Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

bende tedavideyim cnm. üçüncü aya bugün başladım serophene ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. hayal olmaz sonunda bebişimize kavuşuruz inşallah.

canım bende 3.aydayım bugun ılacım bıtıyo gunde 3 defa ıcıyorum 11.günde iğne yapacak doktor sen iğne oldun mu? İğneden sonra cok sancı ve ağrı oluyormus dogru mu?

Sen hala test yapmadınmı???Hadi amaaaaaaaa.....Bi cesaret bak 10 gün az zaman değill...

bence de test yap düşünmekten kendini yıpratmaktansa sonucu öğren rahatla.ben geçen ay kan testi yaptım ve sonucu aldıktan 10 dk sonra regl oldum.kendini sıkarakta adetini geciktiriyo olabilirsin:inş hamilesindir...

canım bende 3.aydayım bugun ılacım bıtıyo gunde 3 defa ıcıyorum 11.günde iğne yapacak doktor sen iğne oldun mu? İğneden sonra cok sancı ve ağrı oluyormus dogru mu?

mrb canım. evet ben iğne oldum. bende abartılacak bir ağrı olmadı. sadece iki gün kasıklarım ağrıdı biraz o kadar.

kızlar ben adet oldum bgn ıkıgün gecıkmeyle üzülmedım neyapım oda rabbımden hayırlısı olsun:85:
yn doktora gıtcem maraton yıne baslıyor ıkıncı ayım seraphonde bıde sıze bı sorum olcak yrn adetımın ıkıncı günü hıc adetlıyken muayene olmadım cok utanıyorum kızlar nasıl zormu adetlıyken muayene olmak hıc sevmedıgımız seyler basımıza gelıyor:84:

doktor adet olunca beni de ikincii günü çağırdı ama ne yapacak bilmiorum.ben de muayene olmak istemem o durumda.önümüzdeki ay benimde ilacın ikinci ayı olacak ve dr yumurta takibi yapacak ama adetliyken neden çağırdı bilmiorum.umarım en kısa zamanda sonuç alırsın.sana çatlama iğnesi filan yapıldı mı?

ılk ay vermedi catlatma cnm ama buay verıcek sanırım adetilyken kıst falan varmı dıye bakılıyor hanı klomen kıstı dahada büyütmesın dıye kıst varsa klomen tedavısını ertelıyor ama cok zor bı durum ben kıstım olunca anlıyorum olmadıgını söylesem kızar sımdı mecburen yrn gıtcem
ınsallah cnm hamılesındır bebegını görmek ıcın gıdersın sadece doktora

Son düzenleme:
bu ay da adet olucam belirtileri verdi yine((önümüzdeki ay dr deiştiriyorum.yumurta takibine ve iğneye ne kadar ücret ödediniz?

bu ay da adet olucam belirtileri verdi yine((önümüzdeki ay dr deiştiriyorum.yumurta takibine ve iğneye ne kadar ücret ödediniz?

bende bugün sabah 7 den beri hastanedeyim sinir oldum yaaa..bende dr değiştiricem..geçen acillik oldum dış kulak iltihabı teşhisi kondu..antibiyotik verdiler 3 gün kullandığım halde ağrım arttı..bu sefer kulak burun boğaza gideyim dedim..dr bana sende dış kulak iltihabı falan yok yanlış teşhis koymuşlar dedi..sorun boğazında dedi..14 tane penisilin iğne yazdı yaaa..günde 2 tane vuruluyorum bugün başladı..
dahası dr konusunda ben çok kızgınım..yanlış teşhis koyuyolar,ilgilenmiyolar,suratlarından yanlarına yaklaşılmıyo..biçok dr böyle..tabiiki hepsi değil..
bugün sadece 1 soru sorcam muhattap dr bulamadım ya koca eğitim araştırma hastanesinde..klomen ile penisilin iğne kullanır mı diye sorucam bilen yok..asistanlara yönlendirdiler beni asistan kız açtı klomenin kitabına bakıyo :)) penisilinle ilgili bilgi yok diyo..hocasını aradılar adam tlf nu açmadı..tam komedi yaaaaa..penisilinle klomenin kullanılıp kullanılmayacağını bile bilmeyen asistanlar devlet hastanelerinde hasta bakıyo,rahim filmi çekiyo..nasıl iş yaaaaa..insanı özele resmen kendileri yönlendiriyolar...o kadar yetersizler ve ilgisizler ki..ben çok kızgınım bu konuda..

dr bana da adetin 2.-3.günü gel dedi..bende merak ediyodum napıcak diye..sadece ilaç yazıcak sandım..ama belki ultrasonla da bakar diye temkinliydim :))
gittim ultrasonla alttan muayene etti..kist vb var mı ona bakması gerekiyomuş..pko varda bende..duruma baktı herhalde..
ben alıştım artık kanlı kanlı da dr a gitmeye :)) bi kere adet bitiminden 3 gün sonra bi kanamam oldu..beni acilden doğumhane kısmından aldılar muayeneye..dr eldiven taktı..muayene için elini kullanıyordu (detaya girmiyimde :)) adamın eldiveninden kan süzüldü..dr bana 5 ilaç yazdı o gün..bu ilaçları al yoska kanaman durmaz dedi..ben alıştım yani herşeye :))

