıcıyorum 11.günde iğne yapacak doktor sen iğne oldun mu? İğneden sonra cok sancı ve ağrı oluyormus dogru mu?
Sen hala test yapmadınmı???Hadi amaaaaaaaa.....Bi cesaret bak 10 gün az zaman değill...
bence de test yap düşünmekten kendini yıpratmaktansa sonucu öğren rahatla.ben geçen ay kan testi yaptım ve sonucu aldıktan 10 dk sonra regl oldum.kendini sıkarakta adetini geciktiriyo olabilirsin:inş hamilesindir...
kızlar ben adet oldum bgn ıkıgün gecıkmeyle üzülmedım neyapım oda rabbımden hayırlısı olsun:85:
yn doktora gıtcem maraton yıne baslıyor ıkıncı ayım seraphonde bıde sıze bı sorum olcak yrn adetımın ıkıncı günü hıc adetlıyken muayene olmadım cok utanıyorumkızlar nasıl zormu adetlıyken muayene olmak hıc sevmedıgımız seyler basımıza gelıyor:84:
ılk ay vermedi catlatma cnm ama buay verıcek sanırım adetilyken kıst falan varmı dıye bakılıyor hanı klomen kıstı dahada büyütmesın dıye kıst varsa klomen tedavısını ertelıyor ama cok zor bı durum ben kıstım olunca anlıyorum olmadıgını söylesem kızar sımdı mecburen yrn gıtcemdoktor adet olunca beni de ikincii günü çağırdı ama ne yapacak bilmiorum.ben de muayene olmak istemem o durumda.önümüzdeki ay benimde ilacın ikinci ayı olacak ve dr yumurta takibi yapacak ama adetliyken neden çağırdı bilmiorum.umarım en kısa zamanda sonuç alırsın.sana çatlama iğnesi filan yapıldı mı?
bu ay da adet olucam belirtileri verdi yine((önümüzdeki ay dr deiştiriyorum.yumurta takibine ve iğneye ne kadar ücret ödediniz?
dr bana da adetin 2.-3.günü gel dedi..bende merak ediyodum napıcak diye..sadece ilaç yazıcak sandım..ama belki ultrasonla da bakar diye temkinliydim :))doktor adet olunca beni de ikincii günü çağırdı ama ne yapacak bilmiorum.ben de muayene olmak istemem o durumda.önümüzdeki ay benimde ilacın ikinci ayı olacak ve dr yumurta takibi yapacak ama adetliyken neden çağırdı bilmiorum.umarım en kısa zamanda sonuç alırsın.sana çatlama iğnesi filan yapıldı mı?
dr bana da adetin 2.-3.günü gel dedi..bende merak ediyodum napıcak diye..sadece ilaç yazıcak sandım..ama belki ultrasonla da bakar diye temkinliydim :))
gittim ultrasonla alttan muayene etti..kist vb var mı ona bakması gerekiyomuş..pko varda bende..duruma baktı herhalde..
ben alıştım artık kanlı kanlı da dr a gitmeye :)) bi kere adet bitiminden 3 gün sonra bi kanamam oldu..beni acilden doğumhane kısmından aldılar muayeneye..dr eldiven taktı..muayene için elini kullanıyordu (detaya girmiyimde :)) adamın eldiveninden kan süzüldü..dr bana 5 ilaç yazdı o gün..bu ilaçları al yoska kanaman durmaz dedi..ben alıştım yani herşeye :))
sen ne zamandan beri uğraşıyosun?sadece ilaç mı kullanıyosun.haklısın olmayınca olmuyo keşke aklımdan atabilsem ama bir kaç ay daha olmazsa alışırım sanırım duruma.bir kaç ay daha tedavi sonra bırakıcam artık.bende 1 ay önce rahim filmi çektirdim..dr baktı hatta filme..bana sadece adetin 2.3. günü gel dedi başka bişey dememişti..dr lar pek fazla konuşmuyolar ya..dr,gittiğimde ultrason odasına götürdü beni hemşireye hastayı hazırlayınca beni çağırın dedi o zaman anladım ultrasonla bakcağını :)))
bende çok yoruldum ve sıkıldım.. bi hastalığınız olur (kanser vb dahil) tedavisini görürsünüz..tedavinin başında ilk günlerde bile takip edilirsiniz..yanii tedavinin nasıl gittiği ve sonunuz bellidir..ya düzelirsin ya daha kötü olursun tedavi sonuç vermez ama bu konu böyle işte..nolcak belli değil..sonu başı yok..belki olur belki olmaz..sürekli ikilem..olsa da düşük riski o bu..sonu gerçekten belirsiz..
hayatta herşeyi alabilirsiniz,herşeye sahip olabilirsiniz..parayla eşya alırsınız,ev alırsınız,araba alırsınız herşeye sahip olabilirsiniz..paranın tek alamadığı şey evlat..kendi canının için bi canı katamıyosun ne kadar istesende olmuyosa olmuyo..ne para geçiyo,ne başka şey..keşke dünyalar benim olsa dünyaları ver seni evlat sahibi yapıcaz deseler de bende dünyayı verip bebeğimi kucağıma alsam..çok üzgünüm..
sen ne zamandan beri uğraşıyosun?sadece ilaç mı kullanıyosun.haklısın olmayınca olmuyo keşke aklımdan atabilsem ama bir kaç ay daha olmazsa alışırım sanırım duruma.bir kaç ay daha tedavi sonra bırakıcam artık.
geçmiş olsun inş en kısa zamanda hamile olursun.bende rahim filmini filan kendim çektirdim.özel hastanye gdiyrum ama dr ilgisiz o yüzden deiştiricem.ben de kendim çabalıyorum.sürekli ben soruyorum.bi de rahim şekli bozukmuş ben de onu da takıyorum.bakalımsonumuz ne olcakben 6 aydır deniyorum ama çok yoruldum çok yıprandım..rahatsızlığım çok çünkü..herşeyden önce hipofiz bezimde göz sinirimi zedeleyen 5 mm tümörüm var..hipofiz bezi vücutta hormonlardan sorunlu yer olduğu için ve bende de orda tümör olduğu için hormon düzenim alt üst tabii..dahası küçük olduğu halde gözümü etkilemeye başladı..bi tüpüm kapalı imiş kendi çabamla rahim filmi çektirdim..işlem sırasında tüpüm açıldı..dr lar rahim filmine yanaşmıyolar boşver havasındalar bu konuda..hep kendim çabalıyorum..prolaktin sorunum var..prolaktinim 60 lardan 2 ye inmişti..dr un teki düşmüş prolaktinin ilacı bırak dedi,onu dinleyip bıraktım..bu ayki tahlilimde prolaktinim 2 den 35 e fırlamış..günlerim hep böyle geçiyo sinir stres..hep kendim çabalıyorum kendi hastalıklarımla ilgili..dr lardan daha çok kendi kendimi iyileştirmeye çalışmaya başladım..dr hataları artık yetti çünkü canıma..
ben sadece klomen içiyorum evet bu ilk ayım..
geçmiş olsun inş en kısa zamanda hamile olursun.bende rahim filmini filan kendim çektirdim.özel hastanye gdiyrum ama dr ilgisiz o yüzden deiştiricem.ben de kendim çabalıyorum.sürekli ben soruyorum.bi de rahim şekli bozukmuş ben de onu da takıyorum.bakalımsonumuz ne olcak
mrb canım. evet ben iğne oldum. bende abartılacak bir ağrı olmadı. sadece iki gün kasıklarım ağrıdı biraz o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?