Serophene ile hamile kalanlar ve tedavi grenlerin paylam alan..

canım bana doktor iğneyi vurulduğun günde dahil üç gün önemli demişti.sonrası çok önemli değil galiba.sonrasında sen yine de tedbirli davranırsın.İnşallah Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz.hakkımızda hayırlısını verir inşallah

tesekkur ederim canım cevapladıpın ıcın sorumu zaten dusununce 3 gunden sonrasının bır onemı kalmıyor.zaten yumurta 3gün içinde catlamıs olucak

Neva sen ne yaptın beklenmede misin???War mı güzel haberlerin bizlere....

aslında güzel haberim var canım . ilk önce ayın 25inde idrar testi yaptım 4 gün vardı reglime tahminen çok çok silik bir çizgi çıktı idrarda. 27 sinde tekrar yaptım az daha belirgin ama yine silik çizgi çıktı. ilk 5 dk da çıktılar ama. pazar sabahı yaptım daha belirgindi. bugün işten gelince yaptım 4 saat tutmuştum idrarımı bu sefer neredeyse aynı koyulukta çift çizgi çıktı. az öncede hastanede kan testi yaptırdık 157 çıktı canım. çok şaşkınım sevinemiyorum kötü bişey olacak diye çok korkuyorum. bide bu ay 4 yumurta oluşmuştu çoğul gebelikmidir diye de kafama takılıyor. doktorumu aradım 10 gün sonra gel dedi. bakalım yazarım size sonucu.

sen nasılsın? ne durumdasın?

Canım çok sevindim senin adına...Çok çok tebrik ediyorum seni.Senin bu kaçıncı denemendi?
Ben hatırlarsan bayram tatiline geliyor diye doktorum bu ay bıraktırdı tedaviyi.Kendi kendimize uğraştık:))bol bol incir yedik karı koca:)adetime 3 gün var.sabırsızlıkla beklemedeyim.Bilmiyorum.Zaten adet olursam tadavime devam edecem adetin 3.günü doktora gidicem .Sende belirtiler oldumu adetini beklerken farklı bişyler yaşadın mı anlatsana bize??

sağol cnm çok teşekkür ederim. 10. ayımız ama ilaç ile daha 2. ayımız. inşallah allah sağ salim tamamına erdirir. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. benim hissettiğim belirtiler çok fazla akıntım vardı. hatta sarıydı. bide canım et istiyor 1 haftadan beri ki ben hayatta et istemem. bunun dışında da arasıra regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma hala da giriyor. birazcık göğüslerim şiş ama çok acı yok. sendende güzel haberler bekliyorum lila5 çim.

İnşallah canım...

ilaç bitti perşembe günü ilaç takibine gitcem hayırlısı inşallah güzel haberi burdan duyurabilirim..

merabalar arkadaşlar ben yeniyim aranızda bende bu ilacı saba 2 akşam 2 şekllinde kullandım ve şuan adetimin 33. günü hala adet görmedim gebelik testi yaptm negatif kis oluştuysa bu adeti engellermi bilenler yazabilirmi

Walla canım sana umarım yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapılmıştır.Çok fazla içmişsin ilaçtan.Benim günde 1 tane idi.Tabi doktorun doğrusunu bilir.Çatlama iğnesi yapılmamışsa kist olabilir ve kistde adeti geciktirebilir.Ama iğne Yapılmışşsa gebelikten gecikme olabilir.Adetlerin hep düzenli ise bu ay böyle geciktiysen hamiş olabilirsin.Sen en iyisimi tekrar test yap ve ona göre vaktinde doktara git derim.

Son düzenleme:

eğer kist oluştuysa adetin gecikir tabii doktora gitme şansın yok mu canım ultrason ile baksın.

eğer kist oluştuysa adetin gecikir tabii doktora gitme şansın yok mu canım ultrason ile baksın.

canlarım doktora gittim aksaraydayım fazla doktor alternatifim yok çatlatma iğnesinide özellikle 2 3 kere sordum yok gerek yok dedi bu gün tekrar gittim kist duruyo ama hamilede olabilirsin gibi bi şeyler söyledi 1 hafta daha bekliyelim adet görmezsen adet söktürücü veririm dedi bu dozda bu ilaçı kullananız oldumu

cnm ilk kez kullanmandamı bu dozda verdi bana çok fazla gibi geldi.bana bu 2. ayım ve sabah 1 akşam 1 şeklinde kullandım hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…