önceki dr buna gerek duymamıştı.ya rahim filmi de çekildi orda görünmüyomu ki kist filan.of ne yapayım artık katlanıcam.şimdiden çok yoruldum bu işlerden yıllarca uğraşmaktan çok korkuyorum.heralde pes edicem bu gidişle((

bende 1 ay önce rahim filmi çektirdim..dr baktı hatta filme..bana sadece adetin 2.3. günü gel dedi başka bişey dememişti..dr lar pek fazla konuşmuyolar ya..dr,gittiğimde ultrason odasına götürdü beni hemşireye hastayı hazırlayınca beni çağırın dedi o zaman anladım ultrasonla bakcağını :)))
bende çok yoruldum ve sıkıldım.. bi hastalığınız olur (kanser vb dahil) tedavisini görürsünüz..tedavinin başında ilk günlerde bile takip edilirsiniz..yanii tedavinin nasıl gittiği ve sonunuz bellidir..ya düzelirsin ya daha kötü olursun tedavi sonuç vermez ama bu konu böyle işte..nolcak belli değil..sonu başı yok..belki olur belki olmaz..sürekli ikilem..olsa da düşük riski o bu..sonu gerçekten belirsiz..
hayatta herşeyi alabilirsiniz,herşeye sahip olabilirsiniz..parayla eşya alırsınız,ev alırsınız,araba alırsınız herşeye sahip olabilirsiniz..paranın tek alamadığı şey evlat..kendi canının için bi canı katamıyosun ne kadar istesende olmuyosa olmuyo..ne para geçiyo,ne başka şey..keşke dünyalar benim olsa dünyaları ver seni evlat sahibi yapıcaz deseler de bende dünyayı verip bebeğimi kucağıma alsam..çok üzgünüm..

sen ne zamandan beri uğraşıyosun?sadece ilaç mı kullanıyosun.haklısın olmayınca olmuyo keşke aklımdan atabilsem ama bir kaç ay daha olmazsa alışırım sanırım duruma.bir kaç ay daha tedavi sonra bırakıcam artık.

ben 6 aydır deniyorum ama çok yoruldum çok yıprandım..rahatsızlığım çok çünkü..herşeyden önce hipofiz bezimde göz sinirimi zedeleyen 5 mm tümörüm var..hipofiz bezi vücutta hormonlardan sorunlu yer olduğu için ve bende de orda tümör olduğu için hormon düzenim alt üst tabii..dahası küçük olduğu halde gözümü etkilemeye başladı..bi tüpüm kapalı imiş kendi çabamla rahim filmi çektirdim..işlem sırasında tüpüm açıldı..dr lar rahim filmine yanaşmıyolar boşver havasındalar bu konuda..hep kendim çabalıyorum..prolaktin sorunum var..prolaktinim 60 lardan 2 ye inmişti..dr un teki düşmüş prolaktinin ilacı bırak dedi,onu dinleyip bıraktım..bu ayki tahlilimde prolaktinim 2 den 35 e fırlamış..günlerim hep böyle geçiyo sinir stres..hep kendim çabalıyorum kendi hastalıklarımla ilgili..dr lardan daha çok kendi kendimi iyileştirmeye çalışmaya başladım..dr hataları artık yetti çünkü canıma..
ben sadece klomen içiyorum evet bu ilk ayım..

geçmiş olsun inş en kısa zamanda hamile olursun.bende rahim filmini filan kendim çektirdim.özel hastanye gdiyrum ama dr ilgisiz o yüzden deiştiricem.ben de kendim çabalıyorum.sürekli ben soruyorum.bi de rahim şekli bozukmuş ben de onu da takıyorum.bakalımsonumuz ne olcak

tşk ederim..sende inş en kısa zamanda hamile olursun..olcağı varsa olur olmayacağı varsa da naparsan yap olmaz..öyle düşünmeye çalış sende..mesela benim bi arkadaşım var..ameliyat hemşiresi kız..çocukları olmuyo diye dr a gittiler dr ona çok radyasyon almışsın demiş..ameliyat hemşiresi olduğu için bünyesi hormon dengesi vb alt üst olmuş..dr normal yolla asla hamile kalamazsın,sirekt tüp bebeğe geçicez demiş..aşılama bile denenmedi yanii aşılamaya bile şans verilmedi kadında düşün yanii..neyse sonra tüp bebek yaptılar o da tutmadı..tutmayan tüp bebekten 2 ay sonra kadın kendiliğinden hamile kaldı..şuan 7 aylık hamile oğlu olucak..
naptığını sormuştum bende ona..özel bişey yapmadım dedi hamile kalmak için..sadece incir kürü yapmış o da..incir suyu içmiş yanii..başka hiçbişey yapmamış..kadına asla hamile kalamazsın tüp bebekte bile şansın yok dendi kadın tüp bebekle tutturamadı kendi hamile kaldı düşün yanii :)))
dediğim gibi olcağı varsa oluyo gerçekten de o yüzden içini ferah tut..nasibinde varsa zaten olur..yoksa tüp bebek bile tutmuyo..ben 7 defa tüp bebek deneyen yine de çocuğu olmayan kişi biliyorum yakınımda..biz elimizden geleni yapalım..ileride keşke demeyelim de elimden gelen herşeyi yaptım diyelim gerisi Allah a kalmış..nasibimize kalmış..

mrb canım. evet ben iğne oldum. bende abartılacak bir ağrı olmadı. sadece iki gün kasıklarım ağrıdı biraz o kadar.

canım iğneyi oldum bugun ovirel iğnenin ismi iğneyi vuruldugun gunden itibaren mi 3gün iliskiye giriliyodu yoksa bır gun sonra mı baslıyo iliski benım sağ yumurtalıkta 2 yumoş oluşmus solda bir tane bana az geldı sayısı ama doktor sağlıklısı bu dedı bakalım yüzde 70 sansın var dedı serophoneyi kullandıktan sonra gun asırı iliski dıyodu doktor sımdı iğne olduktan sonra 3gun iliskiye girildıkten sonra gün asırıya devam edicekmiyız bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım allah isteyen herkesi bebek sahıbı yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…